kolega czy zadzwonic -bardzo wazne glownie do facetów - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » kolega czy zadzwonic -bardzo wazne glownie do facetów

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: kolega czy zadzwonic -bardzo wazne glownie do facetów

rozstalam sie z facetem w listopadzie .

Jest tutaj moj watek -ale nie o tym.

Od stycznia pisalam z kolega ,ktorego zanam okol 10 lat -ale tak naprawde zaczelismy sie dopiero teraz poznawac .
Ja od samego poczatku powiedzialam jemu ,ze jestesmy kolegami -ale on raczej mnie nie traktowal jak kolezanke .

Od jakiekos czasu odzywa sie moj byly i chce powrotu .

Ten kolega zapytal co jest powodem tego ,ze niechce sie doniego zblizyc -wowczas napisalam jemu prawde ,ze moj byly chce abysmy do siebie wrocili.

Najpierw napisal ok musze isc  spac.

Na drugi dzien powiedzial , ze nie chce stac na naszej drodze .Napisal o tym jak on sie teraz czuje i czy ja sie nad tym zastanowilam .

Ten kolega sie na mnie obrazil -ja chcialabym jemu wszystko wytlumaczyc -jak myslicie powinnam zadzwonic?>

Nie chce juz byc z moim bylym .

Zobacz podobne tematy :
Odp: kolega czy zadzwonic -bardzo wazne glownie do facetów

jestem taka madra ,ze nic nie wiem -co moge zrobic?

3

wiesz, facet poczuł się jak mebel który przestawia się z miejsca na miejsce nie interesując się jego opinią.
Myśle, że facet uniesie się honorem ale poza tym będzie się bał że któregoś dnia znowu na Twojej drodze stanie "były" i on pójdzie w odstawkę.

Po co chcesz do niego dzwonić ?
Jeżeli chcesz zaproponować odnowienie proby budowania związku, to... hm poczekaj, może za kilka dni zmienisz zdanie ? smile

witaj,

ja bym zadzwonila.czasami wazniejsze jest nasze sumienie od tego czy to co powie ma jeszcze znaczenie czy nie. pozatym jesli mu zalezalo spotka sie z Toba... tak uwazam.  pozr.

5

blondyneczka z piegami napisał/a:

rozstalam sie z facetem w listopadzie .

Jest tutaj moj watek -ale nie o tym.

Od stycznia pisalam z kolega ,ktorego zanam okol 10 lat -ale tak naprawde zaczelismy sie dopiero teraz poznawac .
Ja od samego poczatku powiedzialam jemu ,ze jestesmy kolegami -ale on raczej mnie nie traktowal jak kolezanke .

Od jakiekos czasu odzywa sie moj byly i chce powrotu .

Ten kolega zapytal co jest powodem tego ,ze niechce sie doniego zblizyc -wowczas napisalam jemu prawde ,ze moj byly chce abysmy do siebie wrocili.

Najpierw napisal ok musze isc  spac.

Na drugi dzien powiedzial , ze nie chce stac na naszej drodze .Napisal o tym jak on sie teraz czuje i czy ja sie nad tym zastanowilam .

Ten kolega sie na mnie obrazil -ja chcialabym jemu wszystko wytlumaczyc -jak myslicie powinnam zadzwonic?>

Nie chce juz byc z moim bylym .

smile - że tak się uśmiechnę....
Wydaje mi się, że nie chcesz być ani z jednym, ani z drugim. Zbyt wiele w Twoim wpisie jest symptomów kalkulacji. A ten kolega co się obraził... a popłakał się? big_smile. Z tego, co czytam, to nic mu nie obiecywałaś. O co się obraził? Wybierz go, a zobaczysz jakie fochy będzie Ci trzaskał z biegiem czasu. Proponuję, byś zadzwoniła i sama na własne uszy uświadomiła sobie jak wygląda perspektywa przyszłościowego focha smile. Oczywiście do tego telefonu proponuję podejść na luzie.

nie odebral

7

Czyli wyglada na to, ze, jak napisal poProstuJanek - foch i to z przytupem wink

8

blondyneczka z piegami napisał/a:

nie odebral

To Jego strata.

myslicie ,ze naprawde tak sie poczul jak mebel?

zreszta nie istotne -chyba w ogole nie znam sie na ludziach i na facetach /

10

Najwidoczniej cos poczuł do Ciebie.
Po co mu w ogóle gadałaś o tym że ex chce wrócić?
Ja gdybym poznała faceta który jest po rozstaniu, szłoby w świetnym kierunku i on nagle zacząłby coś bredzić o powrocie jego z ex, to też bym się wycofała.

powiedzialam Jemu prawde -poniewaz zapytal dlaczego nie chce sie do Niego zblizyc .

Tak czulam i tak zrobilaa-szczerosc to podstawa .

Zadzwonil dzisiaj do mnie i wszystko Jemu wyjasnilam.

Bardzo dziekuje za wsparcie:)

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » kolega czy zadzwonic -bardzo wazne glownie do facetów

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024