Samotne Walentynki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Samotne Walentynki

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Samotne Walentynki

Cześć Dziewczyny smile Jak spędzacie walentynki same? ja jak narazie nie mam pomysłów

Zobacz podobne tematy :
Odp: Samotne Walentynki

Dzień jak co dzień.

3

Ja ogólnie nie mam w zwyczaju obchodzić tego typu "komercyjnych" świąt.

4

missnowegojorku napisał/a:

Dzień jak co dzień.

Dokładnie. Już bardziej martwiłabym się spędzaniem wigilii samotnie ale nawet i wigilia okazało się dzień jak co dzień...

5

Na stoku! Już jutro uda się na mini urlop:)

6

Jeju, ale dylemat:) Zaraz, niech no sie zastanowie...Walentynki to czwartek, co ja moge robic? Pewnie tradycyjna pobudka, kawka do lozka i pare stron ksiazki, prysznic, sniadanko dla malej, autobus do pracy, praca praca praca, zakupy , obiadek albo cos innego smacznego do przekaszenia, winko, TV , mycie zabkow i spac. Jak nie bedzie sniezyc to ew. lyzwy albo spacer nordycki.

I tyle w temacie. Fajerwerkow nie zamierzam w ten dzien strzelac ani gromnicy odpalac.

7

Ja świętuję rodzinnie smile razem z synem i mamą pieczemy ciastka walentynkowe w kształcie serc z przepisu z bloga pani Tereski, jak wystygną będziemy się objadać smile

http://panitereska.pl/sites/default/files/styles/cover_photo/public/cover_41.jpg

8 Ostatnio edytowany przez Bullinka (2013-02-14 15:31:49)

hmmm... Rano wstalam z nadzieja, ze z kol przez noc nie zeszlo powietrze...

Zaplanowalam ( przymusowo ) na dzisiejszy poranek wizyte u pana wulkanizatora... Po ostatnim tzw zdarzeniu ulicznym 3 dni temu-nikt nie zostal ranny, auto cale-musialam tam podjechac bo cos bylo "nie tak"...
Prezent-informacja, ze mam dwie felgi do wymiany. Dzieki nim wszystko skonczylo sie szczesliwie-tylko one sa do zezlomowania. Ogladajacy owo "zdarzenie" kolega powiedzial, ze mialam wiele szczescia i wiele opanowania, ze wszystko tak sie skonczylo. Nie wiem CO mialam-dzialalam instynktownie. Jak widac skutecznie.

Spedzam wiec dzionek w pracy na poszukiwaniu felg... Pomiedzy kubkami kawci pozeram biale michalki. Kupilam sobie ich troszke kilka dni temu-sa pyszne do kawy-tej w pracy smile

Wieczor spedze na marzeniu, ze do rana nie zejdzie powietrze z kol...

Ot i walentynki.

A jutro rano-kierunek-wulkanizacja smile

9

Walentynki obchodzę tylko symbolicznie, kwiatek, kartka, czekoladka i życzenia.
Na pewno dzisiaj nie chciałabym nigdzie wychodzić, przerażają mnie te romantyczne tłumy w kinach i w restauracjach.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Samotne Walentynki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024