Rozstanie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Rozstanie

Witam. Mam taki problem, z którym ciężko jest mi samej sobie poradzić. Otóż chodzi o mężczyznę, którego poznałam ponad 3 mies temu, na początku było super, spotykaliśmy się dosc często, on zapoznał mnie ze swoją rodziną i także on pare razy był u mnie w domu. Trwało to ok 2 mies, mówił jak bardzo jest szczesliwy, że mnie spotkał itp. wszystko działo sie za szybko, próbowałam podchodzić do tego z dystansem, niby to rozumiałam, ale on mówiąc wprost omamił mnie;) no i oczywiscie pewnego dnia kiedy mieliśmy się spotkac- faktycznie spotkalismy sie, zapytał co do niego czuje itp i po chwili uslyszałam, ze on nie chce ze mna zrywac, ale chce przerwy bo myśli tez o innej kobiecie i musi sobie to poukładać, i zebym poczekala, w tym wlaśnie problem, ze ja na drugi dzien napisałam mu sms w złosci ze nie będe na niego czekac, ze tak postanowiłam, on chcial jeszcze sie spotkac zeby o tym pogadac, a ja uniosłam sie honorem i odmówiłam. teraz tego po częsci załuje. nie wiem czy dobrze zrobiłam, chciałabym poznac Wasza opini

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Rozstanie

Według mnie zachowałaś się bardzo dobrze. Facet nie potrafiący skupić się na jednej kobiecie, nie jest wart żadnej. Wydaje mi się, że ta jego przerwa to tylko wymówka. Wiem, że nie jest to miłe, raczej przykre.
Na pewno spotkasz kogoś, kto na Ciebie zasługuje. Jestem zdania, że lepiej wcześniej coś skończyć, nim będzie za późno. Dwa miesiące to nie jest aż tak długi czas, także myśłę, że sobie poradzisz. Nie wracaj do niego, nie bądź głupia

3

zapomniałam dodać, że jeśli chodzi o tą inną kobietę to jest jego ex o ktorej ciężko jest mu zapomniec, mówił mi ze spotykal sie ze mna bo chciał zaczac normalnie zyc, ale niestety jeszcze o niej mysli.. najgorsze jest to ze powiedział mi o tym dopiero na koncu, moze jakby powiedział odrazu, to wtedy aż tak bym się nie angażowala. męczy mnie taka mysl ze jakbym dala mu ten czas, zeby sobie to przemyslał, a ja nie poczekałam i wszystko stracone. Chociaż z drugiej strony jak sobie pomysle to jakby mu zalezało to moze by sie jakos postaral, a tu nic, minęlo juz od tego ponad miesiac. nawet po tyg wysłałam smsa ze przepraszam go za to ze nie wyjasnilam mu tego tylko przez sms to zakonczylam a on na to ze jak narazie to jestesmy kwita smile Hehe nie wiem juz co o tym wszystkim myslec, zreszta mowilam wszystkim ze ja nie chcialabym do nie wrocic i on o tym sie dowiedzial i z tego co slyszalam na poczatku to z jego strony to jeszcze nie jest skonczone ale jakos nie widze niczego z jego strony i teraz sama nie obwiniam.

4

Miał może ktoś podobna sytuacje? może mi ktoś cos doradzic? smile

5

chyba jestem sama z takim problemem wink

6

przede wszystkim napraw klawiature zeby nie bylo takich hieroglifow;) bo tego sie nie da ani nie chce czytac... naprawde...

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024