1 Ostatnio edytowany przez simplyMe (2013-02-08 21:22:09)

Temat: Timotei, głęboki brąz szampon do włosów brązowych z ekstraktem z henny

Opis producenta:
Szampon do wszystkich odcieni brązowych włosów. Składa się w 100% z naturalnych ekstraktów z liści henny i olejku arganowego. Liście egipskiej henny są naturalnym czynnikiem przyciemniającym włosy, a jednocześnie wzmacniają je i odżywiają. Organiczny olejek arganowy z Maroko pielęgnuje i nadaje połysk ciemnym włosom.

Cena: ok. 8,50zł / 200ml

Moja opinia:
Jeden z moich ulubionych szamponów! Cuuuudownie pachnie! Świetnie się pieni i oczyszcza włosy. Po umyciu włosy są sypkie, miękkie, pięknie pachną i  pięknie błyszczą się w słońcu. Szampon po wylaniu na dłoń jest brązowy ze złotymi dorbinkami, wydaje mi się że dodaje mu to uroku i elegancji smile Nie zawiera Parabenów, a w składzie pojawiają się naturalne ekstrakty i henna, która świetnie nadaje się do pielęgnacji włosów brązowych! Dostępna jest również odżywka, ale ona nie powala na kolana.

Wracam z ogromną chęcią do tego szamponu, jest tani, wydajny, pięknie pachnie, pięknie wygląda na dłoni, nie ma w sobie parabenów... Mogłabym tak jeszcze wymieniać i wymieniać smile

Polecam zdecydowanie!!! Za tę cenę inne typowe dla włosów brązowych mogą się "schować"!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Timotei, głęboki brąz szampon do włosów brązowych z ekstraktem z henny

Popieram smile ten szampon jest bardzo fajny. Zapach i drobinki bardzo mile zaskakują.

3

Pięknie pachnie, pieni się i te super drobinki <3 Jeden z ulubieńców.

4

Jeden z lepszych! smile

5

Używałam przez dłuższy czas tego szamponu. Faktycznie bardzo dobry dla moich brązowych włosów. Ładnie pachnie i włosy stają się takie miękkie smile Jednak po dłuższym czasie zmieniłam na pantene ze względu na zapach.

6

A czy ten szampon spełnia swoją rolę- czyli pogłębia i podkreśla kolor włosów?

A henna może służyć nawet i włosom blond,bo wyciąg z niej nie barwi włosów smile

7

McMiodek napisał/a:

A czy ten szampon spełnia swoją rolę- czyli pogłębia i podkreśla kolor włosów?

A henna może służyć nawet i włosom blond,bo wyciąg z niej nie barwi włosów smile

Ja mam włosy czarne, ale ten szampon delikatnie je rozjaśnia co widać w promieniach słońca i pod światło. Takie brązowe refleksy smile

8

prawie jak naturalne pasemka smile

9

Potwierrdzam super jest szampon i odżywka, a zapach!