Cześć dziewczęta
Pogrzebałam trochę po forum i nie znalazłam podobnego tematu, dlatego pomyślałam, że może warto stworzyć temat w celu pogadania, spotkania się, może z nadejściem wiosny polatania gdzieś po okolicy. Mam nadzieję, że są we Wrocławiu jakieś zmotoryzowane Panie, które mają chęć spotkać się na jakąś kawę, piwko?
1 2013-02-08 20:27:23 Ostatnio edytowany przez Agnes1983 (2013-02-08 20:31:31)
LWG Agnes1983
Amazonką teraz zostać będzie ciężko - jestem po testach zdałam w listopadzie, ale egzamin praktyczny odwołali mi 2 razy ( 12 grudzień i 8 styczeń ) z powodu złych warunków atmosferycznych - teraz na nowych zasadach
oj może być ciężko
, ale plecaczkować mężowi będę dzielnie - może kiedyś spotkamy się na trasie , zlocie ( chociaż zloty to dla nas ostateczność )
pozdrawiam
Cieszę się, że mam to już za sobą te całe egzaminy na prawko, tym bardziej teraz po tych zmianach? Ja bakcylem motocyklowym zaraziłam się od mojego faceta i tak jakoś narodził się we mnie pomysł zrobienia prawka. Nie zrażaj się odwołanymi egzaminami i ciężkością ich zdania, jak się chce to wszystko można?
Do zobaczenia gdzieś?
4 2013-02-18 00:42:09 Ostatnio edytowany przez Animus (2013-02-18 00:53:12)
Podoba mi się ten wątek. Jestem "samotnym wilkiem" i nie jeżdżę na zloty, ale pozdrawiam myślą w drodze każdą amatorkę jednośladów.
Na zlotach też rzadko bywam, ale może w nadchodzącym sezonie czas to zmienić, oczywiście jak czas na to pozwoli? Teraz tylko z niecierpliwością oczekuje wiosny, która już za zakrętem, mam nadzieję ![]()