Jak zrobić dobre portfolio? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA KARIERY - MOJA KARIERA ZAWODOWA » Jak zrobić dobre portfolio?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Jak zrobić dobre portfolio?

Cześć,
może któraś z Was mi pomoże. A mianowicie, studiuję architekturę na 2 roku i chciałabym w wakacje znaleźć jakiś staż. Problem w tym, że nigdy nie miałam portfolio. Nikt na uczelni nie doradzał nam w sprawach portfolio, jak zrobić itp. Ale najbardziej zastanawia mnie fakt czy w portfolio ( jakie by ono nie było, architektoniczne czy nie) należy umieszczać wszystkie swoje prace ze studiów nawet te pierwsze, słabe, żeby przyszły pracodawca widział progres? Czy raczej wskazanym jest wszystko poprawić ( makiety, projekty) tak, żeby portfolio na pierwszy rzut oka wydawało się nieskazitelne?
Zastanawiam się nad tym, ponieważ nie wiem czy muszę poprawić swoje stare makiety z 1-2 semestru czy wstawić je takie jakie są, tylko obrobić w komputerze. Niektórych prac się wstydzę, ponieważ człowiek był młody i mało wiedział...
Proszę o odpowiedź smile

x K

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak zrobić dobre portfolio?

minnka takie portfolio ma Cię pokazać z jak najlepszej strony, zatem nie ma sensu wstawiać do niego prac, których się wstydzisz. Wiadomo przecież, że każdy na początku może popełniać błędy i o ile jest dobry w tym co robi to z czasem osiąga progres.

Portfolio ma być Twoją wizytówką - zatem wybierz do niego te prace, które są wg Ciebie najlepsze, jak też te które będą korespondować ze specjalizacją firmy, do której to portfolio chcesz wysłać. Ewentualnie można wybrać podejście nr 2 i zrobić portfolio pokazujące różnorodność projektów.

3

Odp: Jak zrobić dobre portfolio?

dziękuję Ci za odpowiedź.. właśnie tak myślałam, ale nie będę robić np 10 portfolio jeśli mam składać aplikacje do 10 firm... czyli wszystko po prostu muszę zacząć naprawiać i robić od początku.. bo projekty mam fajne, ale wykonanie z 1 sem daje do myslenia smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA KARIERY - MOJA KARIERA ZAWODOWA » Jak zrobić dobre portfolio?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024