Moja dziewczna dziwnie się zachowuje. Proszę o odpowiedź - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Moja dziewczna dziwnie się zachowuje. Proszę o odpowiedź

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Moja dziewczna dziwnie się zachowuje. Proszę o odpowiedź

Ostatnio moja dziewczyna pojechała na dyskotekę tam poznała jakiegoœ typka. Ten odrazu powiedział jej, że ją kocha i zaczął do niej pisać. Dowiadując się o tym (sama mi powiedziała) byłem na nią wœciekły że z nim pisze ona jednak gadała że mnie tylko Kocha i że ja ciągle zaczynam kłótnie.
Potem chciałem się spotkać żeby pogadać o tej sytuacji zachowywała się tak gdyby chciała końca. Więc zapytałem chcesz żeby to był koniec a ona "może" i ja powiedziałem że ją odprowadzę a ona do mnie że to żarty były i mnie nie rzuci. Teraz jest trochę dziwna i nie rozmawia ze mną tak jak wczeœniej.Nie chce się całować i wogóle Czy ona chce zerwać? A może się boi ? Co robić ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Moja dziewczna dziwnie się zachowuje. Proszę o odpowiedź

No to jak ona się dziwnie zachowuje, to ogranicz kontakty z nią, przestań o nią zabiegać i zobaczysz co się dzieje. Może to koniec, a może za chwilę przybiegnie wiedząc, że Cię traci.

3

Chyba tak zrobię, będę dla niej po prostu niedostępny przez jakieś 2 dni nie odpisując na sms i przestanę się starać zobaczymy co wtedy zrobi smile Dobrze mówię ?

4

Nieładnie się zachowała wobec Ciebie. Trudno, Ona na tym straciła, a typkowi bądz wdzięczny że Cię uwolnił od niewiernej wink

5

Nigdy nie zrozumiem dziewczyn, które mając kochających facetów szukają innych atrakcji, na dodatek wierzą takim typkom którzy widząc je po raz 1. na oczy wyznają Im miłość. totalna masakra , będzie jeszcze żałować ale będzie za pózno.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Moja dziewczna dziwnie się zachowuje. Proszę o odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024