Cześć,
Długo powstrzymywałem się od napisania posta na tym forum, mimo że przeglądam je prawie codziennie i prawie co dzień staram się przekonać siebie, że będzie lepiej. Wiele podobnych problemów przewinęło się przez tę stronę, a ja nie zamierzam być inny czy bardziej oryginalny, choć nie chciałbym opisywać tutaj całej swojej historii. Właściwie, o tym żeby napisać tego posta zaważył impuls, który pojawia się u mnie każdego dnia ale najwyraźniej do tej pory nie był na tyle silny. Chciałbym tylko spróbować nawiązać z kimś kontakt, z kimś kto po części może mnie zrozumie (w końcu nikt bez powodu nie trafia na fora takie jak to). Wystarczy rozmowa. Od jakiegoś czasu nie bardzo odnajduję się w otaczającym mnie świecie. Chciałbym mieć jakiś cel. Usiąść do komputera po ciężkim albo nawet i zwykłym, szarym, obojętnym dniu i z uśmiechem na ustach pogadać o wszystkim i o niczym! Tego właśnie potrzebuje, na nowo nauczyć się rozmawiać z ludźmi. Ciężko jest mi cokolwiek zmienić w swoim życiu ale walczę o to z całych sił, dlatego zdecydowałem się wreszcie na założenie tematu tutaj. Jeżeli tylko ktoś ma czasem chwilę czasu, żeby zamienić słowo, to proszę niech napiszę w tym temacie! Dzięki i życzę powodzenia w walce ze swoimi słabościami!
Ps: Nie będę już raczej pisał tutaj na forum, dodam jeszcze tylko, że mam 21 lat. Do usłyszenia!