Nieszczęśliwa zakochana. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Nieszczęśliwa zakochana.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1 Ostatnio edytowany przez secondlife (2013-01-30 22:35:48)

Temat: Nieszczęśliwa zakochana.

Witajcie,
piszę, aby zwyczajnie się komuś wyżalić.
Zakochałam się w nieodpowiedniej osobie... Dlaczego nie jest odpowiednia- a chociażby dlatego, że wiem, że ona mnie nigdy nie pokocha. Mogę jej to w sumie powiedzieć (że się zakochałam), ale reakcji nie będzie, albo dostane odpowiedź typu "wieem, że mnie kochasz" (mówione z 'humorem'). Kiedyś napisałam esa "mamy problem" w odpowiedzi dostalam "Co się stało?!", na co ja- "Chyba się w Tobie zakochuje", a on "aaaa, myślałem, że coś gorszego".
Totalnie nie wiem co robić. Tak, jak wcześniej wspomniałam- nigdy nie będziemy razem i to jest pewne. Znamy się mniej niż rok, czasem było lepiej, czasem gorzej, jak w każdej znajomości, chodź teraz stanęło na tym lepszym. Jeszcze chwile temu (do tygodnia) zdawało mi się, że to wszystko idzie w dobrym kierunku, ale po chwili pryskało. Co wy o tym sądzicie i czy powinnam  coś z tym zrobić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nieszczęśliwa zakochana.

Trudno tu coś ot tak doradzić; co zrobić.
To zależy, czy chcesz być nadal zakochana, czy nie?:)

3 Ostatnio edytowany przez secondlife (2013-01-31 23:13:47)

Catwoman napisał/a:

Trudno tu coś ot tak doradzić; co zrobić.
To zależy, czy chcesz być nadal zakochana, czy nie?:)

Dobre pytanie. Na obecną chwile, to chce być kochana.

4

Ale nie żebrz o miłość.

5

Nie będzież z tym czlowiekiem szczęśliwa-miłość bez wzajemności ?...jak to sobie wyobrażasz ?. On się bawi Twoim uczuciem.
Daruj sobie i nie zawracaj sobie TAKIM głowy.

6

Jeśli jesteś pewna, że nic z tego nie będzie...odpuść sobie, szkoda Twojego czasu ... i serducha wink trzymaj się

7

Ewchooo napisał/a:

Jeśli jesteś pewna, że nic z tego nie będzie...odpuść sobie, szkoda Twojego czasu ... i serducha wink trzymaj się

No właśnie najgorsze jest to, że wiem, że nic nie wyjdzie, ale chce go kochać, chce w nim być zakochana...
Nadzieja matką głupich, ale może nie tylko ja jestem taka głupia?

8

Nie ty pierwsza i nie ostatnia jesteś zakochana bez wzajemności. Jeżeli jesteś pewna, że nie ma żadnych  szans na uczucie z jego strony to powinnaś ograniczyć kontakty z nim. To nie jest łatwe, ale, żebyś nie cierpiała jest to najlepsze wyjście. Możesz też postawić wszystko na jedną kartę i szczerze z nim pogadać i powiedzieć co do niego czujesz(nie pisać smsa), i on albo to odwzajemni, albo dostaniesz kubeł  zimnej wody, i przestaniesz mieć nadzieje.

9

Dokładnie zgadzam sie z just.love.me szczera rozmowa w cztery oczy rozjaśni Ci umysł trzymam kciuki.

10

kwiatek1 napisał/a:

Dokładnie zgadzam sie z just.love.me szczera rozmowa w cztery oczy rozjaśni Ci umysł trzymam kciuki.

Wydaje mi się, że ta rozmowa jest zbędna.
Autorka dokładnie wie na czym stoi.
Ale jeżeli nadal chce żyć jako cierpiętnica i patrzeć jak ta druga osoba żyje sobie swoim życiem, to  niech nadal wzdycha.
Jej wybór...i w dodatku świadomy.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Nieszczęśliwa zakochana.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024