Opiszę wam pewną historię i proszę o poradę, piszę pierwszy raz więc nie wiem czy wybrałam dobry dział.
Spotykałam się z pewnym chłopakiem, on po 2 tygodniach naszej znajomości namawiał mnie na seks, ja mu odmawiałam bo nie byłam gotowa on powiedział, że to rozumie. Kiedyś go zaprosiłam do siebie a on jak nic zaczął dobierać się do mnie ja mówiłam że ma przestać że nie chcę, on dalej jednak nalegał. Ja wpadłam w histerię zaczęłam tam płakać więc on przerwał, popatrzył na mnie ale nadal mnie nie puścił i nalegał żeby w inny sposób to zrobić ja krzyczałam że nie chcę, nie miałam dość siły żeby cokolwiek zrobić, byłam też sparaliżowana bo się przestraszyłam... praktycznie do samego gwałtu nie doszło, ale ciągle mam te wszystkie straszne sceny przed oczami...
Wybaczcie że tak to wszystko dziwnie napisałam, ale nie wiem jak to ująć wszystko, nikt o tym nie wie, proszę o pomoc, to jest karalne? CO mam zrobić?
Z góry dziękuję ![]()
Rozstać się z nim - za którymś razem może się nie zatrzymać, a - moim zdaniem - mężczyzna, który pomimo takiego zachowania kobiety nie przestaje się do niej dobierać, to skończony buc.
Na karę masz raczej zerowe szanse, ja bym nawet w tym wypadku nie próbowała, bo tylko się zdenerwujesz wywlekaniem wszystkiego przed kolejnymi osobami raz po raz. Aczkolwiek byłaby to dla niego niezła nauczka.
Jeśli wstrząsnęło to Tobą, radzę się przejść do psychologa.
3 2013-01-24 23:39:20 Ostatnio edytowany przez mysterious_chocolate (2013-01-24 23:40:20)
nie wiem czy to jest karalne
ciesz się dziewczyno, że do niczego więcej nie doszło, dziękuj Bogu czy tam losowi jak wolisz
ja bym bardzo chciała być na twoim miejscu... nie żeby to było fajne, jednak...Ja nie miałam takiego szczęścia. To na pewno było straszne przeżycie, ale pozbierasz się po tym.
Współczuję, bo na pewno najadłaś się strachu
nie spotykaj się z nim więcej... taki nachalny facet to jakiś przychlast...
Zależy mu tylko na jednym. Nie bądź głupia i przestań utrzymywać z nim kontakt. On powinien iść po pomoc do specjalistów skoro nie radzi sobie. Zasługujesz na kogoś kto uszanuje twoją decyzje i przy kim będziesz się czuć bezpiecznie. ![]()