Jak wrócić do życia towarzyskiego? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » 40 + » Jak wrócić do życia towarzyskiego?

Posty [ 4 ]

Temat: Jak wrócić do życia towarzyskiego?

Mam 42 lata,kiedys byłam osoba bardzo towarzyską,lubiłam rozmawiac,spotykać się z ludźmi.
Trzy lata temu urodziłam dziecko,od tej pory nie pracowałam,zajmiowałam sie jej wychowywaniem
i chyba przez to zupełnie sie odizolowałam od ludzi.Mam fajną rodzinkę,męża i cztery wspaniałe
córki,ale brakuje mi znajomych,przyjaciół,z którymi mogłabym pogadać o wszystkim,lubię zajmowa\c się rodziną i domem,ale juz mnie to przerasta.Mam przez to niską samoocenę,wpadam
w jakieś kompleksy,dobija mnie to,że dokładnie wiem jak będzie wyglądał mój nastepny dzień,
totalna monotonia-może ktoś podrzuci jakiś pomysł na zycie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak wrócić do życia towarzyskiego?

Hej! Witaj!
Głowa do góry! Wiele kobiet ma takie odczucia jak Ty. Ja często też, choć mam odskocznię - pracę. A mimo to...
Napisałabym do Ciebie na maila , ale masz nieaktywny.
Pozdrawiam!

3

Witaj Judyto smile może fotografia?

4

Też tak miałam.Wróciłam do pracy.Zmieniłam zawód i teraz robię to co lubię.Ale życie towarzyskie umarło.Ciągle szukam kogoś do zwykłych pogawędek.

Posty [ 4 ]

Forum Kobiet » 40 + » Jak wrócić do życia towarzyskiego?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024