Strata Wagi.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Strata Wagi..

Hej
Jakis tydzień temu zauważyłam że strasznie starciłam na wadze. Ubyło mi około 6 kg. Zawsze ważyłam 45.5 przy wzroscie 152 (zawsze byłam bardzo drobna, mała i chuda) A teraz waże 39.5 kg. Jem tak jak zawsze jadłam, nie straciłam w ogóle apetytu. Nie jem żadnych słodyczy ani nic słodkiego bo zawsze tego nie znosiłam tak samo jak i nie jem żadnych fast foodów. Także moje menu w ogóle się nie zmieniło.
5 tygodni temu zerwałam ze swoim chłopakiem i było troche stresu ale przechodziłam przez dużo więcej wczesniej, i nigdy tak nie straciłam na wadze w ciągu tak krótkiego czasu.. Zazwyczaj kiedy sie dużo stresuje albo o cos martwie nie jem nic, moge przez nawet 2 tygodnie nie zjesć żadnego pożadnego posiłku ale nigdy nie kończy się to taką utratą wagi.
Czy ta strata wagi może mieć cos wspólnego z tym zerwaniem? Dodam że mam od paru lat depresje i często nie mam żadnego apetytu przez jakis tam okres czasu ale nie chudne aż tak bardzo, dlatego się zdziwiłam kiedy załozyłam moje ulubione spodenki które zawsze na mnie pasowały a one spadły mi do kostek. To już mnie przerasta, nie mogę już żadnych spodni nosić tylko chodzę w leginsach bo one jeszcze tak źle na mnie nie wyglądają.
Zdarzyło się to już któres z Was? Jakies porady?
Pozdrawiam!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Strata Wagi..

Tak,zdarzyło baaardzo dawno temu przy wzroście 168 ważyłam 47kg ....z tegoż samego powodu co Ty wink
Wyglądałam jak wieszak,nawet piersi które mam spore niemalże znikły big_smile
Ale jeśli Cię to martwi,zrób może podstawowe badania i może kup sobie ziołowe tabletki w aptece bez recepty,powinny Cię odrobinkę uspokoić.

Faktycznie jesteś szczuplutka. Ja mam 3 cm więcej niż Ty i bardzo bym chciała 45 ważyć na stałe, taka optymalna waga, nie za dużo nie za mało jak na moje gabaryty. Ale ostatnio przechodziłam, przechodzę ciężkie chwile i było bardzo dużo stresu, a waga sama leciała w dół. I teraz już nawet nie wiem ile ważę, ale chyba nawet nie chce tego wiedzieć, bo niezbyt się czuje jak jestem taka wychudzona. Podejrzewam, że to wszystko przez stres. Możesz sobie też ewentualnie zrobić badania w kierunku pasożytów, bo taki nadwątlony organizm może szybko złapać jakieś świństwo i podobno to często jest powodem nagłej utraty wagi. I podziwiam tą niechęć do wszelkich fastfoodów i słodkości smile

4

Gwałtowna utrata wagi z reguły jest niepokojąca. Może to być związane ze stresem, ale też z jakąś rozwijającą się chorobą.
Nie ma co gdybać. Skonsultuj się z lekarzem.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024