nijaka cera...jaki podkład ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » nijaka cera...jaki podkład ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez mariola (2009-05-07 18:17:21)

Temat: nijaka cera...jaki podkład ?

kobietki!!!! Mam problem z kolorytem cery. Po pierwsze mam sucha cere i mnóstwo przebarwień. A chciałabym miec taki jednolity kolor i naturalny. jednak stosując podkłady , puder czy jeszcze jakieś cuda zawsze robią mi się plamy!!! tzn. w miejscach ,gdzie mam słuchą skore. Jakich osmetykó powinnam uzywać? Prosze o wskazóweczki co i jak:)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: nijaka cera...jaki podkład ?

Ale jakie plamy Ci sie robią? przez podkład widać te plamy? Może nieodpowiedni podkład używasz?
Zadbaj najpier o cere od wewnątrz, jakas dieta,mniej kawy, czekolady, dużo płynow:) No i jakiś krem do cery naczyńkowej np. ja stosuje i mi pomaga:)

3

Ja mam taki sam problem z cerą , jest ona sucha na policzkach i gdy nakładam puder w kremie robią się plamy i nie da sie tego rozsmarować . Podkreślam że pije dużo płynów i dbam o skórę od środka i na zewnątrz . Nie wiem jaki podkład byłby najlepszy do mojej mieszanej skóry ????? Używam pilingu i maseczek i nadal nie daje się nałożyć tego podkładu .

4

ha! kupiłam  podkład " Mat foundation" Webo ( bardzo tani!) i pomogło! tyle juz przetestowałam podkładów i zawsze te plamy!więc może też go wypróbuj:) ja peelingu nie uwyżam, bo po nim mam jescze bardziej sucha cere . stosuje tonik under 20 i jest ok. no to ja juz pomocy nie potrzebuje:) dzieki!

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » nijaka cera...jaki podkład ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024