Za każdym razem burza - a miało być pięknie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Za każdym razem burza - a miało być pięknie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Za każdym razem burza - a miało być pięknie

Boże czy tylko ja mam taki problem, że jak dążę do równowagi w mojej głowie będąc sama i wszystko jest na dobrej drodze, pojawia się facet, który burzy to wszystko w 5 min i po 5 minutach się zmywa?

Ostatnie 3 przykłady to takie, że poznałam kogoś i wszystko fajnie a potem okazuje się, że on ma ciężką sytuacje w związku i musiał się poznać kogoś nowego (zapewne w celu dowartościowania się). Dodam, że za każdym razem zapominają poinformować o "statusie w związku". Do niczego nie dochodzi, ale moja równowaga sięga dna po takich znajomościach.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Za każdym razem burza - a miało być pięknie

Witam Cie wink
Niestety znam to..a pozniej jeszcze trudniej jest sie do kogos przekonac skoro spotykasz ludzi ktorzy chca sie na "chwile zabawic"..
Niestety nasze zycie dziala na zasadzie prob i bledow..
No coz..moze przy kolejnych nowych znajomosciach okresl dokladniej cel Twoich spotkan..
Oczywiscie nie mam na mysli od razu tworzenia zwiazku..
Ale tak by sytuacja byla jasna dla obojga osob.
No niestety nie da sie powiedziec kto sciemnia a kto jest szczery..
Dlatego..albo na razie dasz sobie spokoj albo bedziesz dalej szukac..
Z reszta kto nie ryzykuje ten.. bo znowu czym bylo by np. Nie zaryzykowanie.. a jak sie okaze ze to wlasnie ta osoba? Moze tez po prostu nie bierz od razu tak bardzo do siebie tych spotkan.. Miej pewien dystans ktory uchroni Cie przed kolejnym rozczarowaniem..
Ja sie tak staralam robic wink
Powodzenia wink

3

Odp: Za każdym razem burza - a miało być pięknie

Witam...
Nie tylko Ty tak masz...
Jesteśmy w podobnym wieku mi za dwa miesiące stuknie 24 lata a dalej jestem samotna... I tak jak Ty mam pecha do facetów. Miałam kiedyś swojego M. kochał nad życie i co po roku mnie zostawił a mi zawalił się świat:(
Gdy doszłam do siebie spotkałam D. i tu się okazało, że mi szczęście nie jest pisane. Okazało się że od ponad 3 lat jest w związku i spotykał się ze mną i ze swoją kobietą równocześnie. I tak prawie 3 miesiące... ale pokazałam mu co to życie i spotkałam się z jego dziewczyną i razem pojechałyśmy do niego. Niby miała go zostawić bo zdrady nie wybacza ale nie wiem  na chwilę obecną jak się potoczyła sytuacja. Nikt mnie tak nie upokorzył i wykorzystał jak on... moje uczucia ehhh chyba nawet miłość która zmieniła się w nienawiść gdy prawda wyszła na jaw... nawet nie zdawałam sobie sprawy, że spotkam na swojej drodze kogoś tak podłego i zakłamanego...
Podobnie jak autorka mam tylko 5 minutowe przypływy szczęścia... Nie wiem czy będę potrafiła komuś zaufać jak każdy napotkany kandydat okazuje się coraz gorszy... boje się nawet z kimś spotykać....

Boje się być sama... tak strasznie czuje się samotnie:(:('

Jak sobie  z tym radzić??

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Za każdym razem burza - a miało być pięknie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024