Moj chlopak przyzyczail sie do stymulacji penisa wlasna ręką-problem:( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Moj chlopak przyzyczail sie do stymulacji penisa wlasna ręką-problem:(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 23 ]

Temat: Moj chlopak przyzyczail sie do stymulacji penisa wlasna ręką-problem:(

dlugo byl sam wiec sie masturbowal, teraz jest ze mna i od jakichs 5 miesiecy piescimy sie (choc kllasycznego seksu nie bylo), ale jest problem bo jego penis szybko traci wzwód, podczas seksu oralnego opada, czasami jest tylko dobrze podczas szybkiej stymulacji ręką :( mamy powazny problem, a ja nie wiem juz co robic :( moze ktos mial podobny problem, co zrobic by moj mezczyzna odzyskal sprawnosc?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Moj chlopak przyzyczail sie do stymulacji penisa wlasna ręką-problem:(

Próbował sobie zrobić dłuższą przerwę od masturbacji i od seksu najlepiej też, żeby nerwy znów się uwrażliwiły?

3

Vian napisał/a:

Próbował sobie zrobić dłuższą przerwę od masturbacji i od seksu najlepiej też, żeby nerwy znów się uwrażliwiły?

jak na razie próbuje ograniczyc masturbacje...
no i próbuję ja go piescic pomimo tego, ze penis nie staje, zeby sie przyzwyczail do "mojej" stymulacji...
wiesz, czasami mam wrazenie, ze jemu moja stymulacja nie sprawia przyjemnosci, ze ma problem by wejsc w stan podniecenia (wczesniej podniecenie wypływalo z jego głowy, z wizji, fantazji, ktore mial jak sie masturbowal, tudziez jak patrzyl na jakies erotyczne fotki), czasami mam wrazenie, ze to, ze go oralnie zaspokajam jest dla niego bardziej frustrujace niz przyjemne...
bo zawsze gdy chce to robic, to mowi "nie musisz".
dodam tez, ze moj facet ma stulejke :( ma 28 lat...
nie wiem juz co robic... :(

4

problemowa29 napisał/a:
Vian napisał/a:

jak na razie próbuje ograniczyc masturbacje...
no i próbuję ja go piescic pomimo tego, ze penis nie staje, zeby sie przyzwyczail do "mojej" stymulacji...
wiesz, czasami mam wrazenie, ze jemu moja stymulacja nie sprawia przyjemnosci, ze ma problem by wejsc w stan podniecenia (wczesniej podniecenie wypływalo z jego głowy, z wizji, fantazji, ktore mial jak sie masturbowal, tudziez jak patrzyl na jakies erotyczne fotki), czasami mam wrazenie, ze to, ze go oralnie zaspokajam jest dla niego bardziej frustrujace niz przyjemne...
bo zawsze gdy chce to robic, to mowi "nie musisz".
dodam tez, ze moj facet ma stulejke sad ma 28 lat...
nie wiem juz co robic... sad

dodam jeszcze, ze czasami jak mnie namietnie caluje, itp, to ma wzwod, ale on opada podczas stymulacji ;(

W pierwszej kolejności chirurg!!!

6

TwilightSparkle napisał/a:

wiem, ale on sie boi...
choc wie, ze musi.
nie jestesmy jeszcze tak dlugo ze soba by rozmawiac na ten temat tak po prostu, on sie stresuje tym, ze ma ta stulejke, ze mu nie wychodzi... mysliscie, ze to, ze ma stylejke, a wiec zoladz jest zakryta sprawia, ze moze mniej czuć?

kurde, jest mi z nim dobrze, pod wzgledem emocjonalnym, piesci tez mnie wspaniale... (choc nie wyrywa sie do tego tak jakbym chciala) ale zawsze mam orgazm, itp... a ja jemu nie umiem sprawic przyjemnosci sad
załamuje mnie to.

7

Bez urazy, ale jeśli jesteście ze sobą na tyle długo, żeby ze sobą sypiać, to jesteście ze sobą na tyle długo, żeby rozmawiać o problemach z tym seksem, o stulejce też.

Usunięcie stulejki to prosty zabieg, nie ma się czego bać, a co do masturbacji to niech nie "próbuje ograniczać", tylko niech zwyczajnie przestanie.

8

Vian napisał/a:

Bez urazy, ale jeśli jesteście ze sobą na tyle długo, żeby ze sobą sypiać, to jesteście ze sobą na tyle długo, żeby rozmawiać o problemach z tym seksem, o stulejce też.

Usunięcie stulejki to prosty zabieg, nie ma się czego bać, a co do masturbacji to niech nie "próbuje ograniczać", tylko niech zwyczajnie przestanie.

jasne, ze tak, po prostu boje sie, ze moje rozmowy moga do dodatkowo stresowac... na tyle, ze on sie potem bedzie bal zbliżeń ze mna ;/

podajcie mi jakies sensowne rozwiazanie tego problemu. mam go zmusic by usunal ta stulejke?

9

Zmusić to go nie zmusisz.
Ja bym postawiła sprawę jasno - jesteście razem i chcesz się z nim kochać, a nie możesz bo stulejka i jego rąsia. Więc po pierwsze stulejka musi iść w zapomnienie, a po drugie podarować sobie na jakiś czas zabawy ze sobą.
I albo się na to zdecyduje, albo woli rączkę niż Ciebie.
No kurczę...

Btw - on jest dorosły? Założyłam, że tak.

10

Vian napisał/a:

Ja bym postawiła sprawę jasno - jesteście razem i chcesz się z nim kochać, a nie możesz bo stulejka i jego rąsia. Więc po pierwsze stulejka musi iść w zapomnienie, a po drugie podarować sobie na jakiś czas zabawy ze sobą.
No kurczę...

Btw - on jest dorosły? Założyłam, że tak.

Masz racje, chodzi mi tylko o to, czy takie radykalne rozwiązania, jak stawianie mu ultimatum nie wplyna na zaufanie miedzy nami?
Kurcze - przeciez facet tez mysli i czuje, to normalne, ze odczuwa strach.
Nie chce go tlumaczyc, bo powinien postapic tak jak mowisz... ale nie wiem jak go przekonywać już.
Czy naprawde musze stawiac ultimatum? Eh....

11

A to ultimatum?
Mnie się wydaje, że ultimatum to raczej "rzucisz palenie w miesiąc, albo nara", a tu nie chodzi o coś, co Ci nie pasuje tylko o integralną część związku.

Możesz powiedzieć, że dasz mu trochę czasu, tyle ile możesz, że rozumiesz, że się boi, zapytać go, czy on widzi jakieś inne rozwiązanie i jeśli tak to je przedyskutować. Ewentualnie zapytać, jak widzi Waszą przyszłość w kontekście seksu. Ale jeśli nie macie innych konstruktywnych pomysłów - a założyłam, że skoro powstał ten wątek, to nie macie - to raczej zabieg i odstawienie masturbacji na jakiś czas, to jedyna sensowna opcja.

12

Vian napisał/a:

A to ultimatum?
Mnie się wydaje, że ultimatum to raczej "rzucisz palenie w miesiąc, albo nara", a tu nie chodzi o coś, co Ci nie pasuje tylko o integralną część związku.

Możesz powiedzieć, że dasz mu trochę czasu, tyle ile możesz, że rozumiesz, że się boi, zapytać go, czy on widzi jakieś inne rozwiązanie i jeśli tak to je przedyskutować. Ewentualnie zapytać, jak widzi Waszą przyszłość w kontekście seksu. Ale jeśli nie macie innych konstruktywnych pomysłów - a założyłam, że skoro powstał ten wątek, to nie macie - to raczej zabieg i odstawienie masturbacji na jakiś czas, to jedyna sensowna opcja.

masz racje, tak zrobie...
na pewno postawie pytanie, jak widzi nasza przyszlosc w kontekscie seksu...
wiem, ze na 100% bedzie odpowiedz "nie wiem".
co wtedy?
powiedziec, ze bede drażyć temat i ze nie odpuszcze?
że musi podjąć ważną decyzje, i ze rozumiem jego obawy, ale seks to ważna cześć związku i ze sytuacja nie moze takl wyglądać jak wygląda teraz?
boje sie, ze jak nie bede go przypierać do muru to on nic nie zrobi ;/
powiedziec mu, ze daje mu miesiac czasu na poszukanie lekarza, kliniki - ze wspieram go, ze nie chce zeby to bylo tak, ze ja go bede przypierać do muru, tylko ze ma sam to zrobić?
(on ma problemy z podejmowaniem decyzji - chce zeby sam podjął taka decyzje).

13

stulejkę się leczy w znieczuleniu miejscowym i rachu ciachu i po kilku dniach jest sprawny seksualnie. Jego stulejka jest przyczyną utraty wzwodu, bo na żołędzi przecież są komórki czuciowe, te odpowiedzialne za przyjemność.

Nie rozumiem jak można się bać/wstydzić pójść z tym do lekarza. To nie choroba załapana od przydrożnej panienki, a przypadłość, którą ma od urodzenia. Wielu mężczyzn to ma.

Babki chodzą do ginekologa, który ogląda ich "podwozie" i to jest normalne, ale facet okazujący lekko "dysfunkcyjnego" penisa to już wstyd? 28 lat to jednak czas najwyższy na pozbycie się problemu.

14

jadvinia napisał/a:

stulejkę się leczy w znieczuleniu miejscowym i rachu ciachu i po kilku dniach jest sprawny seksualnie. Jego stulejka jest przyczyną utraty wzwodu, bo na żołędzi przecież są komórki czuciowe, te odpowiedzialne za przyjemność.

Nie rozumiem jak można się bać/wstydzić pójść z tym do lekarza. To nie choroba załapana od przydrożnej panienki, a przypadłość, którą ma od urodzenia. Wielu mężczyzn to ma.

Babki chodzą do ginekologa, który ogląda ich "podwozie" i to jest normalne, ale facet okazujący lekko "dysfunkcyjnego" penisa to już wstyd? 28 lat to jednak czas najwyższy na pozbycie się problemu.

teoretycznie racja, ale jak sie sam masturbuje, to raczej nie traci wzwodu, choc racja, czasami zdarza mu sie dochodzic na niepelnym wzwodzie.

15

Cóż, umów lekarza, postaw przed faktem dokonanym, on przecież wie, że musi mieć zabieg. Po zabiegu jakiś 1 mc będzie niezdolny do seksu, nie parę dni. Wyobraź sobie jak tną ci cokolwiek i za 4 dni jesteś jak nowa, bzdura. Zero jego masturbacji po tym. A później jak mu sie zbierze, bo każdemu facetowi się zbiera zależnie od libido - od 3 dni to mca...to jak go dotkniesz, zacznie podniecać i tak coraz częściej. Na nawyk - lekarstwo - inny nawyk. Normalny mężczyzna za długo bez seksu nie wytrzyma i jak nie ma jak sie zaspokoić, to tym lepiej dla ciebie smile Powodzenia. Siły, cierpliwości, a jak trzeba to go zgwałć smile

16

myślę, że mu również powinno zależeć na tym, byście mieli udaną sferę łóżkową, więc powinien usunąć stulejkę no i całkowicie zaprzestać masturbacji, a jak już nie będzie mógł wytrzymać, to ma przecież Ciebie tongue

17

Remi napisał/a:

Cóż, umów lekarza, postaw przed faktem dokonanym ...

No i związek poszedł się bujać...

18 Ostatnio edytowany przez Spokojna_Dama (2013-01-20 15:25:36)

problemowa29 napisał/a:
Vian napisał/a:

Masz racje, chodzi mi tylko o to, czy takie radykalne rozwiązania, jak stawianie mu ultimatum nie wplyna na zaufanie miedzy nami?
Kurcze - przeciez facet tez mysli i czuje, to normalne, ze odczuwa strach.
Nie chce go tlumaczyc, bo powinien postapic tak jak mowisz... ale nie wiem jak go przekonywać już.
Czy naprawde musze stawiac ultimatum? Eh....

Za bardzo się przejmujesz jego uczuciami. Nie masz być dla niego okrutna, ale konsekwentna. Inaczej będziecie się męczyli oboje. Ja mojemu partnerowi, który miał stulejkę  postawiłem warunek, że idzie do lekarza i poddaje się zabiegowi. Nie udało się to od razu, ale w końcu udało.

problemowa29 napisał/a:
TwilightSparkle napisał/a:

wiem, ale on sie boi...
choc wie, ze musi.
nie jestesmy jeszcze tak dlugo ze soba by rozmawiac na ten temat tak po prostu, on sie stresuje tym, ze ma ta stulejke, ze mu nie wychodzi... mysliscie, ze to, ze ma stylejke, a wiec zoladz jest zakryta sprawia, ze moze mniej czuć?

kurde, jest mi z nim dobrze, pod wzgledem emocjonalnym, piesci tez mnie wspaniale... (choc nie wyrywa sie do tego tak jakbym chciala) ale zawsze mam orgazm, itp... a ja jemu nie umiem sprawic przyjemnosci sad
załamuje mnie to.

Jak jest facetem, to niech zachowuje się jak facet i przełamie strach bo całe życie będzie się bał. Po pierwsze wizyta u urologa, po drugie termin ustalenie terminu zabiegu i cięcie. Potem parę tygodni pielęgnacji (parę tygodni trwa zanim się wszystko zagoi). Przynajmniej nie będzie się wtedy onanizował. Potem zakaz mastrurbacji. Natomiast co do pieszczot to stosuj to co mu sprawia przyjmność. Jesli nauczył się robić to ręką rób mu to samo, starając się robić tak jak on, ale nie pozwalaj aby robił to sam. Inaczej będzie całe życie miał problemy.

19

Zakazy, nakazy, stawianie pod murem...

Biedny będzie ten Twój facet panno problemowa sad.
Nie mając przyjemności z seksu z Tobą zamknie się w sobie i... ucieknie sad.
Tego chcesz?

Facet to nie takie proste urządzenie jak kobiety powszechnie uważają.

Może spróbuj po dobroci?
Facet czuł przyjemność machając własną ręką. To niech odczuwa ją dalej. Nic nie stoi na przeszkodzie by miał w tym czasie język między Twoimi wargami (nie ważne którymi big_smile).
Tylko go nie poganiaj! Zero stresu!
Gdy przyjemność seksualna będzie mu się kojarzyć tylko z Twoimi wargami, sam będzie chciał włożyć między nie swój aparacik i sam powędruje do chirurga.

A naciski i kolejne nieudane próby wzięcia sprawy w Twoje ręce będą tylko pogarszać sytuację.

Przyjemność seksualna wypływa z zakończeń nerwowych, ale odczuwana jest przez mózg. Podobno im więcej facet ma w głowie, tym trudniej jest mu się odblokować (na pewno nie dotyczyło to Einsteina big_smile).

...langsam, langsam, aber sicher... big_smile

20

YOGI bear napisał/a:

Zakazy, nakazy, stawianie pod murem...

Biedny będzie ten Twój facet panno problemowa sad

Biedna to ona, bo jej facet to dwudziestoośmioletnie bobo. A ona się z nim cacka jak z dzieckiem. Stulejkę to powinien sobie dawno zlikwidować a nie czekać aż jakaś panna będzie go stawiać pod murem.
Gdzie ci mężczyźni.......;)

21 Ostatnio edytowany przez YOGI bear (2013-01-21 18:05:50)

"dwudziestoośmioletnie bobo" to dobra ocena smile.

Problemowa chce porady: jak z niego zrobić mężczyznę. Więc doradzam jak mogę smile.

Anik38 napisał/a:

Gdzie ci mężczyźni.......;)

big_smile big_smile big_smile OBECNY big_smile big_smile big_smile

22

100% racji przyznaję Yogi. A facet sam musi iść do chirurga, sam podjąć tę decyzję. Jak tego nie zrobi, to takie "bobo" trzeba odesłać do przedszkola, aby dorosło.

Posty [ 23 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Moj chlopak przyzyczail sie do stymulacji penisa wlasna ręką-problem:(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024