Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Słuchajcie, macie jakieś ciekawe pomysły, co można by podarować teściowi? :>![]()
Głownie chodzi mi o imieninki ![]()
Może napisz coś o zainteresowaniach teścia?
A także czy jest osobą poważną, spokojną czy raczej dowcipną i zwariowaną
?
To pozwoli może lepiej coś doradzić ![]()
Już gdzieś był taki temat chyba. Ale wydaje mi się, ze może portfel, krawat, spinki do mankietów (jeśli używa) jakiś dobry alkohol. To wszystko zależy od jego upodobań i od Waszych relacji ![]()
iziaaaaak ja bym dała dobry koniaczek:))
hehe jest na rencie
lubi sobie koło domku porobić:) jakies grządeczki itd:) raczej taki spokojny, ale dowcipny ![]()
Agatka napisał:
Już gdzieś był taki temat chyba. Ale wydaje mi się, ze może portfel, krawat, spinki do mankietów (jeśli używa) jakiś dobry alkohol. To wszystko zależy od jego upodobań i od Waszych relacji
Dołączam się do wypowiedzi wyżej. Może być jeszcze jakaś super koszula z bawełny egipskiej:D albo perfumy.
Może elegancka zapalniczka (jeśli pali), zegarek...a może książkę ogrodniczą ![]()
Ewentualnie jakiś dobry truneczek ![]()
z tą książką ogrodnczą to fajny pomysl:D
dzięki Wam
Jeśli lubi sobie porobić przy grządkach to może jakieś drzewko posadzi i z tą książką dobry pomysł.
albo jakies ziarenka, zeby mu cos ladnego wyroslo...