Szukam przyjaciółki, Poznań - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Szukam przyjaciółki, Poznań

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 92 ]

1 Ostatnio edytowany przez kobietka21 (2013-01-18 13:06:43)

Temat: Szukam przyjaciółki, Poznań

Witajcie kobietki smile

Znalazłam się tu przypadkowo i postanowiłam napisać, może to i desperackie....
Ale odkąd zerwałąm z chłopakiem, który był mi jedynym przyjacielem, nie mam nikogo:(
Wcześniej miałam dwie b.dobre koleżanki ale pech chciał, że wyjechały do Niemiec do pracy..
Teraz zero kontaktu. Wszystko sie zmieniło.

Dodam, że mam 21lat, jestem osobą wesołą, nieco spontaniczną, godną zaufania, uwielbiam wysłuchiwać innych i pomagać... wink

Szukam bratniej duszy, przyjaciółki, osoby, która także chciałaby mieć kogoś zaufanego, na kim może polegać, wyjść na miasto, na zakupy, kawe, impreze, wygłupiać się, wypłakać, poplotkować itp.

Chociaż mieszkam w mniejszej miejscowości bardzo często bywam w Poznaniu, dla mnie nie jest problemem dojechać gdzieś.. Zależy mi na przyjaźni realnej, nie internetowej.

Jeśli któraś jest zainteresowana ogłoszeniem, proszę pisać smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szukam przyjaciółki, Poznań

Witaj smile)

Też mieszkam w okolicach Poznania. Czuję się dość samotna. Mimo że mam znajomych to brakuje mi prawdziwej przyjaciółki której mogłabym zaufać... Czasem nie mam z kim pogadać, wyżalić się. Jeśli chciałabyś pogadać/ spotkać się to pisz!

Pozdrawiam

Hej mieszkam w Poznaniu, mam 24 lata i jestem otwarta na nowe znajomości. Chętnie bym wybrała się z kimś na kawke i ploty smile

4

Hej
Również jestem z Poznania. Co prawda trochę starsza, ale chętnie się przyłączę. Pozdrawiam smile

5

Witam,

ja również jestem z Poznania. Choć nie rodowita poznanianka, ale od 10 lat tu mieszkam.

6

Witam smile

Może napiszecie coś więcej o sobie? Jak wyglądają Wasze dni, co porabiacie, co lubicie, jakie jesteście?
Ja właśnie jestem w pracy, dość specyficznej, całe dnie sama,a w domu małomówny mąż wink
Żabciu jak podoba Ci się Poznań?
Pozdr

7

Hej,
ja tutaj też mieszkam od kilku lat:)

8

Poznań bardzo mi się podoba. Wcześniej mieszkałam w Toruniu, Bydgoszczy. Gdy po raz pierwszy przyjechałam do Poznania uznałam, że trafiłam akurat na wymianę zieleni i sadzenie drzew. Jakież było moje zdziwienie, gdy w kolejnych latach robiono to samo. W wolnym czasie czasami chadzam na koncerty z mężem lub z całą rodziną, czyli dołącza do nas nasza nastolatka jedziemy na rower, łyżwy, basen.
Jestem na forum, bo jakoś tak brak mi znajomych w Poznaniu.

9

Ja wcześniej trochę we Wrocławiu mieszkałam, ale i tak ciągnęło mnie do Poznania. I w końcu przyciągnęło:)

10

Witaj Inez
Poznań ma swój urok. Mieszkam tu od dziecka a jeszcze nie znam wszystkich zakątków.
W jakich stronach mieszkacie?

11

Ja jestem z Naramowic.

12

Łazarz/Górczyn.

13

Czesc dziewczyny...czy nadal,ktoras z Was ma ochote na pogaduszki przy kawie?

14

Witam
ja na Piątkowie
bardzo chętnie wybiorę się na kawę smile

15

czesc Lizzie...jesli masz ochote czasami pogadac przy kawce to podaje namiary do mnie...gg940484

16

To może i ja się do tej kawy dołączę? betiel@op.pl

17

czesc Zabcia5...jesli masz ochote to fajnie...tym bardziej,ze łacza nas Naramowice...mieszkałam tam wczesniej przez pare lat

18

Bardzo się cieszę! To kiedy i gdzie pijemy kawkę?

19

Dziewczyny moze sobota? Jak tam wygladacie z czasem?

20

Mam wolną sobotę i chętnie kawkę z Wami wypiję. Tymczasem może coś więcej napiszecie o sobie. Jeśli nie chcecie na forum to zapraszam na mejla.

21

Zabcia,a moze masz gg...moje gg 940484

22

neeli, tak się złożyło, że nie mam GG.

23 Ostatnio edytowany przez czarkotka (2013-03-20 23:26:46)

Witam wszystkich, przyznam, że też chętnie bym się przyłączyła do tej wspólnej kawy.
Coś za często dopada mnie ostatnio chandra a razem na pewno raźniej.
Mieszkam na Ratajach, dużo tu ludzi ale jednak mimo to samotnie.
:-)

24 Ostatnio edytowany przez Żabcia5 (2013-03-21 15:30:50)

Witaj czarkotka, nic jeszcze nie zostało ustalone z tą kawą, więc ja serdecznie zapraszam. Widzę, że jesteśmy w podobnym wieku, ale może napiszesz coś więcej o sobie. Możesz pisać na mejla.

25

Dziewczyny podajcie godzine i miejsce...moze gdzies na Starym Rynku i ja chetnie podjade...dostosuje sie do Was

26

Mnie odpowiada Stary Rynek na miejsce spotkania, a jakie godziny by Wam bardziej odpowiadały?

27

Powiedzmy okł. 17-stej lub 18-stej?

28

Mnie godziny odpowiadaja.

29

Zabcia mozesz mi na maila podac jakis numer kontaktowy do siebie to sie zdzwonimy i ustalimy wszystko...bo jakos nie widze innych chetnych

30

Hej, ja też jestem chętna kogoś poznać, mam 31 lat, mieszkam w Poznaniu. Mam trochę znajomych, ale nadal czuję się nieco samotna. Tylko, że trochę nieśmiała jestem i poznawanie nowych osób to dla mnie nie bułka z masłem smile Liczę na wyrozumiałość Forumowiczek smile

31

Witaj Cinema
jesteśmy w podobnym w wieku smile Opowiesz coś o sobie czy wolisz spotkać się na kawie?
Pozdrawiam

32

Najchętniej napisałabym maila do Ciebie Lizzie, ale chyba nie mam takiej możliwości, bo nie masz aktywnej ikonki z mailem. Jeśli chcesz to napisz wiadomość do mnie i wtedy odpiszę. Wolałabym trochę popisać zanim się spotkamy smile
Pozdro

33

No i jak ze spotkaniem?

34

Hej Inez
Napisz do mnie na maila. Wymienimy się kontaktami i może uda się wyskoczyć na kawę. Pozdrawiam

35

Witajcie :-)

Chetnie Was poznam kobietki,chodzi mi o znajomosci w realu.

Pozdrawiam ;-)

36

Witaj dddorota3,

chętnie się z Tobą spotkam. Tymczasem napisz coś więcej o sobie.

Pozdrawiam

37

Hey,
Szukam przyjaciółki i internetowej i by się spotkać w realu. Mam teraz taki czas by z kimś pogadać, zająć się a nie myśleć o jednej osobie.
Mam w tym roku 20 lat, od urodzenia mieszkam w Poznaniu, obecnie studiuję.

Jest jakaś chętna by pogadać, spotkać się?

38

Witam,
Chętnie bym z kimś pogadała jak również się spotkała, od 2 lat mieszkam w Poznaniu mam kilku znajomych ale brakuje mi bliższej koleżanki. Mam pawie 21 lat. Pozdrawiam.

39

hej,
ja też jestem z Poznania i chętnie poznałabym kogoś nowego wink
ale najpierw chyba lepiej się czegoś o sobie dowiedzieć wink
widziałam, że dziewczyny wyżej umawiały się na spotkanie, i jak udało się Wam?

40

Cześć
Mam 22 lata na co dzień pracuje
Szukam kogoś kto nie jest wiecznie zajęty - nie w tym celu tutaj jestem..
Chciałabym poznać kogoś z kim będzie można umówić się na kawę/herbatę, czasem sympatycznie spędzić czas (kino, basen, impreza, itp.), a czasem spędzić czas w domu na plotkowaniu wink
Pozdrawiam

41

Hej dziewczyny smile

Mam na imię Kasia od 4 lat mieszkam, studiuję i pracuję w Poznaniu.

Przez ten czas udało mi się nawiązać wiele kontaktów, ale co trochę ktoś wyjeżdża, nie ma czasu,
pracuje i często nie mam z kim pogadać czy się spotkać.

Dlatego też bardzo chętnie poznałabym kogoś nowego smile

Piszcie śmiało na maila lena89 małpa vp.pl na pewno odpiszę.

Mam nadzieję że uda się nawiązać kontakt nie tylko przez maila ale w realu.

Pozdrawiam i czekam na wiadomość

Lena

no dziewczyny i jak, udało sie Wam spotkac??

Ja jestem chetna, chlopaka brak i chetnie sobie zagospodaruje wolny czas jakas kawą czy plotkami smile

Biegnąca z wilkami, ja się chętnie spotkam smile Moje gg: 38302846, pisz śmiało, czekam!! smile

44

Cześć dziewczyny!
W Poznaniu mieszkałam przez ostatni rok. Wcześniej przez 4 lata był Toruń, ale zachciało mi się czegoś innego na magisterce i wylądowałam w Poznaniu. Musze powiedzieć, że na początku P. nie przypadł mi do gustu, ale z czasem go polubiłam smile Zdecydowanie lepiej poznawać Poznań wiosną/latem, a nie depresyjną jesienią. A zimą to miałam ochotę siąść i wyć do księżyca, taki jest przygnębiający big_smile Albo ja po prostu nie znoszę zimy tongue Jeszcze niedawno mieszkałam na Jeżycach.

Co prawda obecnie mnie w Poznaniu nie ma i nie będzie do stycznia (Erasmus), ale w styczniu chętnie kogoś poznam, bo w Poznaniu nie mam nikogo. Niby są znajomi na studiach, ale co z tego, jak i tak nie ma z kim pójść na spacer albo do kina, a jedyną taką "lepsiejszą" koleżankę wywiało do UK tongue

45

Witajcie, też szukam nowych znajomych. Wszyscy się wykruszyli. Pozakładali rodziny i trudno o czas na spotkanie, trudno też o wspólne tematy... Mam partnera ale brakuje mi przyjaciół... jedna osoba blisko to za mało sad. Macie podobne problemy?

46

To normalne...gonimy za pędem życia nie mając czasu dla innych...ale może czas zwolnić, w końcu dobry przyjaciel jest tak samo potrzebny jak partner...jeśli ktoś ma ochotę porozmawiać zapraszam...gg940484

47

Nie pochodzę z Poznania,ale mam tam rodzinę.Mam do was pytanie.Czy któraś z was wie gdzie jest dom rodzinny Pana Wojciecha Fibaka w Poznaniu? Bardzo potrzebuje jakiś kontakt bądź adres listowny,ponieważ chce napisać do Pana Fibaka.Chyba tam mieszka jego mama.

48

Hej dziewczyny, macie ochotę na kawę albo piwko? Chętnie bym się spotkała w realu:)!

49

Witajcie smile mam 34 lat, uśmiechnięta zawsze , szczęśliwa ogólnie ale szukam bratniej duszy koleżanek na wspólne pogaduchy , kawkę moze  piwko smile), piszcie i pozdrawiam Ania poznań

50

Witam.
Jestem facetem i mimo, że to forum dla kobiet, postanowiłem napisać. Szukam przyjaciół dowolnej płci, chociaż z przewagą kobiet. Mam 32 lata i może to wyda się trochę dziwne to jestem trochę nieśmiały w stosunku do kobiet. Podobno z nieśmiałością należy walczyć.
Ja nie mam jak bo nie mam żadnych koleżanek. Gdyby ktoś miał ochotę zaprzyjaźnić się czy chociaż pogadać zostawiam swój numer gg: 40329785. Będzie miło gdyby ktoś się odezwał. Moja wiadomość nie ma żadnego podtestu seksualnego.

51

Witam.Ja ok.Piły jakby cosik smile

52

Cześć, mam 32 lata podobnie jak Wy również szukam nowych znajomych na kawkę, na zakupy, na pogaduchy.
Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu
Kamila

53

cześć Kamila...odezwij się do mnie, nie masz podanego niestety maila...mój numer gg 940484

54

wszyscy piszą, że chętnie by się umówili, ale nikt nie napisał, że takie spotkanie się odbyło tongue wink
może warto zacząć od jakiegoś tematu..
macie jakieś postanowienia noworoczne? wink

55

Hej:)
Ja kiedyś do Ciebie Elle_88 pisałam maila, lecz mi nie odpisałaś...
Postanowienia noworoczne smile :
- schudnąć big_smile
- zarabiać miliony hehe

56

nie odpisałam? hmm... nie mam pojęcia dlaczego, bo raczej staram się odpisywać na maile regularnie, ale dobrze, że się nie gniewasz wink

- zarabiać miliony- dobre wink

a ja w tym roku mam inne postanowienie- przede wszystkim będę  częściej o sonie myślała i będę dla siebie bardziej dobra!

57

Wiadomo ze w towarzystwie fajnie ja akurat mieszkam za daleko.

58

smile zawsze warto być dla siebie dobrą big_smile Ja też muszę się wziąć za siebie wink

Co dziewczyny porabiacie w życiu?

59

o rany wyszłam na chwilkę z psem a tu taka dyskusja chętnie was poznam

60

Hej dziewczyny ja też chętnie się przyłącze miło będzie was poznać

61

czesc,
mam 22 lata i mieszkam w Poznaniu. Szukam jakiś nowych koleżanek/znajomych, ponieważ tak jakoś wyszło, że każdy żyje swoim życiem i obowiązkami i wszelkie znajomosci sie rozpadaja, co jest w sumie normalne w dzisiejszych czasach. Szukam osoby z ktora moge isc na kawke/piwo/zakupy itp itd mam znajomych z pracy, studiow oraz mam faceta ale poprostu potrzebuje jakis nowej pozytywnej osoby w swoim otoczeniu:)

62

hej czy ktoś tu jeszcze zagląda? smile mieszkam w poznaniu i studiuję i również szukam nowych znajomości smile prawdziwej przyjaźni, bo jakoś do tej pory nie miałam takiej smile mam 21 lat i studiuję na codzień smile czekam na odpowiedź smile

63

Witajcie
Jestem Kamila mam 21 lat, obecnie pracująca. Jestem dość wesoła i wygadana. W Poznaniu mieszkam może 3-4 miesiące i jakoś ciężko o nowe trwalsze znajomości. Jeśli jesteście zainteresowane piwkiem piweczkiem bądź soczkiem piszcie wiad smile

64

jestem zainteresowana jak najbardziej smile

65 Ostatnio edytowany przez Di (2014-03-16 11:24:43)

Hej dziewczyny wink jeśli można to z chęcią się przyłączę wink) jestem z Poznania mam 22 lata, mieszkam na grunwaldzie i oprócz faceta nie mam żadnych prawdziwych przyjaciół sad z wielką chęcią poznałabym przyjaciółkę bądź paczkę przyjaciół na dobre i na złe, na wypady różnorakie, zakupy, spacer, bądź po prostu plotkowanie przy herbacie w domu wink) z powodu samotności popadłam w doła, przytyłam, nabyłam pełno kompleksów, jednak zaczęłam z tym walczyć, od jakiegoś czasu chodzę na siłownię, z wielką chęcią motywowałabym się też z drugą dziewczyną, która też chce schudnąć jak ja do działania, ale nie szukam znajomości stricte "na siłownię"!! wink  jestem chętna na spotkanie i długotrwałą, prawdziwą przyjaźń, najlepiej na całe życie wink mój nr gg : 45080502 wink)

Posty [ 1 do 65 z 92 ]

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Szukam przyjaciółki, Poznań

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024