Witam. Od razu zaznaczam że jestem chłopakiem i wiem że to forum jest dla kobiet ale specjalnie takie wybrałem. A więc mam taki mały problem ze stylem ubioru; mam 170 cm wzrostu ciemne oczy jestem brunetem. Na codzień ubieram zwykle bluzy z kapturem oraz zwykle jeansy. Zastanawiałem się czy nie kupić sobie jakiejś szerokiej bluzy lub koszule w kratę. Tylko czy to nie będzie dziwnie wyglądało jak jednego dnia będę ubierał szeroką bluzę z kapturem a drugiego dnia koszule w kratę; oraz czy koszula pasuje na codzień do szkoły ?
Koszula jak najbardziej pasuje na co dzień do szkoły. Jest uniwersalna prawie tak samo jak jeansy
. Z tego co piszesz wynika, że chyba jesteś w fazie eksperymentowania z ubiorem, więc jak najbardziej możesz zakładać na przemian koszulę i bluzę, aż sam dojdziesz do tego w czym czujesz się bardziej pewnie i komfortowo. Chyba że jesteś skatem i chcesz zmienić Swój styl ubioru na bardziej elegancki i potrzebujesz inspiracji lub porady?
Nie jestem skatem. Zastanawiam się co zmienić w swoim ubiorze i jedynie co przyszło mi do głowy to koszula. Rozważałem też zmianę fryzury ale niestety nic mi do głowy nie przychodzi.
Żebyśmy mogły coś Ci doradzić w sprawie fryzury, musiałbyś wstawić swoje zdjęcie, bo ciężko doradzać na oślep ![]()
Chodzisz do szkoły, jesteś młody i śmiało możesz a nawet powinieneś eksperymentować z ubiorem w poszukiwaniu własnego stylu.
Koszula założona na t-shirt jest w twoim wieku jak najbardziej ok ![]()
Pewnie, że sobie kup koszulę, eksperymentuj z ubiorem ile wlezie. Kiedy masz eksperymentować jak nie teraz? ![]()