naczyniak śledziony u 14 latka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » naczyniak śledziony u 14 latka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: naczyniak śledziony u 14 latka

witajcie mam problem przed samymi świetami przy okazji w usg wykryto u mojego 14 letniego syna naczyniaka śledziony potrzebuje wsparcia czy naczyniaki są grozne obecnie czekam na opis radiologa w innym mieście bo w naszym radiolog tomografi nie odczytał podobniez słaba jakość ordynator proponowała ponowną tomografie ale sie nie zgodziłam ...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: naczyniak śledziony u 14 latka

Dlaczego sie nie zgodzilas? Moze by to przyspieszylo diagnoze i nie musialabys sie stresowac? Ja jak potrzebuje oceny lekarza to pisze na str dziecko24.pl i jakas odp zwykle dostaje, a jak nie to dr google pomaga, bo nie jestem odosobnionym przypadkiem. Albo najprosciej zapytac lekarza co to moze oznaczac. Jakie sa ew zagrozenia, co z tego moze wyniknac itd. Wiem, ze lekarze czesto zbywaja, ale mozna ich nieco przycisnac i powiedza wiecej.
3mam kciuki zeby sie to okazalo jakas blahostka.

3

Odp: naczyniak śledziony u 14 latka

Nie zgodziłam sie na ponowną tomografie ponieważ z moim problemem byłam u lekarza ,który tez odradził ponowne badanie że za duze promieniowanie ,zaproponował wykonanie ponownie usg za miesiac ale uspokojł mnie troszeczke powiedział ,że na 99% to nic groznego.Ja oczywiście w miedzy czasie byłam u doktor prowadzącej (ona też uważa że za duże promieniowanie tym bardziej że syn po tomografi sie zle czuł),od której dostałam namiary na specjaliste w lublinie ,w ten piątek mam wizytę .Trzymajcie kciuki ,mam nadzieję że bedzie dobrze.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » naczyniak śledziony u 14 latka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024