"prezent od serca" - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 19 ]

Temat: "prezent od serca"

Witam:) Mój chłopak ma urodziny 12 stycznia. Miałam kupić mu grę ale okazało się ,że już taką ma sad
Kiedy pytam co chciałby dostać- twierdzi,że nie chce żebym wydawała pieniądze bo ja nie pracuję, że w zasadzie jak już tak bardzo chcę to mogę mu kupić czekoladę 0_o
Co mam zrobić:( Ciuchy odpadają,ma zniżkę 25 % na firmowe ubrania, gry już odpadają , bo nie wiem jaką i na co mam kupić, płyty z muzyka odpadają bo ma tego pełno i to co go interesuje kosztuje co najmniej 100zł sad Książki nie chce , bo może sobie wypożyczyć z biblioteki (tak twierdzi),kosmetyki też nie bo może mieć co chce bo jest konsultantem w firmie typu AVON.
Ja nie mam pomysłu, żadnego:( On nie ma jakiegoś konkretnego hobby. Lubi rower i pływanie a z tego co wiem ma już do tych sportów wszystko co potrzebuje:(
chciałabym dać mu prezent którym pokażę,że jest dla mnie ważny,że bardzo się liczy,że kocham...Ale kompletnie nie mam pomysłu, wspólnych zdjęć nie mamy a ja sama na zdjęciach wychodzę OKROPNIE:( Chciałam wziąć go do sauny czy na basen ale jestem mega zakompleksiona i wstydzę się siebie w stroju:(
Macie jakiś pomysł na taki 'prezent od serca'? Coś co pokazuje,że dana osoba jest ważna?
Został niecały tydzień:( Boję się ,że polegnę;(
Bardzo proszę o pomoc

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: "prezent od serca"

ja sama mam problem na rocznice;) ale noo ja np na mikolaja dalam mojemu kubek termiczny z grawerem wink moze potrafisz cos robic i zrobic sama? albo moze faktycznie wez go gdzies wink

3

nic w takim razie nie kupuj... zrób mu pyszną kolację, ubierz ładną sukienke i spędzcie milo wieczor:)

4

CHciałaś mu kupić grę. Za ile? Powiedzmy że ok. 150 zł przeciętna gra.
On sobie zażyczył czekoladę. Czekolada kosztuje średnio 5 zł.

Zatem kup mu 30 czekolad.

A tak na serio, mówiąc żebyś kupiła mu czekoladę, chłopak chciał pokazać że będzie się cieszył z kazdego prezentu nawet najbardziej banalnego i taniego. Gest się liczy.

5

Wiem,że 'liczy się gest'... sam to napisał. Ale nie wiem jaki to mógłby być gest:(

6

mozesz mu kupic taki kubek termiczny ktory pokazuje napis np "kocham cie" jak sie go zaleje gorącą wodą.

7 Ostatnio edytowany przez ogień (2013-01-06 13:47:12)

demaz napisał/a:

nic w takim razie nie kupuj... zrób mu pyszną kolację, ubierz ładną sukienke i spędzcie milo wieczor:)

to jest bardzo dobry pomysł. sama bym tak doradziła smile
pomysł sprawdzony i przynosi zawsze wiele uciechy, chłop zadowolony a i Ty sama czujesz się jak księżniczka jeśli się dobrze odstrzelisz wink))
dobre nastroje gwarantowane:D

aha tak mi przyszło jeszcze do głowy że na prezent może być też Twoje zdjęcie w ramce aby mógł sobie gdzieś postawić.. zdjęcie zrób sobie sama, poklikasz i w końcu ładne wyjdzie big_smile na kompie do tego możesz wstawić tam jakieś serduszko albo napis przez Ciebie wymyślony smile

8

jak lubi to go zapros, lub zamow sushi smile

9

Dziękuję za wszystkie Wasze pomysły:) Kubek termiczny fajna sprawa ale nie wiem gdzie taki dostanę do przyszłego tygodnia:) Póki co nie mam nic;(

10

Ja mojemu partnerowi kupiłam z różnych okazji np. kubek z naszym wspólnym zdjęciem, kilka naszych wspólnych zdjęć w ramki, breloczek z moim zdjęciem. Ostatnio chciał żebym mu kupiła coś pożytecznego... Najlepiej do auta tongue

A sama dostałam np. kubek świecący w ciemności z naszym zdjęciem, poduszkę z naszym zdjęciem i wierszem, kulkę śnieżną gdzie z jednej strony jest jego zdjęcie a z drugiej moje, misia 185 cm, zestaw podstawek pod świeczki z zapasem świeczek zapachowych, itp.

11

Na wstępie - chłopak z opisu sprawia miłe wrażenie jeśli mówi, że czekolada wystarczy. To dla mnie znaczy, że liczysz się Ty smile
Jeśli nie masz możliwości dużo wydać pokaż starania.
Jeden z najcenniejszych prezentów jaki dostałam w życiu to ramka na zdjęcia. Ramka drewniana, ale ozdobiona ręcznie. Jest na niej słoneczko z pestek cytryn, jakieś kawałeczki słomy, orzeszki, różne cuda wianki i wygląda ta ramka po prostu przepięknie. I widać, że kosztowała wiele starań i pracy.
Wpisz w google 'ręcznie robione ramki' - tam na pewno znajdziesz jakieś inspiracje wink
Ramkę możesz dać pustą jeśli nie masz jakiegoś swojego zdjęcia, które lubisz. I dając prezent możesz zaproponować, że zrobicie sobie wspólne, 'słodziachne' zdjęcie do ramki smile
+ czekolada, bo w końcu solenizant jej sobie zażyczył

12

a myślicie ,że facetowi taka ramka się spodoba?

13

myślę że sama taka ramka to nie jest dobry prezent dla faceta, co innego dla panienki. choć osobiście mnie by taki nie zadowolił. wolałabym ze zdjęciem.

14

Jak byłabym facetem nie chciałabym otrzymać zdjęcia w ramce z moją dziewczyną ani rzeczy typu poduszki z naszym zdjęcem i wierszem. Facetowi kupować najlepiej coś, co wiąże się z jego hobby, z jego światem. Zresztą dziewczynie też. Po co mi ramka ze zdjęciem mojego chłopaka??

15

chciałabym Ci pomóc ale zawsze mam z tym problem:)myśle ze fajnym prezentem byłby srebrny łancuszek jeśli nie ma,branzoletka na ręke jesli lubi,jesli ma łancuszek to moze jakiś medalik,albo na allegro mozesz znajsc fajny pasek do spodni,portfel,perfumki to juz są drozsze,.Zdjecie w ramce to raczej na walentynki,które w sumie sie zbliżają.A tak pozatym to fajnego masz chłopaka skoro nie przywiązuje do tego wagi.Mój eks po tym jak mu kiedyś kupiałam srebrny łancuszek który był na grubość średni nie ten najcienszy ,jak zapytałam jak mu sie podoba to powiedział ze mógłby być grubszy,a po paru latach zwiazku ,gdzie ja głupia sie starałam zawsze i myślałam co mu kupić powiedział,ze nigdy nic fajnego nie dostał:)

16

noami24 napisał/a:

Jak byłabym facetem nie chciałabym otrzymać zdjęcia w ramce z moją dziewczyną ani rzeczy typu poduszki z naszym zdjęcem i wierszem. Facetowi kupować najlepiej coś, co wiąże się z jego hobby, z jego światem. Zresztą dziewczynie też. Po co mi ramka ze zdjęciem mojego chłopaka??

To zależy od faceta :-) Jednemu się spodoba poduszka ze zdjęciem i wierszem (choć jak napisałam to ja dostałam taki prezent, a nie taki kupiłam) a drugiemu się spodobają super pokrowce na fotele do samochodu :-)
Mój brat np. jest typem który interesuje się wędkarstwem i akwarystyką (takie prezenty go cieszą) ale gdy od swojej dziewczyny dostał kolażyk w ramce z ich wspólnych zdjęć to był bardzo szczęśliwy :-)

17

tak teraz to czytam i jestem ciekawa co wymyslilas smile daj znac smile

18

Ja byłemu partnerowi z racji tego ,że nie chciał nic na urodziny. Zrobiłam super karteczki big_smile Mój były uwielbiał drapanie big_smile więc zrobiłam kupony. na drapanie pleców ,rąk,nóg głowy 5 min.Do tego dodałam kilka jokerów.i innych czynności.Była w tym przygotowana kolacja na życzenie.Oraz wybór filmu na wieczór ( zawsze sie o to spieraliśmy wink . Wszystko było na ładnych małych karteczkach i ozdobami. Ciszył sie tak bardzo ,że je nosił przy sobie  big_smile Mówił ,że to najlepszy prezent jaki dostał ;p Nie wiem czy każdego faceta w każdym wieku takie cos ucieszy,My mielsmy po 22 lata. Nie wykorzystał wszytskich kuponów.Zostawił Jokera na dobra okazje i się potem rozstaliśmy. Czasem sobie mysle ,żeby mi nie zapukał za 10 lat do domu i nie powiedział ,że chce wykorzystać ostania karte ;p

Posty [ 19 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024