Rozwód-w jaki sposób napisać do sądu o przyspieszenie terminu rozprawy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Rozwód-w jaki sposób napisać do sądu o przyspieszenie terminu rozprawy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Rozwód-w jaki sposób napisać do sądu o przyspieszenie terminu rozprawy

Witajcie!
Jestem tu nowa,a raczej nowo zarejestrowana bo z forum korzystam już jakiś czas. W sierpniu 2012 mąż złożył pozew rozwodowy bez orzekania o winie. Do tej pory nie otrzymałam jeszcze z sądu żadnej informacji o terminie sprawy i już mnie to zaczyna irytować. Chciałabym mieć ten rozwód już za sobą bo jest to bardzo trudne dla mnie i chcę to zakończyć jak najszybciej! Wiem że mogę złożyć do sądu prośbę o przyspieszenie terminu rozprawy. Czy ktokolwiek z Was wie może jak taki wniosek powinien wyglądać,co zawierać? Szukałam w internecie ale żadnego wzoru nie znalazłam więc Proszę jeśli ktokolwiek mógłby mi pomóc to będę bardzo wdzięczna! Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Rozwód-w jaki sposób napisać do sądu o przyspieszenie terminu rozprawy

Proszę,niech ktoś mi poradzi

3

Odp: Rozwód-w jaki sposób napisać do sądu o przyspieszenie terminu rozprawy

Vanessa po pierwsze powinnaś sprawdzić w sądzie wojewódzkim, właściwym dla Twojego miejsca zamieszkanie czy
                pozew rzeczywiście został złożony. Dowiesz się tego w sali składań pozwów. Tam też możesz zapytać co
                musisz zrobić by przyśpieszyć rozprawę jeżeli ów pozew został złożony.
                Podadzą Ci sygnaturę akt na którą będzisz mogła się odwołać.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Rozwód-w jaki sposób napisać do sądu o przyspieszenie terminu rozprawy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024