Męska nieśmiałość do rodziny swojej kobiety. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Męska nieśmiałość do rodziny swojej kobiety.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Męska nieśmiałość do rodziny swojej kobiety.

Witam wink. Mam ogromny - przynajmniej dla mnie - problem. Otóż mój mężczyzna, z którym już jestem jakiś czas jest bardzo, ale to bardzo nieśmiały w stosunku do mojej rodziny ;/. Tego sylwestra spędziliśmy u mnie, bo byłam chora i praktycznie całego przesiedzieliśmy u mnie w pokoju, a na dole, gdzie siedziała moja rodzina rozkręcała się impreza. Moja mama co chwile po nas przychodziła i w końcu dał się namówić i poszliśmy do nich. Ale on tylko siedział, nawet się nie uśmiechał. Nie chciał wypić ani jednego kieliszka, mimo, że wszyscy go namawiali i podstawiali mu pod nos. Posiedział z nimi ok 30 min po czym poprosił mnie i poszliśmy znowu do mnie do pokoju... Cały sylwester tam spędziliśmy. Moja rodzina stwierdziła, że on ich nie lubi i stało się także odwrotnie ;/. Tym bardziej, że w tym roku na sylwestra były jeszcze moje 2 siostry z swoimi połówkami i wydaje mi się że powinni się dobrze dogadać bo tamci faceci są bardzo żartobliwi i otwarci. Jest to dla mnie duży problem bo myślę o tym związku poważnie. Rozmawiałam z nim o tym, ale on nie potrafi się otworzyć i nie mam pojęcia co z tym zrobić, bo przecież nie zaciągnę go na siłę i nie przywiążę do krzesła ;/.  Proszę o pomoc, będę bardzo wdzięczna wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Męska nieśmiałość do rodziny swojej kobiety.

Boi się że go nie zaakceptują i odrzucą, niekture typy tak mają po prostu
nie może znaleść wspulnego tematu rozmowy, a alkoholu nie pije bonieważ boi sie że pomyślą coś sobie o nim.
Sprubuj go rozgadać na jakiś temat który go interesuje i jest jego pasją a potem włącz do tego rodzine może się rozkręci.

3

O- więc nie jestem sama. Mój facet ma to samo co prawda teraz już może siedzi z moją rodziną, ale rozmawiać czy pić alkohol- nie. Mnie też wydaje się, że boi się , że twoja rodzina go nie zaakceptuje. Może z nim pogadaj o tym i powiedz, że twoja rodzina jest otwarta, towarzyska i nie musi się ich obawiać smile

4

Już kiedyś pił z nimi alkohol, ale fakt jest taki że mojego taty nie było . No może faktycznie nie chce zrobić złego wrażenia ale chciałabym żeby troche wyluzował wink. On to wszystko wie ( że moja rodzina jest otwarta), ale jakoś nie potrafi się odblokowąć ;/. Narazie dałam mu zadanie żeby najpierw napił się z młodszymi i robimy małą impreze w ten weekend big_smile zobaczymy jakie będą rezultaty big_smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Męska nieśmiałość do rodziny swojej kobiety.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024