Wymiana ciuchami za i przeciw,moze też wymieniacie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Wymiana ciuchami za i przeciw,moze też wymieniacie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Wymiana ciuchami za i przeciw,moze też wymieniacie?

Witajcie,mam pytanie czy wymieniacie się ciuchami w internecie? Jest sporo stron takich na któych można się wymienić za ciuchy płacąc tylk oza wysyłkę,ja osobiście wymieniam .

Za : Można czasami pozbyć sie ciuchów które nam się znudziły,nabyć coś nowego
Przeciw : Niektóe dziewczyny są oszustkami między innymi nie mówią iż na ślicznie wygladającej bluzce jest dziura lub plama a na zdjeciu jej nie widać,można paść ofiarą sozustki która nic w zamian nie odeśle,zdarzyły mi się obydwa przypadki
a jak jest z wami?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wymiana ciuchami za i przeciw,moze też wymieniacie?

Nie wymieniam się ciuchami bo nie jestem w stanie zaufać swojemu oku. Ja muszę rzeczy dotknąć, przymierzyć i powąchać smile

3

a ciucholand wchodzi w grę? Kupujecie czy unikacie?

4

w ciucholandach na prawdę można znaleźć super rzeczy, takie unikatowe perełki smile jednak trzeba wiedzieć gdzie i kiedy szukać. chyba, że ktoś nie lubi takich miejsc i ich zapachu czy w ogóle atmosfery to wtedy nie polecam. ja na początku też miałam opory, ale jak zobaczyłam z jakimi zdobyczami wracają moje koleżanki to się przełamałam i nie żałuję.

5

Ja się ciuchami nie wymieniam podobnie jak Catwoman muszę wiedzieć co mam w rękach, jak w tym bede wyglądała.
w żadnym ciucholandzie nigdy nie byłam big_smile .

6

wilbury napisał/a:

w ciucholandach na prawdę można znaleźć super rzeczy, takie unikatowe perełki smile jednak trzeba wiedzieć gdzie i kiedy szukać. chyba, że ktoś nie lubi takich miejsc i ich zapachu czy w ogóle atmosfery to wtedy nie polecam. ja na początku też miałam opory, ale jak zobaczyłam z jakimi zdobyczami wracają moje koleżanki to się przełamałam i nie żałuję.

ja mam strasznego pecha do ciucholandów,zawsze oglądam patrzę,sprawdzam a po powrocie do domu widzę tu plama,tu dziura

7

a ja własnie mam do secondhandów niezwykłe szczęście i własciwie ubieram sie tylko tam smile

8

Catwoman napisał/a:

a ja własnie mam do secondhandów niezwykłe szczęście i własciwie ubieram sie tylko tam smile

pozazdrościć smile

9

Ja mam konto na spam - mozna tam sprzedać swoje stare, nieużywane juz czy w ogole, ubrania, badz wymienić je z kims innym na cos z jej szafy:) wiadomo, ryzyko jest, nie zawsze mozna odzyskać towar, pieniądze czy wygrac zgłoszona reklamacje ( ale nie, ze nie warto próbować )... Naprawde mozna znaleźć cos upragnionego, cos oryginalnego, cos za naprawde małe pieniądze:)

10

paulla777 napisał/a:

Ja mam konto na spam - mozna tam sprzedać swoje stare, nieużywane juz czy w ogole, ubrania, badz wymienić je z kims innym na cos z jej szafy:) wiadomo, ryzyko jest, nie zawsze mozna odzyskać towar, pieniądze czy wygrac zgłoszona reklamacje ( ale nie, ze nie warto próbować )... Naprawde mozna znaleźć cos upragnionego, cos oryginalnego, cos za naprawde małe pieniądze:)

również tam miałam konto ale wprowadzili opłatę przez konto w banku wiec zrezygnowałam bo byłam młodsza i nie miałam konta bankowego,a teraz wymieniam na

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Wymiana ciuchami za i przeciw,moze też wymieniacie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024