Prezent pod choinkę... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Prezent pod choinkę...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

1

Temat: Prezent pod choinkę...

Jaki prezent pod choinkę dla męża. Wiem, że późno jak na prezenty, ale nie mam pomysłów.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Ita (2012-12-21 19:34:18)

Odp: Prezent pod choinkę...

Może napisz nam, co Twój mąż lubi ? Czym się interesuje, co go pasjonuje, jaki jest ? Łatwiej będzie coś doradzić. smile

3

Są takie bony do kupienia pod tytułem "fantastyczny prezent" czy jakoś tak. I masz tam np przejażdżkę Lamborghini, wizyta na strzelnicy, lot szybowcem i wiele, wiele innych.

Flaszka zacnego trunku.

Męskie gadżety - dodatki do garderoby (spinki do mankietów np).

Zestaw do wina/zestaw barowy (plus jakaś książka/przewodnik po winach/drinkach).

Ewentualnie kup długą wstążkę i przewiąż się nią tu i ówdzie. Taki prezent również będzie wyśmienity.

4

Sport, sport i jeszcze raz sport...

5

Kup mu termos do kawy. Fajna sprawa i przydaje się.

6

yoghurt007 napisał/a:

Ewentualnie kup długą wstążkę i przewiąż się nią tu i ówdzie. Taki prezent również będzie wyśmienity.

Drogie Panie i to jest właśnie najlepszy prezent dla mężczyzny wink

7

Napisz jeszcze jaki sport wink Czy tylko kibicuje z pilotem w ręku, czy czynnie uprawia?

Jeżeli to Ci w czymś pomoże:
- Ja swojemu chłopakowi na Boże Narodzenie kupiłam maszynkę do golenia. 3 głowice, zasilana akumulatorowo, ze stacją dokującą. Do tego dostanie zestaw kosmetyków.
- Koleżanka kupiła swojemu chłopakowi skórzany organizer + elegancki zestaw pióro z długopisem.
- Druga koleżanka zaś zainwestowała w kamerkę internetową, z racji że jej druga połówka często wyjeżdża w długie delegacje.
Może zegarek? Z jakimś grawerem.
Bony, które zaproponował Yoghurt, są też super pomysłem.

8

Ita napisał/a:

Napisz jeszcze jaki sport wink Czy tylko kibicuje z pilotem w ręku, czy czynnie uprawia?

Uprawia. Gra w nogę.

9

To może standardowo korki, albo jakąś wypasioną piłkę ?

10

Ja też mam problem mój chłopak był w ośrodku i później nie pojechał i go szukała policja a nie dawno go zabrali i ja nie wiem co mam zrobić bo jak pojechał to jakiś inny się zrobił wcześniej jak był w domu to taki miły kłócimy się co dzień nie mam takiego dnia żeby nie było kłótni i chyba na święta nie  przyjedzie dopiero jutro się dowiem czy będzie na święta co ja mam zrobić wierzyć jemu czy nie pomóżcie mi proszę ;(((

11

krysia18 napisał/a:

Ja też mam problem mój chłopak był w ośrodku i później nie pojechał i go szukała policja a nie dawno go zabrali i ja nie wiem co mam zrobić bo jak pojechał to jakiś inny się zrobił wcześniej jak był w domu to taki miły kłócimy się co dzień nie mam takiego dnia żeby nie było kłótni i chyba na święta nie  przyjedzie dopiero jutro się dowiem czy będzie na święta co ja mam zrobić wierzyć jemu czy nie pomóżcie mi proszę ;(((

Współczuje...

12

Może FIFA 13 i jakąś fajną piłkę? Co o tym dziewczyny myślicie.

13 Ostatnio edytowany przez alfaalfa (2012-12-22 20:39:39)

Zapytaj na jakimś piłkarskim forum facetów - pewnie lepiej pomogą w sprawie gadgetów (termos czy bon nie jest złym pomysłem) tongue
Ja bym napisała do kogoś kogo on podziwia i poprosiła zdjęcie z dedykacją lub, jeśli to możliwe, zaaranżowała z nim spotkanie, lub ich rozmowę na skypie.. takie tam.. wink

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Prezent pod choinkę...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024