Jaki prezent pod choinkę dla męża. Wiem, że późno jak na prezenty, ale nie mam pomysłów.
2 2012-12-21 19:34:01 Ostatnio edytowany przez Ita (2012-12-21 19:34:18)
Może napisz nam, co Twój mąż lubi ? Czym się interesuje, co go pasjonuje, jaki jest ? Łatwiej będzie coś doradzić. ![]()
Są takie bony do kupienia pod tytułem "fantastyczny prezent" czy jakoś tak. I masz tam np przejażdżkę Lamborghini, wizyta na strzelnicy, lot szybowcem i wiele, wiele innych.
Flaszka zacnego trunku.
Męskie gadżety - dodatki do garderoby (spinki do mankietów np).
Zestaw do wina/zestaw barowy (plus jakaś książka/przewodnik po winach/drinkach).
Ewentualnie kup długą wstążkę i przewiąż się nią tu i ówdzie. Taki prezent również będzie wyśmienity.
Sport, sport i jeszcze raz sport...
Kup mu termos do kawy. Fajna sprawa i przydaje się.
Ewentualnie kup długą wstążkę i przewiąż się nią tu i ówdzie. Taki prezent również będzie wyśmienity.
Drogie Panie i to jest właśnie najlepszy prezent dla mężczyzny ![]()
Napisz jeszcze jaki sport
Czy tylko kibicuje z pilotem w ręku, czy czynnie uprawia?
Jeżeli to Ci w czymś pomoże:
- Ja swojemu chłopakowi na Boże Narodzenie kupiłam maszynkę do golenia. 3 głowice, zasilana akumulatorowo, ze stacją dokującą. Do tego dostanie zestaw kosmetyków.
- Koleżanka kupiła swojemu chłopakowi skórzany organizer + elegancki zestaw pióro z długopisem.
- Druga koleżanka zaś zainwestowała w kamerkę internetową, z racji że jej druga połówka często wyjeżdża w długie delegacje.
Może zegarek? Z jakimś grawerem.
Bony, które zaproponował Yoghurt, są też super pomysłem.
Napisz jeszcze jaki sport
Czy tylko kibicuje z pilotem w ręku, czy czynnie uprawia?
Uprawia. Gra w nogę.
To może standardowo korki, albo jakąś wypasioną piłkę ?
Ja też mam problem mój chłopak był w ośrodku i później nie pojechał i go szukała policja a nie dawno go zabrali i ja nie wiem co mam zrobić bo jak pojechał to jakiś inny się zrobił wcześniej jak był w domu to taki miły kłócimy się co dzień nie mam takiego dnia żeby nie było kłótni i chyba na święta nie przyjedzie dopiero jutro się dowiem czy będzie na święta co ja mam zrobić wierzyć jemu czy nie pomóżcie mi proszę ;(((
Ja też mam problem mój chłopak był w ośrodku i później nie pojechał i go szukała policja a nie dawno go zabrali i ja nie wiem co mam zrobić bo jak pojechał to jakiś inny się zrobił wcześniej jak był w domu to taki miły kłócimy się co dzień nie mam takiego dnia żeby nie było kłótni i chyba na święta nie przyjedzie dopiero jutro się dowiem czy będzie na święta co ja mam zrobić wierzyć jemu czy nie pomóżcie mi proszę ;(((
Współczuje...
Może FIFA 13 i jakąś fajną piłkę? Co o tym dziewczyny myślicie.
13 2012-12-22 20:38:54 Ostatnio edytowany przez alfaalfa (2012-12-22 20:39:39)
Zapytaj na jakimś piłkarskim forum facetów - pewnie lepiej pomogą w sprawie gadgetów (termos czy bon nie jest złym pomysłem)
Ja bym napisała do kogoś kogo on podziwia i poprosiła zdjęcie z dedykacją lub, jeśli to możliwe, zaaranżowała z nim spotkanie, lub ich rozmowę na skypie.. takie tam.. ![]()