Prezent za +/- 10 zł - brak pomysłu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Prezent za +/- 10 zł - brak pomysłu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Prezent za +/- 10 zł - brak pomysłu

Witam, w pracy robimy sobie co roku malutkie prezenty do 10 zł i nie mam pomysłu. Prezenty dla kobitek i facetów (średnia wieku 30). Napiszę już jakie prezenty dostałam - były już kubki, czapki, łyżeczki, herbata, malinówka (ale to był zły pomysł), ozdoby świąteczne. Może podsuniecie mi jakiś pomysł, bo ja mam pustkę w głowie. Pozdrawiam.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2012-12-18 16:23:36)

Odp: Prezent za +/- 10 zł - brak pomysłu

-Kalendarz na biurko,
- jeżeli ktoś lubi ciekawa torba eco (kupiłam ostatnio za 8 zł, lnianą, składaną marchewkę- bardzo pojemna, bardzo praktyczna),
-kominek i olejek zapachowy na podgrzewacz, albo kadzidełka z podstawką
-brelok do kluczy,
-w taniej książce można jakąś babska książkę do 10 zł kupić.
- Sól do kąpieli (w granicach 8-10 zł)
- podkładka pod mysz - właśnie sprawdzałam, żelowa jest po 6,99 na alledrogo z przesyłką

EDIT:
O właśnie, w tesco (dzięki lena tongue) sama ostatnio kupiłam śliczną świeczkę ze świecznikiem za 9,90 i są fajne zestawy tych pachnących suszek  za 8,90 w kilku kombinacjach zapachowych smile

No przecież możesz świąteczną gwiazdę betlejemska kupić, 7-8 zł kosztują takie jedno pędowe maleństwa + jakaś osłonka:)
Pomyśle jeszcze to coś podeślę tongue

3

w tesco dla kobiet widziałam taki mały zestaw za 9,99 jakiś tam żelów czy czegoś pod nazwą SPA,dosyć ładnie to wygladało

4

Ciężko kupić coś fajnego za tą kwotę. Jeśli jest to mężczyzna może jakieś piwo regionalne, tzw. rarytas ze specjalistycznego sklepu dla piwoszy (łatwiej o nie w dużych miastach).

5

może fajny, zabawny magnes na lodówkę? Świeczka świąteczna to też dobry pomysł.
ten zestaw spa z tesco to żele pod prysznic, fajnie wyglądają, kobieta na pewno się z nich ucieszy.

6

Albo upiecz i ładnie opakuj domowe ciasteczka?

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Prezent za +/- 10 zł - brak pomysłu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024