Witam, w pracy robimy sobie co roku malutkie prezenty do 10 zł i nie mam pomysłu. Prezenty dla kobitek i facetów (średnia wieku 30). Napiszę już jakie prezenty dostałam - były już kubki, czapki, łyżeczki, herbata, malinówka (ale to był zły pomysł), ozdoby świąteczne. Może podsuniecie mi jakiś pomysł, bo ja mam pustkę w głowie. Pozdrawiam.
2 2012-12-18 16:09:25 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2012-12-18 16:23:36)
-Kalendarz na biurko,
- jeżeli ktoś lubi ciekawa torba eco (kupiłam ostatnio za 8 zł, lnianą, składaną marchewkę- bardzo pojemna, bardzo praktyczna),
-kominek i olejek zapachowy na podgrzewacz, albo kadzidełka z podstawką
-brelok do kluczy,
-w taniej książce można jakąś babska książkę do 10 zł kupić.
- Sól do kąpieli (w granicach 8-10 zł)
- podkładka pod mysz - właśnie sprawdzałam, żelowa jest po 6,99 na alledrogo z przesyłką
EDIT:
O właśnie, w tesco (dzięki lena
) sama ostatnio kupiłam śliczną świeczkę ze świecznikiem za 9,90 i są fajne zestawy tych pachnących suszek za 8,90 w kilku kombinacjach zapachowych ![]()
No przecież możesz świąteczną gwiazdę betlejemska kupić, 7-8 zł kosztują takie jedno pędowe maleństwa + jakaś osłonka:)
Pomyśle jeszcze to coś podeślę ![]()
w tesco dla kobiet widziałam taki mały zestaw za 9,99 jakiś tam żelów czy czegoś pod nazwą SPA,dosyć ładnie to wygladało
Ciężko kupić coś fajnego za tą kwotę. Jeśli jest to mężczyzna może jakieś piwo regionalne, tzw. rarytas ze specjalistycznego sklepu dla piwoszy (łatwiej o nie w dużych miastach).
może fajny, zabawny magnes na lodówkę? Świeczka świąteczna to też dobry pomysł.
ten zestaw spa z tesco to żele pod prysznic, fajnie wyglądają, kobieta na pewno się z nich ucieszy.
Albo upiecz i ładnie opakuj domowe ciasteczka?