Olejek łopianowy przeciw wypadaniu włosów - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Olejek łopianowy przeciw wypadaniu włosów

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Olejek łopianowy przeciw wypadaniu włosów

Czy któraś z Was stosowała olejek łopianowy na wzmocnienie włosów? Naczytałam się dobrych opinii o działaniu tego olejku, dlatego wczoraj kupiłam balsam do włosów na jego bazie. Macie jakieś spostrzeżenia?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Olejek łopianowy przeciw wypadaniu włosów

Czarna rzepa jest bardzo dobra na włosy ze skłonnością do wypadania. Niestety ma niezbyt przyjemny zapach ale przynajmniej jest skuteczna. Czarna rzepa pomaga również na problem z łupieżem i jest dobra dla włosów przetłuszczających się. Nie wiem jak to jest z naturalnymi składnikami, że ale na pewno w drogeriach dostępne sa szampony z czarną rzepą, jako głównym składnikiem, odzywki też się znajdą. Nie są to jakieś drogie marki ale te standardowe, że tak to nazwę. smile

3

Stosowałam szampon i kurację wzmacniającą Rzepa z Joanny. Niestety żadne nie pomogło, dlatego teraz wypróbuję olejek łopianowy.

4 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2012-12-07 21:37:33)

starshaped napisał/a:

Stosowałam szampon i kurację wzmacniającą Rzepa z Joanny. Niestety żadne nie pomogło, dlatego teraz wypróbuję olejek łopianowy.

Można spróbować. Ja kupiłam ten szampon Czarnej Rzepy z Joanny i nie jestem zadowolona, teraz stosuję szampon Radical, też w celu zmniejszenia wypadania włosów. Ten z Joanny wysusza mi włosy, są matowe przez niego, zwłaszcza u nasady, jakieś posklejane i gdy przy innym szamponie choć po samym umyciu i wysuszeniu są w miarę gęste i widać, że świeżo umyte, to tu nie.. Dlatego odstawiłam, stoi sobie na półce, nie używam już. Po jednym umyciu stwierdziłam, że nie warto, poczytałam też opinie- szkoda tylko, że po kupnie... Dla mnie ten szampon jest po prostu niefajny i zbyt chemiczny, pewnie stąd to wszystko, wiadomo w innych szamponach też jest chemia, ale tu pewnie niezbyt udane połączenie.
Także jak Czarna Rzepa to moim zdaniem lepiej poszukać innej firmy.

a oleju łopianowego nie znam, może wpisz w google i na pewno coś o nim znajdziesz.

5

Niedługo zacznę stosować i dam znać, jak się sprawuje.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Olejek łopianowy przeciw wypadaniu włosów

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024