Skołowany... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

1 Ostatnio edytowany przez brk (2012-12-04 21:12:29)

Temat: Skołowany...

Witam mam następujący problem poznałem niedawno pewną dziewczynę w moim wieku na dyskotece. Bawiliśmy się i dobrze (tańczyło nam się) z rozmawianiem to już troszeczkę gorzej ale nie było źle. Ona chodzi do tej samej szkoły co ja bardzo mi się podoba wręcz się w niej zakochałem ale nie wiem czy ona to odwzajemnia w stosunku do mnie ponieważ gdy w szkole powiedziałem jej cześć to tylko zerkła na mnie i poszła w swoją stronę. Gdy do niej napisałem to dawałam mi krótki odpowiedzi. Wydaje mi się że mnie chce spławić lecz dlaczego tak jest?? W klubie nic na to nie wskazywało... Proszę o parady jak ją zdobyć ponieważ mi na niej bardzo zależy. Nie narzucałem się jej oczywiście.

2

Odp: Skołowany...

cierpliwoscia i taktem mozesz cos osiagnac,,,,wydaje mi sie, ze szkola to takie srodowisko, gdzie dziewczyna nie chce, aby was laczono razem, pytania kolezanek, poprostu troche niesmialosci i tak to wychodzi.....a na gruncie neutralnym lepiej dziewczyna sie czula....powodzenia

3

Zabawiliście się na dyskotece, ale to wcale nie znaczy, że będziecie ze sobą chodzić. Możesz ją zdobywać, ale jak daje sygnały, że nie chce, to odpuść.

4

no i tu się muszę zgodzić z przedmówcą. To, że fajnie wam się tańczyło nic nie znaczy. Ja w klubach tez tańczę z kolegami co nie znaczy, że zaraz chcę się z nimi łączyć!
Ja rozumiem, że dziewczyna może być nieśmiała i nie chce żeby w szkole zadawali zbędne pytania ale żeby cześć nie odpowiedzieć?

A Ciebie drogi autorze proszę, nie nadużywaj słów "zakochałem się". Ty ewentualnie mogłeś się w niej zauroczyć a to różnica.

5

Jeżeli rozmowa wam się nie kleiła to ona to po traktowała jako zwykłą zabawę. Kolego nie masz u niej teraz szans. Im więcej będziesz do niej pisał, tym gorzej dla Ciebie. Może uda Ci się w klubie ją jeszcze spotkać to wtedy spróbuj po gadać (ale nie o was, bo nie ma żadnych was!) np o tym co lubi robić w wolnym czasie, czy tylko do takich klubów chodzi, przy takiej muzyce się tylko bawi itd... Jeżeli zacznie Ci opowiadać o sobie i Ty jej na to pozwolisz to będziesz miał szansę umówić się z nią gdzieś poza klubem. A na dzień dzisiejszy odpuść pisanie do niej.

6

Coż czasami w takich  sytuacjach  najlepsza jest  cierpliwośc  Jelzi  dobrze się bawiliscie  to  przy nastepnej  sytuacji też bawcie sie dobrze  nie naciskaj   na  zapraszaj  po prostu  zbuduj  w jej oczach  wizerunek  faceta  z którym  dobrze się bawisz jełżi  bedziecie rozmwiac  to staraj się jej słuchac   nie  wjeżdzaj   na teamty chodzenia, związku, czy tam czegokolwiek nastepnym etapem niech  bedzie  fakt  ze  w jej oczach bedzie  facetem z którymn  można porozmawiac na którym można  polegać  a potem  to już jakoś się samo potoczy Oczywiscie   to długotrwały  proces  i  w sumie może się  uda... ale równie dobrze możesz się odkochac   i tez bedzie   dobrze smile

7

Wiesz jak to jest w klubie- alkohol, atmosfera. Może stwierdziła, że na każdej imprezie wyrywasz sobie taką dziewczyne, a ona nie chce być jedną z wielu. Bądź cierpliwy, pokaż jej, że Ci zależy, ale bez narzucania się:) Powodzenia

8

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi wiadomo że na trzeźwo z nią gadałem kolego brokegirl. Postaram się dać jej czas a jeśli i to nie pomorze to trzeba będzie odpuścić... Wiadomo nic na siłę. Jeszcze raz dziękuję za pomoc.

9

To napisz nam jak się ta znajomość rozwinęła.;)

10

Witam chciałbym się jeszcze spytać o radę w sprawie pomysłu który mi chodził po głowie a mianowicie "zagranie w otwarte karty". Chodzi mi o to żeby w sposób bezpośredni pogadać z Nią i powiedzieć jej to co do niej czuję. Wiem że to dość ryzykowny plan ale po tym miałbym już wszelką pewność co do tej sytuacji. Proszę was o rady jak to w waszych oczach wygląda czy odprawilibyście z kwitkiem takiego delikwenta czy dałybyście mu jakieś szanse??? Proszę o odpowiedzi.

11

brk napisał/a:

Witam chciałbym się jeszcze spytać o radę w sprawie pomysłu który mi chodził po głowie a mianowicie "zagranie w otwarte karty".

Sploszysz ja.Kobiety jak koty,przychodza do tych ktorzy nie zwracaja na nie uwagi wink
Nie rob maslanych oczu i wyczekaj okazje ktora pozwoli Ci zblizyc sie do niej.

12

brk napisał/a:

Witam chciałbym się jeszcze spytać o radę w sprawie pomysłu który mi chodził po głowie a mianowicie "zagranie w otwarte karty". Chodzi mi o to żeby w sposób bezpośredni pogadać z Nią i powiedzieć jej to co do niej czuję. Wiem że to dość ryzykowny plan ale po tym miałbym już wszelką pewność co do tej sytuacji. Proszę was o rady jak to w waszych oczach wygląda czy odprawilibyście z kwitkiem takiego delikwenta czy dałybyście mu jakieś szanse??? Proszę o odpowiedzi.

A myślisz że czemu ona Ci cześć nie odpowiada? Bo nie chce mieć z Tobą bliższego kontaktu więc na dzień dzisiejszy by Cię bardzo olała.

13

Dzięki wielki na razie dam sobie spokój poczekam do następnej imprezy i spróbuję wszystko od nowa. A jeśli i to nie pomorze to trzeba będzie pogodzić się z porażką.

14

Mam znowu kolejny problem ona za niedługo ma urodziny i nie wiem czy składać jej życzenia na FB czy nie??? Proszę o odp.

15

brk napisał/a:

Mam znowu kolejny problem ona za niedługo ma urodziny i nie wiem czy składać jej życzenia na FB czy nie??? Proszę o odp.

A myślisz że ona je zauważy wśród 20-stu innych życzeń?

16

Mam taką nadzieję smile

17

Stosunki między nami uległy już poprawie gadamy sobie cześć bez problemu. Miałbym teraz do was pytanie jak do niej zagadywać proszę o rady ponieważ bardzo zależy mi na tej dziewczynie. Z góry dziękuję. smile

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024