Jak szybko wrócić do swojego koloru włosów? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Jak szybko wrócić do swojego koloru włosów?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Jak szybko wrócić do swojego koloru włosów?

W skrócie wygląda to tak, jestem szatynką, wczoraj pierwszy raz w życiu zmieniłam kolor włosów, u fryzjera, chciałam blond, fryzura coś al'a Ellen DeGeneres, niestety na moich włosach nie udało sie od razu uzyskać takiego blondu jak chciałam i efektem tego są trochę ciemniejsze, wpadające w pomarańcz. Fryzjer powiedział, że dopiero przy kolejnym farbowaniu uzyskam zamierzony kolor. Niestety widzę, że w rozjaśnionych włosach wyglądam dużo niekorzystniej niż w naturalnych ciemnych, nie będzie więc kolejnego rozjaśniania, chcę wrócić do swojego koloru.

Pytanie kiedy najszybciej i jak mogę to zrobić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak szybko wrócić do swojego koloru włosów?

Sama nie uzyskasz chcianego koloru. Idź do fryzjera po poradę.

3

Rozumiem. Chciałam wiedzieć kiedy najszybciej mogę zafarbować włosy żeby ich nie zniszczyć? Miałam rozjaśnianie a teraz chcę zafarbować, to chyba mniej "destrukcyjne" niż kolejne rozjaśnianie?

4

adrianka_ napisał/a:

Rozumiem. Chciałam wiedzieć kiedy najszybciej mogę zafarbować włosy żeby ich nie zniszczyć? Miałam rozjaśnianie a teraz chcę zafarbować, to chyba mniej "destrukcyjne" niż kolejne rozjaśnianie?

na pewno farba jest mniej "inwazyjna" niż rozjaśniacz

Ja też miałam podobny problem - od ok.5 lat farbowałam włosy na czarno, a naturalne włosy mam brązowe, poszłam do fryzjera, rozjaśnił mi włosy (siedziałam z rozjaśniaczem ok. 5 godzin), położył kolor zbliżony do naturalnego i zalecił nie farbować włosów farbami Palette:)

co prawda po wyjściu od fryzjera miałam 3 kolory na głowie, ale tak jest jak farbuje się włosy samemu:)

5 Ostatnio edytowany przez adrianka_ (2012-12-02 14:59:13)

Czyli mogę już coś zrobić czy muszę odczekać?

6

NIKT tego nie wie!
Powie Ci fryzjerka po obejrzeniu włosów...

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Jak szybko wrócić do swojego koloru włosów?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024