czesc tak jak w temacie poszukuje osob ktore chetnie popisza wieczorami gdy czuja sie samotni
witaj
chętnie z Tobą popiszę ,,też często się tak czuje
dzieki:)
mozesz i do mnie sie odezwac, kolezanka zawsze sie przyda
moje gg 12413866
czesc kobietki
chętnie się dołączę i to nie tylko wieczorem, teraz mam taki czas, że jest mi bardzo ciężko a wieczory , noce są po prostu masakryczne, więc jak macie chęc pogadać jestem za
pozdrawiam serdecznie
mozesz i do mnie sie odezwac, kolezanka zawsze sie przyda
moje gg 12413866
a czy ja też mogę:]
jestem dostepna takze na priv
Hejka ![]()
Piszcie i do mnie
Właśnie piję gorącą herbatkę po ciężkim dniu w pracy
piszcie na maila
nie korzystam ze swojego komputera i nie mam tu gg swojego ![]()
Hello ![]()
Ja również się chętnie dołączę, bo lubię rozmawiać i o wszystkim i o niczym. Serdecznie pozdrawiam ![]()
hej dziewczyny
właśnie wróciłam z basenu ,super sprawa na relaks naprawdę polecam .za oknem plucha ponuro a tam istne szaleństwo
cześć dziewczyny jezeli chcecie piszcie na E-mail milej niedzieli buziaczki dla wszystkich i troche oddechu przy tej przed świątecznej krzątaninie
:)
Hej
Zaczynam rozglądać się za świątecznymi ozdobami na choinkę... A może wiecie gdzie można znaleźć jakieś w naprawdę rozsądnej cenie? I aż się boję zakupu samego drzewka
dziś pędzę na zakupy małe, już posprzątane i uprane tylko zostało obiad zrobić i Avon koleżance zawieźć
przedsiąteczna gorączka daleko przede mną... Poza tym jakoś szczególnie się tym nie martwię
Staram się by przygotowania do świąt były przyjemne i wesołe... Nie zarzynam się w kuchni
a jak ktoś chce jeść... niech pomoże
polecam metodę - naprawdę działa ![]()
cześć
również szukam takiej koleżanki do popisania. Jeśli jest jakaś chętna to zapraszam na maila ![]()
Hej dziewczyny, ja też się chętnie dołączę, wieczorki w większości spędzam w domciu więc miło będzie z kimś pogadać
Mój numer gg 1845777. Ściskam ciepło!
Hej,
również chętnie popiszę, porozmawiam...
Tyle ludzi jest na świecie, a mi brakuje zwykłych rozmów ;/
Moje gg 46977354
Pozdrawiam Magda 24 lata:)
Witam ja też chętnie pogadam zawsze to miło módz z kimś pogadać !!!! wieczory są czasem nie do zniesienia!!!! No i dobra rada się przyda gorąco pozdrawiam!!!!
I ja również się dołączam. Z chęcią popiszę mailowo, ponieważ gg już nie mam. : D
czesc tak jak w temacie poszukuje osob ktore chetnie popisza wieczorami gdy czuja sie samotni
witam!!!!nie tylko wieczorami czlowiek czuje sie samotny..ale przewaznie o tej porze dopada najbardziej...dolacze do ludzi ktorzy lubia popisac i szukaja szczerosci,rozmow na rozne tematy pozdrawiam serdecznie!!!!!!!!
cześć! to ja też się dołączam
fajnie czasem pozwierzać się osobie, której wcale się nie zna; jeśli też to lubicie, to zapraszam do kontaktu