Z powodu braku pracy...Robię stroiki i bombki ze wstążek- zapraszam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » OGŁOSZENIA » Z powodu braku pracy...Robię stroiki i bombki ze wstążek- zapraszam

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

1 Ostatnio edytowany przez Delicious (2012-11-26 17:57:18)

Temat: Z powodu braku pracy...Robię stroiki i bombki ze wstążek- zapraszam

Jak w temcie w związku ciągłym brakiem pracy i ciągłym jej poszukiwaniem w między czasie trzeba jakoś sobie radzić. Postanowiłam robić coś co mi sprawia wielką przyjemność a przy okazji przy tym troszke zarobic. Zapraszam koleżanki do zamawiania tych moich małych dziełek. Moga być fajnym prezentem jak i piękną niepowtarzalną ozdobą mieszkanka na święta. Sa to bombki i choinki robione ręcznie ze wstążek. Więcej informacji podam na PW

http://imageshack.us/scaled/landing/713/bombki1.jpg
http://img109.imageshack.us/img109/8207/bombki2.jpg
http://imageshack.us/photo/my-images/829/bombki3.jpg
http://img853.imageshack.us/img853/1339/bombkiq.jpg
http://imageshack.us/photo/my-images/855/bombki4.jpg/\

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Z powodu braku pracy...Robię stroiki i bombki ze wstążek- zapraszam

Przyznam, że twoje dzieła są bardzo ładne smile i na pewno to pracochłonna robota. A wystawiasz swoje prace w jakichś galeriach internetowych z rękodziełem? Moim zdaniem powinnaś, choć wtedy pewnie musiałabyś odprowadzać składki i VAT, założyć działalność.

3 Ostatnio edytowany przez Dussia (2012-11-26 18:34:56)

Nie nigdzie nie wystawiam tego , bo szczerze to nawet nie mam pojecia gdzie smile
Sprzedaje u nas na giełdzie i robie dla znajomych

4

Jak wpiszesz w google "galeria rękodzieło" albo "galeria hand made" to w pierwszych wynikach pojawiają się takie strony. Z tym że jeśli wystawiasz tam prace, to musisz liczyć się z tym, że galerie pobierają prowizje od twórców. Możesz sobie za to założyć bloga na wordpressie, opisywać tam swoje prace, wrzucać zdjęcia i promować tego bloga na przykład poprzez dodawanie adresu do stopki na forach. Za takiego linka nigdzie nie powinnaś dostać bana, bo w końcu to nie strona komercyjna, tylko blog smile.
Ja robię biżuterię i też rozprowadzam wśród znajomych, stąd to wszystko wiem smile.

5

Dziękuję za cenne informację smile

6

Dussia ja tez robię takie bombeczki smile niedawno zaczęłam ale już nabrałam wprawy i wychodzą całkiem fajne:)
mam już trochę chętnych na nie smile

7

Uważam, że to genialny pomysł na dorobienie sobie smile

Swego czasu, gdy też miałam okresowe trudności z pracą i gotówką z siostrą wymyśliłyśmy sobie przed świętami, że otworzymy stoisko na rynku w naszym rodzinnym mieście, na świątecznym bazarze. Sprzedawałyśmy tam biżuterię własnej produkcji. Nie było z tego kokosów, ale na pewno Twoje bombki mogłyby się bardzo fajnie sprzedać. Współdzieliłyśmy stoisko z dzieciakami z domu dziecka, które sprzedawały choinki i ozdoby własnej produkcji. Całkiem nieźle im to szło. Polecam Ci zorientować się, może gdzieś w pobliżu też będziesz miała taki świąteczny bazar i jeszcze uda Ci się miejsce wykupić?

8 Ostatnio edytowany przez flores18261 (2012-11-27 16:43:03)

Dussia śliczne te Twoje ozdoby na święta podobają mi się smile Moja koleżanka ze Szkoły to wyszywa różne rzeczy też to ładnie wygląda , bardzo mi się takie rzeczy podobają ręczne robione to jest o wiele lepsze niż Chińskie buble.

9

ja wczoraj złapałam parę zamówień więc troche kaski wpadnie:)
Dussia ile kasujesz za taka 8 cm i 10 cm bombkę ?

10

bardzo fajne ! a w jakiej cenie ? hm.

11

ja sprzedaję bombki 8 cm po 10 zł,10 cm po 15 zł,a 12 cm po 20 zł,fakt zwraca mi sie za materiał,powinnam więcej brać ale dobre i tyle smile

12

Witam serdecznie... ja również robię takie bombki,wyszukałam w internecie film jak się je robi,wyszły mi rewelacyjne,polecam bombki z brokatowych wstążeczek,są jeszcze ładniejsze bardziej mieniące się.

13

W tym roku rowniez mam zamowienia na te bombki,za material sie zwrocilo teraz juz zarabiam wink

14

lena812 napisał/a:

W tym roku rowniez mam zamowienia na te bombki,za material sie zwrocilo teraz juz zarabiam wink

Spróbuj poszukać jakiegoś kontaktu za granicą,może Niemcy. Warto,bo oni cenią sobie ręczne robótki i więcej płacą smile  A wysyłka nie wychodzi drogo,cła też się nie płaci... Spróbuj smile

15

Zajmuję się malowaniem koszulek. Nie wiem gdzie poszukać kontaktów i potencjalnych klientów...macie jakiś pomysł ? Wiecznie bazgrająca

16

próbowałaś na początek chociażby na allegro?>

17

przesliczne

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » OGŁOSZENIA » Z powodu braku pracy...Robię stroiki i bombki ze wstążek- zapraszam

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024