Czy spotkać się z Kochanką Mojego Męża??? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy spotkać się z Kochanką Mojego Męża???

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 28 ]

1 Ostatnio edytowany przez Blondynka37 (2009-04-23 19:43:40)

Temat: Czy spotkać się z Kochanką Mojego Męża???

Czy powinnyśmy się spotkać?????????????/

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy spotkać się z Kochanką Mojego Męża???

Uważam,że to niepotrzebne.Było minęło.Po co wracać do wspomnień,rozdrapywać rany.

3 Ostatnio edytowany przez noelle87 (2009-04-20 16:56:11)

po co? jesli  chcieliby się spotykać to nadal będą robić z Twoim przyzwoleniem czy bez.. wg mnie powinnaś zastanowić się co dalej i nie rozmowa z kochanką męża jest ważna ale z nim samym- on był winien, on niech się wytłumaczy i powie Ci co dalej, czy Wasz związek to przeszłość, przyszłość czy to koniec i moment by się rozstać. pomyśl o sobie - czy gdyby teraz powiedział że żałuje, przeprasza czy umiałabyś zapomnieć, wybaczyć? ona to ona, może nawet nie wiedziała o Tobie. po co się nią zadręczać- to z mężem musisz pogadać!!!

poza tym skoro dałaś mu kolejną szansę to po co wracasz do tego co było?

4

nic prawie nie zrozumialam z twojego posta....   mąż zerwal z kochanką wrocil do ciebie, a ty tewraz sie zastanawiasz czy znią sie spotkac?? bo nic nie rozumiem

5 Ostatnio edytowany przez Blondynka37 (2009-04-23 19:41:46)

Tak.Ja też byłam tego zdania,,czego oczy nie widzą,tego sercu nie żal,,

6

taka prawda,ze Twoje spotkanie to emocje i ciekawosc...bylam w takiej sytuacji,moj chlopak wyznawal mi wielka milosc, a w jednym czasie spotykal sie jeszcze z dwoma.Spotkalam sie z nimi,teraz wiem...ze to nie bylo sensu...kierowala mna zlosc i emocje...wcale nie byly ladniejsze,madrzejsze.... taka rozmowa nic ci nie da...malo ktora kobieta przyznalaby sie do romansu,lepiej udac niewinna,uniknac upokorzenia...musisz sama sobie dac odp czy go kochasz,czy masz sily aby walczyc...i czy on jest tego warty...kazdemu wydaje sie ze faceci zamieniaja na ladniejsze,mlodsze....a ja takaprawda ze na kokietki...to sa mali chlopcy ktorzy chca wysluchiwac jacy sa wspaniali,niesamowici... wiem ze ostatnie lata mojego zycia,byly pelne chaosu,bolu,zwatpienia...to ja bylam ta osoba ktora oszukiwala... zawsze zapieralam sie ze jestem niewinna...klamalam...ale zaufaj sercu...tak jak ja...chce odnalesc siebie i wynagrodzic caly bol...udowodnij mezowi,ze jestes ta lepsza,zastanow sie co jego ciagnie do niej...jesli go kochasz to ratuj to,nie oddalaj sie,wrecz przeciwnie pokazuj ze jestes kochana,czula,wyrozumiala...takie spotkanie nic ci nie da,bylam na takim i co.... niby przyjaciele,opowiadal jej o mnie...a pare miesiecy pozniej widzialam jak sie razem caluja...

7

Popieram Selene krótko i na temat. Pozdrawiam.

8

Moja droga wiem co czujesz ale niestety w takiej sytuacji spotkanie z nią nic ci nie da, bo niby co ona miała by zrobić  pomoże ci takie kobiety doskonale wiedza co robią nie liczą się z cudzymi uczuciami a tym bardziej z żoną . Prosząc ją o spotkanie okażesz słabość ona poczuje się ważna , a ty musisz okazać siłę i ze to ty masz asa w rękawie bo inaczej  ona nawet dla rywalizacji będzie chciała ci odbić męża. Co do męża to musicie oboje zdecydować czy jest szansa na odbudowę , a i przede wszystkim czy mąż ma szanse na zmianę pracy bo izolacja od tej pani na pewno by pomogła.

9 Ostatnio edytowany przez Blondynka37 (2009-04-23 19:40:32)

............??????????

10

to po jasną cholerę wracać  do tego co było? Twój facet jest z Tobą-wybrał Ciebie, Wasza wspólną rodzinę i skoro jest dobrze to po co Ci wracać do przeszłości?? ciesz się tym co jest wink ona jest nic nie warta, nieznacząca nic!!! zajmij sie przyszłościa i uwierz w męża-skoro dałaś mu szansę to znaczy że chcesz mu zaufać-i tego się trzymaj!!!! wink

11 Ostatnio edytowany przez Blondynka37 (2009-04-23 19:39:46)

..........!!!!!!!!!!!

12

Prześledziłam twoje posty i powiem tak na pewno problem kochanki nie jest tu powodem waszych problemów a jedynie dodatkiem do wszystkiego. Zaczęła bym od nałogu męża bo to istotny problem z niego wynikła twoja oziębłość a mąż zamiast naprawiać związek poszedł na łatwiznę i postanowił znaleźć pocieszenie. Jeśli twój mąż faktycznie chce coś odbudowywać to trzeba coś zrobić z alkoholem,
jeśli zerwał z kochanką to nie wracaj do tej sprawy bo wypominanie nic tu nie da a jedynie pogorszy sprawę. Napisałaś że swojego czasu chciałaś rozwodu czy coś się zmieniło bo jeśli chcesz utrzymać związek ze względu na dzieci to niestety ale to nie jest dobre rozwiązanie. Aby coś tworzyć obie strony muszą tego chcieć i to jest podstawa. Niestety to twoje życie i nikt za ciebie nie podejmie decyzji, zdradę da się wybaczyć, o ile uczucie jest silne i da się odbudować związek on na pewno będzie trochę inny jednak nie znaczy że gorszy. To oczywiście wymaga czasu i cierpliwości powiązanej z wielką pracą nad tym aby zapomnieć to co złe.

13 Ostatnio edytowany przez Blondynka37 (2009-04-23 19:38:06)

........!!!!!!

14

Wiesz nie ma odpowiedzi na pytanie dlaczego lub za co , sama jestem w podobnej sytuacji tyle że ja potrafię wybaczyć nie zapomnieć ale wybaczyć. Z tego co piszesz wynika że nie chcesz dłużej tego ciągnąc, wiem  że to nie jest łatwe ale możliwe a bez rozmowy co chcesz uzyskać. Jeśli męczysz się z nim to zakończ to bo to strata czasu i nerwów.

15 Ostatnio edytowany przez Blondynka37 (2009-04-23 19:36:28)

Witam ponownie.

16

I na tym chciałabym zakończyć swój wątek.DZięki za wsparcie i za rady jakie od Was dostałam.Napewno to wszystko jeszcze raz przemyśle,uspokoję się.
Myślę że rozmowa z moim mężem ,tym razem będzie szczera.Dam mu trochę czasu....
DZIĘKI,ZA WSZYSTKIE RADY I WSKAZÓWKI..............

17

Witam moim zdaniem to powinnaś się z potkać z kochanką swojego męża   i jej co nie co dać do zrozumienia kto tak naprawdę rządzi ty czy ona .Nie daj się zrób to a uwierz mi to działa .Pozdrawiam cieplutko Monika.

18

Czy spotkać się z kochanką mojego męża ??? .Uważam , że każda z nas gdy dowiaduje się  o zdradzie  , w pierwszym odruchu obwinia kochankę , nie męża i pragnienie spotkania się z nią jest silniejsze od nas . Wiem to z własnego doświadczenia , ja pomimo odwodzenia mnie od tego przez przyjaciółkę ( po co ci to ) nie wytrzymałam i poszłam ją odwiedzić , była zaskoczona , że ja wiem , wypierała się , że nic ją z moim mężem nie łączy itd.. ale gdy podałam jej konkretne dowody w bezczelny sposób oznajmiła : do męża z tym proszę nie do mnie , dlaczego pani mnie obraża i obwinia , co ja za nim biegałam  , czy on za mną .A na koniec rozmowy dodała , widocznie nie miał tego w domu , że szukał u mnie . I wiecie co wyszłam zdegustowana , przecież ona ma racje , gdyby mój mąż nie chciał to przecież sama by mu się nie podłożyła. Także nie radzę spotkań z kochankami , bądżmy ponad nimi , nie pozwólmy się poniżać , to z naszymi ślubnymi załatwiajmy te sprawy i od nich żądajmy co nam się słusznie należy zgodnie z przysięgą małżeńską . Pozdrawiam.

19

Nie rozumiem po co spotykac sie z kochanka meza.A co to da?
Moj byly maz tez mnie zdradzil z moja kolezanka,ale nigdy nie przyszlo mi do glowy,aby z nia na ten temat porozmawiac.Wine ponosi facet.Gdyby nie chcial ,nie dopuscilby sie zdrady.Kazda kobieta,ktorej bardzo zalezy uzyje swojego sexapilu i facio wymieka.Ktoremu zle w zwiazku-ulegnie,jesli kocha zone  i jego zwiazek nalezy do udanych-oleje dziewczyne.

20

Witam a ja napisalam kilka sms kochance mojego meza w tych sms ublizalam jej na maxa gdyz dziewczyna jest swiadoma ,ze rozbija mi malzenstwo mamy troje dzieci.Naublizalam jej od najgorszych i prawdopodobnie za namowa meza poszla na policje z tymi sms ze ja jej groze.Bylam juz na zeznaniach .To jest perfidna su...do ktorej nie dociera ,to ze moje dzieci cierpia i placza za ojcem podczas kiedy ona z nim sie puszcza.

21

berta 75 napisał/a:

Witam a ja napisalam kilka sms kochance mojego meza w tych sms ublizalam jej na maxa gdyz dziewczyna jest swiadoma ,ze rozbija mi malzenstwo mamy troje dzieci.Naublizalam jej od najgorszych i prawdopodobnie za namowa meza poszla na policje z tymi sms ze ja jej groze.Bylam juz na zeznaniach .To jest perfidna su...do ktorej nie dociera ,to ze moje dzieci cierpia i placza za ojcem podczas kiedy ona z nim sie puszcza.

Bolesne ,Ona sie z nim puszcza...ale niestety On z nią...
ona jest wolna a on ma trójkę dzieci....
Chyba jemu by się przydały te wyzwiska bardziej...

22

TAK JEMU TEZ NAUBLIZALAM,TO JASNE,PRZEZ TA SYTUACJE MUSZE KORZYSTAC Z POMOCY PSYCHOLOGA.ONA MA TEZ DWOJE DZIECI W WIEKU 2,5 LAT PROBOWALAM Z NIA ROZMAWIAC TELEFONICZNIE ZEBY ODPUSCILA SOBIE ALE TO NIC NIE DALO,ODLACZALA SIE I DALAM SPOKOJ .A TERAPIA DUZO DAJE I W TYM MOMENCIE ZWISA MI JUZ TO,JAK NIE ONA TO BEDZIE INNA.SZKODA TYLKO DZIECI,ZE MAJA OJCA LACHUDRE.

23

W TYM MOMENCIE ONA JUZ JEST WOLNA W GRUDNIU WZIELA ROZWOD,ALE JAK ZACZELI SIE SPOTYKAC TO BYLA MEZATKA.

24

DORIS2727 napisał/a:

Chyba jemu by się przydały te wyzwiska bardziej...

A może zachowajmy kulturę do końca? Może goźba wymierzona w kogokolwiek , męża, kochankę, sąsiada to zawsze coś niskiego i niestety karalnego.

Nie spotykać się. Zachować do końca fason.
Zdradza małżonek a  nie jego(jej) kochanka(kochanek)

25

Może jest mi łatwiej ,bo żyje teraz w szczęśliwym i zgodnym związku małżeńskim ,ale moja duma nie pozwoliła by mi pońiżyć się do tego stopnia.Skoro wybrał inna to znaczy że mnie nie kocha.Nie zasługuje więc na moją miłość, nie jest jej wart.Pamiętaj że to co nas wyóżnia z tłumu to poczucie własnej wartości.Godność ćzłowieka do samego siebie.

26

Giga988 napisał/a:

Witam moim zdaniem to powinnaś się z potkać z kochanką swojego męża   i jej co nie co dać do zrozumienia kto tak naprawdę rządzi ty czy ona .Nie daj się zrób to a uwierz mi to działa .Pozdrawiam cieplutko Monika.

a mężowi nie musi pokazać?
znowu winna kochanka a mąż uwiedziony
w czym pomaga? że rozdrapie sobie rany? że się z nią pokłóci? będzie przeżywac to przez 5 dni? w czym ma to pomóc?

27

amerah napisał/a:
Giga988 napisał/a:

a mężowi nie musi pokazać?
znowu winna kochanka a mąż uwiedziony
w czym pomaga? że rozdrapie sobie rany? że się z nią pokłóci? będzie przeżywac to przez 5 dni? w czym ma to pomóc?

oby tylko 5 dni....
nie ma potrzeby spotykać się z nią..po  co..
lepiej pogadac z meżem....

Posty [ 28 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy spotkać się z Kochanką Mojego Męża???

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024