Witam wszystkich użytkowników forum. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam wszystkich użytkowników forum.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez blakol1986 (2012-11-15 10:00:25)

Temat: Witam wszystkich użytkowników forum.

Witam.
Mam na imię Błażej mam 26 lat i jestem niecały miesiąc po ślubie. Wszedłem na to forum, ażeby znaleźć odpowiedź na pytania związane z problemem mojej Żony. Po wnikliwszym zagłębianiu się w treści zawarte na forum, dostrzegam podobne i męczące także mnie problemy, z którymi staram się sobie radzić. Jest wiele spraw, które chciałbym wyprostować, zrozumieć, zaakceptować i przede wszystkim umieć sobie z nimi radzić. Dopiero zaczynam "karierę" na forum, lecz pragnę się otworzyć i prosić o pomoc każdego, kto tylko wyrazi taką chęć, a może sam komuś pomogę. Ile ludzi tyle problemów, więc może i ja zdołam udostępnić informacje komuś potrzebne.

Jestem alkoholikiem i od 23 kwietnia 2010 roku nie piję, jestem po terapii stacjonarnej i od momentu wyjścia uczęszczam na terapię pogłębioną. Przeszedłem wiele cierpienia i wiele ciężkich momentów, które pozwoliły mi być w tym miejscu, gdzie właśnie jestem i pozwoliły mi być tym kim jestem. Moje problemy są dla mnie ciężkie i proszę o zrozumienie mnie jeżeli dla kogoś mój problem jest błahy i mało istotny. Jestem jaki jestem i to co dla mnie jest ciężkie, dla kogoś może być banałem, natomiast dla kogoś coś ciężkiego dla mnie może być błahe. Tak więc proszę o wyrozumiałość i zrozumienie. Z biegiem czasu bardzo chcę się otworzyć i wyrzucić z siebie wszystkie dręczące mnie sprawy. Mam nadzieję, że jestem mężczyzną nie będzie przeszkadzało nikomu.

Jeszcze raz witam wszystkich i życzę dobrego dnia smile
Pozdrawiam Błażej

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Witam wszystkich użytkowników forum.

Jasne ze nie przeszkadza.Witaj na forum i zapraszam Cie do mojej Net Cafe....

3

Dziękuję, bardzo mi miło.
Pozdrawiam najmocniej.

4

Prosze bardzo,i jeszcze raz zapraszam ponownie wink

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam wszystkich użytkowników forum.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024