Słyszałam jakiś czas temu że ma gdzieś być prowadzony jakiś ranking na najlepsze leki, najbardziej polecane, ale nie wiem czy to w jakiejś gazecie czy internecie, wiecie coś na ten temat? chętnie bym zobaczyła bo często szukam opinii na temat leków i mam dylematy co wybierać, coraz więcej jest ich dostępnych na rynku.
U mnie jest dokładnie to samo. Mam taki nie raz dylemat co kupić.. lekarze przeważnie przepisują co im przyjdzie do głowy, ale jakieś maści, leki bez recepty to zawsze sprawdzam w internecie informacje, ale często brakuje jakiś opinii odnośnie tego, czego szukam i to byłby dobry pomysł, gdyby zaistniała w sieci taka strona.
Strona być może okazałaby się strzałem w dziesiątkę, ale jednak nie dla mnie. Prawie w ogóle nie zażywam leków, musi być już ostateczność żeby coś takiego nastąpiło. W takich przypadkach podpieram się opinią lekarza.
4 2012-11-15 01:01:02 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2012-11-15 18:41:34)
chodzi Ci o stronke spam ? wystarczylo poszukac w googlach
stronka fajna i przydatna, nie powiem, ale mnie podobnie jak kolezance wyzej sie nie przyda. Jedyny lek jaki biore to ibumprom w kobiece dni kiedy juz nie wytrzymuje. Poza tym nic, nic ![]()
fajna rzecz, wydaje mi się że pomoże wielu osobom znaleźc lek odpowiedni dla siebie. Sama nie używam też dużo leków bo jedynie na katar euphorbium, na gorączkę apap i na ból brzucha ketonal. Jednak bardzo podoba mi się idea strony. Mam nadzieje, że dużo osób się zaangażuje w jej towrzenie:)
6 2012-11-15 20:53:01 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2012-11-15 20:58:00)
Ta stronaspam wydaje być dość dobrym pomysłem, jestem nastawiona pozytywnie do niej. Byleby jak najwięcej takich stron pożytecznych powstawało. Będe tam na pewno zaglądać.
7 2012-11-15 23:23:13 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2012-11-16 14:51:47)
widze, ze potraktowali nasze posty jako spam ;] wiec dla zalozycielki posta napisze jeszcze raz, moze tym razem zdazysz przeczytac- jest to strona lspam, na koncu oczywiscie kropka peel ![]()
miłość ![]()