Dylemat dość trudny proszę o spojrzenie chłodnym okiem i radę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dylemat dość trudny proszę o spojrzenie chłodnym okiem i radę

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Dylemat dość trudny proszę o spojrzenie chłodnym okiem i radę

Witam serdecznie

Mój dylemat jest dla mnie bardzo trudny do rozwikłania.Dwa lata temu poznałem wspaniałą kobietę przynajmniej tak mi się wydawało.Ona i ja byliśmy w związkach małżeńskich.Ja rozwiodłem się w zeszłym roku u niej sprawa była dużo trudniejsza wiec pomagałem jej jak mogłem by wyszła z tego cało.Ale czym bardziej się starałem ona brała to za zbytnie osaczenie.....We wrześniu tego roku powiedziałem jej że chce to skończyć bo tak się nie da żyć przyjęła to bardzo spokojnie.Ja wyjechałem na dwa tygodnie po powrocie spotkaliśmy się i wtedy powiedział mi że ma następnego i jest z nim od końca sierpnia.Łączą nas sprawy firmowe wiec troszkę razem pracowaliśmy i po pracy jeździliśmy do niej na kolacje i tak jakoś się zaczęło dziwnie składać że zostawałem na noc.No cóż w tym temacie było nam cudownie ale ona jest dalej z tym facetem.Mówi mi że mnie kocha e jej zależy i beze mnie nie potrafi żyć.Od poniedziałku do piątku jesteśmy razem a na weekend jest z tym drugim bo jak twierdzi na razie nie potrafi zaangażować się w prawdziwy związek.Ten drugi facet nie wie o tym że się spotykamy ona przy mnie do niego dzwoni pisze smsy (to cholernie boli) dalej ją kocham ale nie wiem czy warto
Czasami mam chęć zadzwonić to tego kolesia i z nim pogadać ale czy coś to zmieni
Proszę o radę jest mi naprawdę trudno

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dylemat dość trudny proszę o spojrzenie chłodnym okiem i radę

Wydaje mi się, że lepiej żebyś w nie brnoł w ten związek. Jak by Ciebie kochała, to bez zastanowienia by zostawiła tamtego drugiego! Tak się nie da na dłuższą metę. Powiedz jej, że jeśli będzie dalej się spotykać z tamtym facetem, to niestety będzie musiała bez Ciebie żyć! Ale tak to wygląda, jakby od Ciebie chciała tylko sexu!

3

Odp: Dylemat dość trudny proszę o spojrzenie chłodnym okiem i radę

Zadaj sobie pytanie: czy chcę być z kobietą która od poniedziałku do piątku jest ze mną a w weekendy z kimś innym ? Tu nie ma dylematu. Albo, albo.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dylemat dość trudny proszę o spojrzenie chłodnym okiem i radę

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024