Były facet i jego siostrzenica - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Były facet i jego siostrzenica

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Były facet i jego siostrzenica

Jakiś czas temu rozstałam się z facetem, nadal mamy sporadyczny kontakt, obwiniamy się, obrzucamy oskarżeniami itd. Problem polega na tym, że miałam dosyć dobry kontakt z jego rodziną. Jego siostra mieszka w mojej miejscowości, często się spotykałyśmy, często zabierałam jej córkę do siebie do domu, na spacer, na zakupy. Dużo czasu spędzałam z tą małą. I w momencie rozstania nie bardzo wiem jak mam się zachować. Dziewczynka pisze do mnie, kiedy ją odwiedze, kiedy ją zabiore na spacer. I mam zagwostkę jak właściwie postąpić. Kontakt z tą małą będzie mnie bolał na dłuższa metę, bo ten związek był jednak ważny dla mnie i muszę teraz nauczyć się żyć sama. Ale z drugiej strony to dziecko naprawdę jest do mnie przywiązane. I nie chce ranić tej małej, bo jest jej przykro jak odmawiam spotkania, ale siebie też nie mogę ranić.

Jak wyglądają Wasze relacje z rodziną byłego?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Były facet i jego siostrzenica

Może po prostu spotykaj się z nią rzadziej, nie tak często jak kiedyś.
Trudno byś pytała, jak wygląda czyiś kontakt z rodziną byłego, bo każda historia i każda rodzina jest inna. Mój skończył się (jakikolwiek kontakt ze wszystkimi jego bliskimi) gdy się rozstaliśmy, ale .... co to właściwie szkodzi smile Może daj sobie czas, bo jestem pewna że po upływie danego czasu, podejdziesz do sprawy bezpłciowo smile

3

Litości szarlotka.na.ciepło! Lubisz to dziecko? Ono Ciebie lubi? Ty chcesz się z tym dzieciaczkiem widywać a ono z Tobą? Nie mieszaj do tego swoich spraw -- widujcie się. Nie czyń wam oboje krzywdy. W końcu, tak jak Catwoman zauważyła, sprawa się unormuje -- przejdzie komuś ochota na spotkania.

Dziś się widziałam z tą dziewczynką. Zabrałam ją na spacer. Jej rodzice w sumie się cieszą jak mała jest u mnie, bo mogą sobie pozałatwiać pare spraw. Ale mała mówi do mnie: ciociu tylko nie mów mamusi, ale ostatnio jak rozmawiałam z wujkiem (były facet), to powiedział... . I wychodzi na to, że puszczają dziecko do mnie, ale zabraniają wspominać o wujku i wszystkim co tam związane z jego życiem.
Ale fajnie spędziłyśmy czas, mała jest świetna, mądra i już się dopominała, kiedy kolejny spacer, kiedy ją odwiedze.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Były facet i jego siostrzenica

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024