Jaki ubiór na Sylwestra na imprezę u znajomych? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Jaki ubiór na Sylwestra na imprezę u znajomych?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 59 ]

Temat: Jaki ubiór na Sylwestra na imprezę u znajomych?

Witam ,
Chciałabym byście mi doradzily jakis styl na sylwestra . smile otóż sylwestra spedzam w gronie znajomych i impreza sie odbedzie w domu ktory wynajmujemy w Zakopanem . Nie wiem bardzo jak sie na taka impreze ubrac smile tzn nie wiem co kupic takie bym nie wypadla źle smile .  Jestem szczupła i ciemne blond wlosy wiec moze cos dobierzecie do tego :)Moze macie jakieś pomysły za co z gory wam DZIĘKUJĘ ! :*

Czekam na propozycje

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jaki ubiór na Sylwestra na imprezę u znajomych?

Po prostu znajdź sobie jakąś ładną, elegancką kieckę?

3

kaisa_malene napisał/a:

Po prostu znajdź sobie jakąś ładną, elegancką kieckę?

a nie lepiej w jakis spodnach czarnych w sumie to przeciez w domu bedzie , prawie same facety i chyba ja i jakas dziewczyna bedzie ..;/ nie wiem sama moze i jakas kiecke znajde ;/

4

A ja na Twoim miejscu, najpierw dowiedziałabym się...jak zamierzają się wystroić pozostałe osoby (zwłaszcza kobiety wink), żebyś potem nie wyskoczyła w jakiejś super kreacji, podczas gdy inni będą w zupełnie innym...bardziej luźnym stylu ubrani big_smile

5

Margolinka napisał/a:

A ja na Twoim miejscu, najpierw dowiedziałabym się...jak zamierzają się wystroić pozostałe osoby (zwłaszcza kobiety wink), żebyś potem nie wyskoczyła w jakiejś super kreacji, podczas gdy inni będą w zupełnie innym...bardziej luźnym stylu ubrani big_smile

Kochana wlasnie mi o to chodzi smile bym sie nie wystroila jak na gwiazde tongue  w sumie nie mam z ta koleznka kontaktow bo ja dopiero poznam i reszete os tongue wiec znajac zycie chyba wszyscy an luzie beda tongue ale moze ja jakos moze mini kupie ladna i do tego bluzkę ;p no nie mam pojecia doslownie smile niby mamy sie bawic spoko , ale zeby mnie az tak nie podrywali big_smile:D bo ja tam ze swoim facetem bede i jego kolegami tongue i jednego kolegi dziewczyna tongue ;/ szkoda ze nie moge wstawiac jeszcze obrazkow wink to bym pokazla mniej wiecej co mi wpadlo w oko ;/

6 Ostatnio edytowany przez Margolinka (2012-11-10 17:35:10)

Ja myślę, że "mała czarna"...taka bardziej na luzie (młodzieżowa a nie typowo klasyczna), plus jakieś fajne dodatki...będzie jak najbardziej w porządku smile Może jakiś fajny oryginalny naszyjnik, bransoletka, buty(nie koniecznie szpile) wink big_smile  I będzie dobrze smile A w zapasie miej jakieś spodnie i ładna sylwestrową (czyt. wystrzałową) bluzkę ...najwyżej polecisz sie przebrać big_smile
Choć ja bym się ubrała w spodnie i bluzkę (najpierw) a sukienkę miała w razie potrzeby smile

7

Margolinka napisał/a:

Ja myślę, że "mała czarna"...taka bardziej na luzie (młodzieżowa a nie typowo klasyczna), plus jakieś fajne dodatki...będzie jak najbardziej w porządku smile Może jakiś fajny oryginalny naszyjnik, bransoletka, buty(nie koniecznie szpile) wink big_smile  I będzie dobrze smile A w zapasie miej jakieś spodnie i ładna sylwestrową (czyt. wystrzałową) bluzkę ...najwyżej polecisz sie przebrać big_smile
Choć ja bym się ubrała w spodnie i bluzkę (najpierw) a sukienkę miała w razie potrzeby smile

Słuszna rada , nie ma co smile w sumie ja z takim czysm sie spotykam po raz pierwszy big_smile i nie wiem co tu dobraćć big_smile no nic jak cos kupie to sie pochwale big_smile moze powiecie ze zle czy dobrze ale to pewnie dopiero w grudniu ;P jak bylam w zeszlym roku na sylwestrze w pansjonacie z facetem to  w sumie duzo kobiet mialo sukienki jakies kiecki czy cos w tym stylu tongue  wiec moze i tym razem tez cos bedzie a co do butow to baletki bo gdzie ja w szpilach bede po domu latać big_smile:D:D

8

No i dobrze, kup jakąś niezbyt krzykliwa kieckę, najlepiej też w mało "żarówiastym" kolorze ...żeby nie było że wystroiłaś się jak "stróż w Boże Ciało" big_smile A jak dziewczyny będą, jakieś nader "błyszczące", to Ty wypadniesz na dziewczynę o bardziej "klasycznym guście" i tyle big_smile  A spodnie i fajna bluzkę nietrudno kupić, zawsze coś się znajdzie. Tak najbezpieczniej wink A przebrać się, to przecież 5 minut smile

9

No rzecz jasna big_smile fajnie to okresilas "wystroic sie jak stroz w Boze cialo " big_smile spodobalo mi sie to hahaha smile jak sie wystraja jak laleczki to chociaz ja bede skromniejsza big_smile i o to chodzi big_smile ale jak to moj powiedzial bylo by bylo cos latwego raz dwa do zdjęcia big_smile ja mu powiedzialam to mi kup cos co uwazasz za łatwe do zdejmowania big_smile to wyobraz sobie co mi powiedzial big_smile tongue powiedział mi " to przyjedz w bikini swiecacej tongue i bedzie szał ciał w sylwestra big_smile odwaliło mu ;D:D

10 Ostatnio edytowany przez Margolinka (2012-11-10 18:06:26)

No wiesz...co się dziwisz facetowi... big_smile wink Im lepiej nie kazać niczego kupować, jedynie pokazać i spytać o zdanie... wtedy pewniejsza sprawa, że się nie wyjdzie na sylwestra właśnie w "bikini" smile
Pamiętaj..."przezorny zawsze ubezpieczony..." wink
Aaaaa...jest jeszcze jedno powiedzenie ... "im mniej...tym lepiej..." bynajmniej nie chodzi mi tu o ilość ubrań ale o ich ekstrawagancję i wycudowanie wink A przynajmniej w nieznajomym towarzystwie. Lepiej wyjść ba babkę z klasą, niż na...lalkę, jak to nazwałaś.

11

Margolinka napisał/a:

No wiesz...co się dziwisz facetowi... big_smile wink Im lepiej nie kazać niczego kupować, jedynie pokazać i spytać o zdanie... wtedy pewniejsza sprawa, że się nie wyjdzie na sylwestra właśnie w "bikini" smile
Pamiętaj..."przezorny zawsze ubezpieczony..." wink
Aaaaa...jest jeszcze jedno powiedzenie ... "im mniej...tym lepiej..." bynajmniej nie chodzi mi tu o ilość ubrań ale o ich ekstrawagancję i wycudowanie wink A przynajmniej w nieznajomym towarzystwie. Lepiej wyjść ba babkę z klasą, niż na...lalkę, jak to nazwałaś.

na lalke to ja nawet nie mialam najmniejszego zamiaru sie tu cudowac smile , chcem byc skromna z tym ubraniem nie odwalac jakos nie wiadomo jak tongue no , a co do bikini moze bedzie mial na noc big_smile ha smile jak bd trzezwy bedzie smile

12 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2012-11-11 01:59:35)

Właśnie, warto się dowiedzieć jak mniej więcej będą ubrani inni.
Z jednej strony, gdy myśli się o Sylwestrze, to na myśl nasuwa się sukienka, bo kojarzy się to z balem sylwestrowym... ale wątpię, bo to jednak "domówka", więc najlepiej pewnie po prostu wybrać bluzkę z fajnym nadrukiem, jeansy, szpilki czy podobnie, lecz ze spódnicą czy tam inne buty, po prostu elegancko, ale bez przesady smile Może być też sukienka, ale nie typowo balowa, super elegancka, ale jakaś z materiału smile Mała czarna też jak najbardziej ok, sprawdzi się w takiej sytuacji i nie tylko w takiej, jest taka uniwersalna smile

13

Ja bym poradziła konkretnie taki zestaw...ładne obcisłe spodnie (niekoniecznie jeansy, mogą być leginsy)... do tego tunika, z sylwestrowymi dodatkami, czyli jakiś brokat, srebrne nadruki, wzory... do tego ładna biżuteria (wedle uznania). Albo na odwrót...połyskujące spodnie, plus czarna bądź innego koloru ciemna tuniczka, plus kontrastujący z nią naszyjnik, bransoletka...kolczyki. A w walizce spakowana mała czarna...będziesz przyszykowana na każdą sytuację. smile

14

Dobrze mi doradzacie smile wpadlo mi do glowy ze spodnie jakies odwalone jak by mnie nikt w nich nie poznal big_smile i jakas bluzke taka by bylo oki big_smile dowiedzialam sie ze tez planujemy na dyskoteke isc big_smile wiec 2 pary butow obcaski i baletki musza byc ;p maniu gdzie ja to spakuje big_smile lepiej spakowac wiecej niz mowic ze nie ma w co sie ubrac ;D jak to mowi kazda z nas , gdy zaaglada do szafy i mowi " nie mam w co sie ubrac " ;D

15

Ooooo widzisz, więc taki strój o jakim rozmawiamy, na dyskotekę będzie idealny. Zmienisz tylko balerinki na obcasik i w drogę smile A co do ciuchów, to "od przybytku głowa nie boli..." wink Pamiętaj tylko spakować jeszcze bikini big_smile tongue

16

Margolinka napisał/a:

Pamiętaj tylko spakować jeszcze bikini big_smile tongue

Pamietam , pamietam big_smile spakuje ale zwykle big_smile nie jakies blyskotki tongue no nie za duzo tego dobrego by mial ;D?? a jak juz chce to niech mi kupi big_smile bo ja jak narazie takkich na oczy nie widzialam ;P

17

koczek21 napisał/a:

Witam ,
Chciałabym byście mi doradzily jakis styl na sylwestra . smile otoż sylwestra spedzam w gronie znajomych i impreza sie odbedzie w domu ktory wynajmujemy w Zakopanem . Nie wiem bardzo jak sie na taka impreze ubrac smile tzn nie wiem co kupic takie bym nie wypadla źle smile .  Jestemn szczupła i ciemne blond wlosy wiec moze cos dobierzecie do tego :)Moze macie jakieś pomysły za co z gory wam DZIĘKUJĘ ! :*

Czekam na propozycje

Myślę że mała czarna będzie odpowiednia, jeśli dobierzesz do niej jakieś dodatki. Albo zestaw spodnie (spódnica) plus tunika lub top smile.

http://img32.imageshack.us/img32/8277/cropp3.jpg

http://img705.imageshack.us/img705/7954/skorzanerurkispodniebur.jpg

http://img5.imageshack.us/img5/6097/15875611844cdcfb5a235b3.jpg

http://img163.imageshack.us/img163/3674/bp14.jpg

http://img202.imageshack.us/img202/3018/35004736.jpg       http://img571.imageshack.us/img571/5628/5fd4d9d70023a6404a9440f.jpg

18

i co mi tu najchetniej doradzacie z tego co monnniaaaa wyslala ??:) bo zielony to raczej odpadla napewno smile

19

Według mnie idealny będzie pierwszy zestaw. Złote spodnie rurki, czarna tunika, do tego czarne obcasy, złota biżuteria i koniecznie długie kolczyki (reszta biżuterii już niezbyt cudowana) smile Będzie GIT big_smile

20 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2012-11-11 22:08:39)

koczek21 napisał/a:

Dobrze mi doradzacie smile wpadlo mi do glowy ze spodnie jakies odwalone jak by mnie nikt w nich nie poznal big_smile i jakas bluzke taka by bylo oki big_smile dowiedzialam sie ze tez planujemy na dyskoteke isc big_smile wiec 2 pary butow obcaski i baletki musza byc ;p maniu gdzie ja to spakuje big_smile lepiej spakowac wiecej niz mowic ze nie ma w co sie ubrac ;D jak to mowi kazda z nas , gdy zaaglada do szafy i mowi " nie mam w co sie ubrac " ;D

Niekoniecznie tongue
Ja tam byłam w klubie i w płaskich butach, choć eleganckich. Choć fakt faktem to nie był Sylwester.
Tutaj ważne jest to, jak Ty poczujesz się lepiej.
Za dużo kombinować to nie trzeba smile

A w czym Ty byś się czuła najlepiej, jak myślisz co najbardziej Ci pasuje? Wszystkie zestawy podane przez Monie są fajne smile

21

truskaweczka19 napisał/a:
koczek21 napisał/a:

Niekoniecznie tongue
Ja tam byłam w klubie i w płaskich butach, choć eleganckich. Choć fakt faktem to nie był Sylwester.

A w czym Ty byś się czuła najlepiej, jak myślisz co najbardziej Ci pasuje? Wszystkie zestawy podane przez Monie są fajne smile

hymm wiesz co smile ja bym sie dobrze we wszytkim dobrze ale nie bede sie dobrze czula w tedy gdy sie wystroje a wszyscy na luzie big_smile big_smile sadze ze chyba jakies wyzlocone spodnie albo jakies spodnie takie czarne obciske takiego ( nie wiem jak to nazwac ten Material) i jakas tunike fajna big_smile baletki , a co do dyskoteki sukienka albo spodniczka musi byc big_smile i obcaski obowiazkowo no chyba ze sie tam zabije smile;P sle ktos mi tu pisal "mala czarna" tez sie nad tym zastanwiaalm smile grunt by sie dobrze w tym czuć co nie ??;) wy kobitki gdzie planujecie wink?

22 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2012-11-12 18:46:45)

koczek21 napisał/a:
koczek21 napisał/a:

Niekoniecznie tongue

hymm wiesz co smile ja bym sie dobrze we wszytkim dobrze ale nie bede sie dobrze czula w tedy gdy sie wystroje a wszyscy na luzie big_smile big_smile sadze ze chyba jakies wyzlocone spodnie albo jakies spodnie takie czarne obciske takiego ( nie wiem jak to nazwac ten Material) i jakas tunike fajna big_smile baletki , a co do dyskoteki sukienka albo spodniczka musi byc big_smile i obcaski obowiazkowo no chyba ze sie tam zabije smile;P sle ktos mi tu pisal "mala czarna" tez sie nad tym zastanwiaalm smile grunt by sie dobrze w tym czuć co nie ??;) wy kobitki gdzie planujecie wink?

No właśnie o to chodzi, że ja źle się czuję w obcasach, dlatego bym nie załóżyła raczej smile Do klubu też nie każda jest w obcasach- o to chodzi smile
Ja raczej z facetem, we dwoje, więc nie będzie wielkiego strojenia się, tzn super będzie fajnie wyglądać, ale nie jak na bal, nie jak na wielką dyskotekę. Dlatego pewnie bez wymyślnej fryzury, elegancko w miarę, jakaś spódniczka może, ale też bez przesady.

23

koczek21 napisał/a:

Niekoniecznie tongue

No właśnie o to chodzi, że ja źle się czuję w obcasach, dlatego bym nie załóżyła raczej smile Do klubu też nie każda jest w obcasach- o to chodzi smile
Ja raczej z facetem, we dwoje, więc nie będzie wielkiego strojenia się, tzn super będzie fajnie wyglądać, ale nie jak na bal, nie jak na wielką dyskotekę. Dlatego pewnie bez wymyślnej fryzury, elegancko w miarę, jakaś spódniczka może, ale też bez przesady.

no jak we we dwoje tez bedzie super smile tyle ze nie musisz sie tak zastanwiac jak z moim probleme jest tongue

24

No tak, ale jak widać sama pomysłów na ubiór masz wiele, więc na pewno wybierzesz coś fajnego smile

25

No tak, ale jak widać sama pomysłów na ubiór masz wiele, więc na pewno wybierzesz coś fajnego smile

Jak wybiore to wysle swoja kreacje napewno big_smile obym za to duzo minusów nie wyzbierala smile

26

Tez mysle o Sylwestrowym wyjezdzie do Zakopanego smile
W tamtym roku bylam na domowce ze znajomymi i mialam sukienke, nie jakas balowa,ale tez nie sportowa.Moim zdaniem sukienka nawet w domu jest okej,przeciez to Sylwester i nawet gdybym byla jedyna dziewczyna ubrana w sukienke i tak dobrze czulabym sie smile
Ze zdjec,ktore dodala moNniaaaa nic mi sie specjalnie nie podoba, ewentualnie ta rozowa spodnica lub czarna sukienka z rozowym paskiem na koncu.
Na stronie MotelRock sa fajne sukienki,wzielabym wszystkie big_smile , ale troche drogie.

Przykladowe sukienki z M.R :
http://i47.tinypic.com/2itifcy.jpg
http://i50.tinypic.com/2qxsvts.jpg
http://i45.tinypic.com/33o1krb.jpg

27

fammefatale ja wlasnie mam domówke w Zakopanem tongue i jak sama widzisz nie wiem bardzo co wybrac czy sukienke czy spodnie smile ta pierwsza sukienke co wrzucilas jest bardzo fajana ale tak sie zastanwiam czy nie przesadze z tym ubraniem big_smile ;P
A ty kochana co tak naprawde bys zalozyla na siebie w taka dzien ??

28

a ja cos takiego Ci doradze:
http://d20sfnglhw75f3.cloudfront.net/images/outfits/8486811/silvester-2012_web.jpg

29

pomaranczowa 1 napisał/a:

a ja cos takiego Ci doradze:
http://d20sfnglhw75f3.cloudfront.net/im … 12_web.jpg

pomarnczowa1 wiesz bardzo bym chciala taki stroj ale sadze ze za bardzo elegnacki na taka zwykla domowke , bardziej na bal smile

30 Ostatnio edytowany przez fammefatale (2012-11-14 21:52:55)

koczek21 ja zakladam sukienke,bez wzgledu na to gdzie pojde, chyba tylko okres moze mnie odstraszyc big_smile ale i tak chyba zalozylabym. To Sylwester, wiec chyba nie ma czegos takiego jak przesadne wystrojenie sie,przynajmniej tak mi sie wydaje. Chociaz wiesz moze i jest, sukienki balowej nie zalozylabym,ale taka luzna,ktora mozna zarowno na domowke jak i na dyskoteke dlaczego nie?

31

fammefatale napisał/a:

koczek21 ja zakladam sukienke,bez wzgledu na to gdzie pojde, chyba tylko okres moze mnie odstraszyc big_smile ale i tak chyba zalozylabym. To Sylwester, wiec chyba nie ma czegos takiego jak przesadne wystrojenie sie,przynajmniej tak mi sie wydaje. Chociaz wiesz moze i jest, sukienki balowej nie zalozylabym,ale taka luzna,ktora mozna zarowno na domowke jak i na dyskoteke dlaczego nie?

w sumie i miesiaczka nie ma co nas odstraszac smile ubrania sa dla kazdego ;p moze i ja sie skusze pojsc w luznej sukience na domowke big_smile a powiedz mi jakie buciory sa najwygodniejsze big_smile??

32

Jesli domówka to na luzie, eleganckim luzie. Nie macie imprezy tematycznej? Byłoby łatwiej. Poza tym ubierz się tak, byś mogła swobodnie się pobawić.

33

Wlasnie z butami to i ja zawsze mam dylemat big_smile w tamtym roku na tej domowce nie komentuje big_smile sukienka i kapcie ahahah ale zeby nie bylo,to pod kolor big_smile Kilka godzin przygotowywalismy ze znajomymi wszystko, wiec nie chcialo mi sie po mieszkaniu w szpilkach latac,zreszta wszyscy byli dobrymi znajomymi, tylko 3 dziewczyn nie znalam, ale ja tam nie wnikam w takie rzeczy,ze ktos cos bedzie mowil big_smile
Mysle,ze dobrym rozwiazaniem na domowke beda baletki, w tym roku juz mam nadzieje w kapciach nie latac big_smile albo moze koturny?

34

Ja bym balerinki założyła - wygodniej. Poza tym jak ktoś u mnie po parkiecie chodzi w szpilach T-T No cóż... niby nic nie powiem, ale jednak boli.
Jak dla mnie bluzka z odsłoniętymi ramionami (w domu powinno być ciepło), może być tunika - jak ta z falbanką wiązana na szyi @.@ i leginsy/eleganckie spodenki.

W czym składacie/skąd bierzecie te komplety?

35

Buty powinnaś dopasować do ubioru, ale weź też pod uwagę w czym będzie Ci wygodniej smile. Ja bardzo dobrze czuję się w butach na wysokim obcasie, więc przetrwanie w nich całej nocy sylwestrowych zabaw nie byłoby dla mnie katorgą tongue. Zawsze możesz założyć wyższe buty i później je zmienić.

36

Konturny raczej jak dla mnie odpadaja na domowce ?? kto by w takich chodzil ;D;p

Moniaaaa zazdroszcze Ci chodzenia na obsacie cala noc moje nogi nie sa az takie dobre by mogla tyle h wytrzymac , no ale jak juz musze to nie ma wyjscia big_smile big_smile;P

grzywa te komplety bierzemy ze swojej wiedzy tematycznej o modzie ;P jesli ci o to chodzilo smile , kazdy ma swoj styl ubioru itp smile

Ludziska sylwester coraz blizej , rozgladalam sie za jakimis ciuchami ale jeszcze nic mi nie wpadlo kupilam taka pewna bluzke jak mi sie uda ja tu wrzucic to wrzuce na nastemym komentarzu to moze mi cos dobeirzecie do tego stylu . Zrobie zdj smile i bedzie moze doradzctwo z waszej trony . koszulka jest taka kremowa jasna napiszy pozłacane wink taka luzna a pod spodem ma gumke taka smile moze by pasowaly jakies sponie sama nie wiem big_smile tongue

Pozdrawiam :*

37

Ja wychodzę z założenia, że na sylwka trzeba się wbić w jakąś kieckę tongue A dla wszystkich Warszawianek- polecam Maximus Fashion Center. Wybór mają ogromny a od grudnia jeszcze jakieś specjalne promocje w związku z wydłużeniem godzin otwarcia. Także zakupy można będzie robić do 20, a nie do 17 jak dotychczas smile

38

małgośkaaa napisał/a:

Ja wychodzę z założenia, że na sylwka trzeba się wbić w jakąś kieckę tongue A dla wszystkich Warszawianek- polecam Maximus Fashion Center. Wybór mają ogromny a od grudnia jeszcze jakieś specjalne promocje w związku z wydłużeniem godzin otwarcia. Także zakupy można będzie robić do 20, a nie do 17 jak dotychczas smile

Do warszawy nie mam daleko big_smile ale wole tu na miejscu kupic :d ale dobrze ze polcecasz komus innemu
Pozdrawiam smile

39

ja jestem za bardziej elegancką opcją smile a kieckę możesz sobie też przecież kupić on line smile zresztą ja mam podobny problem smile miejsce na sylwestra zaklepane a kreacji brak wink

40

blues_rain napisał/a:

ja jestem za bardziej elegancką opcją smile a kieckę możesz sobie też przecież kupić on line smile zresztą ja mam podobny problem smile miejsce na sylwestra zaklepane a kreacji brak wink

To witaj w klubie wink:) bo ja to samo mam jak ty smile . Za kiecka elegancka na domowce ? smile nie sadzisz ze to troche obciachowo big_smile??

41

Ja też myślę, że balerinki będą dobre. W końcu nie jest to obuwie sportowe, a jeżeli komuś niewygodnie w wysokich butach, to tutaj powinno być dobrze. Ja bym właśnie na to stawiała, bo mój komfort się dla mnie liczy smile Sądzę, że wiele dziewczyn podobnie. No bo bez sensu zakładać szpilki, jeżeli ma się kobieta męczyć i przez to np nie tańczyć, a tylko "wyglądać".

42

Ja też myślę, że balerinki będą dobre. W końcu nie jest to obuwie sportowe, a jeżeli komuś niewygodnie w wysokich butach, to tutaj powinno być dobrze. Ja bym właśnie na to stawiała, bo mój komfort się dla mnie liczy smile Sądzę, że wiele dziewczyn podobnie. No bo bez sensu zakładać szpilki, jeżeli ma się kobieta męczyć i przez to np nie tańczyć, a tylko "wyglądać".

No szpilki po za tym nie sa dla kazdej z Nas tongue ja bym troche sie bala bo po schodach to sie zabic mozna , po za tym po %  to juz tym bardziej bym nie potrafila isc big_smile:D balerinki chyba stanowczo smile:d

43 Ostatnio edytowany przez McMiodek (2012-11-21 10:55:02)

Dziewczyny, a czy to musi być koniecznie niebotyczny obcas, albo od razu płaska balerina? Może coś pośredniego? smile Ja mam ulubioną parę butów do tańca i do różańca, obcas wynosi z 5-6 cm, ma pasek przez szerokość stopy smile Wyglądają mniej więcej tak:

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTSkBFPukmRRT58vziw-Hm4Thf4jgqI4HNeGlv86arwKR6SKcr7Oi6DHpGI

Całą noc mogę w nich balować smile

Poza tym, można się dobrze ubrać i nosić zgrabne balerinki i wyglądać ładnie, a można odstrzelić sie jak szczur na otwarcie kanałów i żenować swoich znajomych big_smile  I wtedy żadne szpile nie pomogą uratować wizerunek big_smile

Ojejku, imprezy sylwestrowej mi się zachciało big_smile

koczek21 napisał/a:

No szpilki po za tym nie sa dla kazdej z Nas tongue ja bym troche sie bala bo po schodach to sie zabic mozna , po za tym po %  to juz tym bardziej bym nie potrafila isc big_smile:D balerinki chyba stanowczo smile:d

Nie dość, ze zabić, to jeszcze z obcasów mogą sie samoistnie baleriny zrobić lol

44 Ostatnio edytowany przez blues_rain (2012-11-21 15:52:09)

no te buciki wyglądają na bardzo wygodne smile ja najczęściej idę w obcasach a potem jak już mnie bolą stopy to przebieram się w baletki i mogę tańczyć całą noc smile a czasem boso smile chociaż mam  też parę bardzo wygodnych butów na obcasie, w których mogę przebalować całą noc smile

45

buty fajne smile

46

takie buciki co podeslalas smile mam podobne takie cienkie na szpilach smile ale dajcie spokoj gdzie w nich chodzic bede ;P pod domu big_smile??

47

No tak, jak ktoś lubi, to taki mały obcas też może być smile Ładnie wyglądają te buty.

48

ZOBACZYMY JAKI STYL WYBIORE NA TEGO SYLWESTRA , JESZCZE NIC NIE KUPILAM , A JUZ PRAWIE MALO CZASU ;/

49

No nie przesadzaj, jeszcze masz cały miesiąc. Poza tym pamiętaj by but czy zbyt obcisła kiecka nie popsuła ci zabawy. Czasem przesadzamy z ważnością sylwestra. Ja idę w czarnym kostiumie, bluzka dopiero w fazie projektów, spodnie też... ale jestem zupełnie spokojna.

50

yadgaa napisał/a:

No nie przesadzaj, jeszcze masz cały miesiąc. Poza tym pamiętaj by but czy zbyt obcisła kiecka nie popsuła ci zabawy. Czasem przesadzamy z ważnością sylwestra. Ja idę w czarnym kostiumie, bluzka dopiero w fazie projektów, spodnie też... ale jestem zupełnie spokojna.

Bede pamiętac smile jestem spookojna i nie przesadzam , ale coraz blizej im dalej tongue

51 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2012-12-02 23:39:17)

Najlepiej by było gdybyś jakoś zdobyła informacje od tamtej dziewczyny, jak ona ma zamiar się ubrac:) Postaraj się, bo może się okazac zupełnie odwrotnie, że Ty założysz ubrania na luzie a ona kieckę, i może będziesz się czuła przy niej jak kopciuszek?
Najważniejsze to abyś dobrze się bawiła. Myślę że dobrym pomysłem było by założenie np. rurki, jakaś fajna bluzka z elementami z koronki na przykład, albo druga opcja, spódniczka mini, bluzka jaka ci się podoba. Będziesz wyglądała seksownie, kobieco ale też będzie ci wygodnie.

Moje propozycje: wstawianie linków jest niezgodne z regulaminem

oczywiście to są tylko propozycje, reszta zalezy od twoich upodobań.
ale myśle że obcisłe jeansy, jakiś tshirt a na to żakiet lub też spódniczka będzie ok

52

Klauduśkaa napisał/a:

Najlepiej by było gdybyś jakoś zdobyła informacje od tamtej dziewczyny, jak ona ma zamiar się ubrac:) Postaraj się, bo może się okazac zupełnie odwrotnie, że Ty założysz ubrania na luzie a ona kieckę, i może będziesz się czuła przy niej jak kopciuszek?
Najważniejsze to abyś dobrze się bawiła. Myślę że dobrym pomysłem było by założenie np. rurki, jakaś fajna bluzka z elementami z koronki na przykład, albo druga opcja, spódniczka mini, bluzka jaka ci się podoba. Będziesz wyglądała seksownie, kobieco ale też będzie ci wygodnie.

Moje propozycje: wstawianie linków jest niezgodne z regulaminem

oczywiście to są tylko propozycje, reszta zalezy od twoich upodobań.
ale myśle że obcisłe jeansy, jakiś tshirt a na to żakiet lub też spódniczka będzie ok

patrzylam w sklepach jakies komplety i nic mi nie wpadlo w oko tongue a jest tego mase ;/ big_smile zobaczmy co sie znajdzie wink
gdzie wy kobitki spedzacie ??:)

53

ja idę z chłopakiem i znajomymi na "bal Sylwestrowy" big_smile
też szukam ubioru, a konkretnie jakiejś odpowiedniej kreacji. W tym roku chciała bym zaszalec i założyc coś błyszczącego:D
Mam na oku sukienkę, krótka, z krótkim rękawem, cała błyszcząca, czarna lub biało srebrna, wstawiła bym link ale nie można, swoją drogą jak mogę wstawic tutaj fotografie jak poprzednie dziewczyny nie łamiąc regulaminu??
W H&M widziałam całą w cekinach, sądze że w tym sezonie cekiny i błyskotki są w modzie bo jest tego wysyp w sieciówkach.
Poczekam jeszcze jakieś 2 tygodnie, może będzie większy wybór. Lubię osobiście sukienki z Bershki, Tally Weijl, Stradivarius. Może tam coś znajdę fajnego

54

Klauduśkaa napisał/a:

ja idę z chłopakiem i znajomymi na "bal Sylwestrowy" big_smile
też szukam ubioru, a konkretnie jakiejś odpowiedniej kreacji. W tym roku chciała bym zaszalec i założyc coś błyszczącego:D
Mam na oku sukienkę, krótka, z krótkim rękawem, cała błyszcząca, czarna lub biało srebrna, wstawiła bym link ale nie można, swoją drogą jak mogę wstawic tutaj fotografie jak poprzednie dziewczyny nie łamiąc regulaminu??
W H&M widziałam całą w cekinach, sądze że w tym sezonie cekiny i błyskotki są w modzie bo jest tego wysyp w sieciówkach.
Poczekam jeszcze jakieś 2 tygodnie, może będzie większy wybór. Lubię osobiście sukienki z Bershki, Tally Weijl, Stradivarius. Może tam coś znajdę fajnego

No to kochana wyszalejesz sie w tym roku .:P juz dzis ci zycze udanej zabawy big_smile a co do linkow mozna wstawiac jak bedziesz wiecej odwiedzac ta strone chyba bo ja kiedys tez nie moglam ehh smile stwierdzam fakt ze cekiny i inne blyskotki sa w modzie na sylwestra smile strzel cos pieknego bys czula sie krolowa balu big_smile wkoncu to raz tak mozesz sie wystroic do roku big_smile big_smile tez sie wstrzymuje jeszcze z ubiorem an sylwkestra ale ja to mam domowke ;D

55

Dziękuje i również życzę Ci udanej, szampańskiej zabawy big_smile domówki też są super i można się świetnie pobawic w gronie znajomych:) dokładnie, tylko raz można zaszalec i nie obawiac się że będziemy wyglądac jak "bombka" lub "choinka", chciałam postawic na klasykę czyli mała czarna ale myślę właśnie że jednak w tym roku postawie na coś rzucającego się w oczy, a co! big_smile

56

Klaudia smile

Brawooo dla ciebie smile kup cos co Bedzie rzucalo w oczy big_smile co komu szkodzi big_smile wszytko dla kazdego smile

57

Dziewczyny, organizując taką wyjazdową domówkę warto dowiedzieć się, czy reszta towarzystwa nie planuje jakiejś "akcji" w plenerze: puszczanie sztucznych ogni, kulig, ognisko, spacer po ośnieżonych górskich ścieżkach - bo jeśli coś takiego będzie mieć miejsce, to trzeba się tak ubrać, żeby później tyłek nie zamarzł big_smile

58

WiecznieMloda napisał/a:

Dziewczyny, organizując taką wyjazdową domówkę warto dowiedzieć się, czy reszta towarzystwa nie planuje jakiejś "akcji" w plenerze: puszczanie sztucznych ogni, kulig, ognisko, spacer po ośnieżonych górskich ścieżkach - bo jeśli coś takiego będzie mieć miejsce, to trzeba się tak ubrać, żeby później tyłek nie zamarzł big_smile

No właśnie.Koleżanka mądrze prawi.Ja tam nie wiem jak chodzi się na domówki ale byłam parę razy w Zakopcu na sylwestra,na wynajętej kwaterze i żadnych tam obcasików nie było ani błyszczących spodni.Raczej wąskie jeansy,bluzka może jedynie bardziej sylwestrowa.Bo zazwyczaj przed północą wychodziliśmy na miasto,potem sztuczne ognie czy petardy na dworze i takie tam.Albo nocne jeżdżenie na nartach.Zresztą właśnie narty to było clue całej imprezy i następnego dnia jeszcze jeździliśmy więc komu by się chciało pakować jeszcze jakieś kreacje.

W tym roku też jestem na "domówce" w schronisku w Tatrach Wysokich:)

Koczek rozwaliłaś mnie tekstem o wystrzałowych spodniach,w których nikt Cię nie pozna:).To one będą w komplecie z kominiarką?:)

59

gojka102 napisał/a:
WiecznieMloda napisał/a:

No właśnie.Koleżanka mądrze prawi.Ja tam nie wiem jak chodzi się na domówki ale byłam parę razy w Zakopcu na sylwestra,na wynajętej kwaterze i żadnych tam obcasików nie było ani błyszczących spodni.Raczej wąskie jeansy,bluzka może jedynie bardziej sylwestrowa.Bo zazwyczaj przed północą wychodziliśmy na miasto,potem sztuczne ognie czy petardy na dworze i takie tam.Albo nocne jeżdżenie na nartach.Zresztą właśnie narty to było clue całej imprezy i następnego dnia jeszcze jeździliśmy więc komu by się chciało pakować jeszcze jakieś kreacje.

W tym roku też jestem na "domówce" w schronisku w Tatrach Wysokich:)

Koczek rozwaliłaś mnie tekstem o wystrzałowych spodniach,w których nikt Cię nie pozna:).To one będą w komplecie z kominiarką?:)

Oj tam oj tam smile jak mi pupcia zmarznie to sie przy kominku wygrzeje big_smile;D big_smile nie martwcie sie tongue chyba ;P  Kochana z kominarka raczej nie big_smile cos planuje jak tunika czy cos w tym stylu big_smile

Posty [ 59 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Jaki ubiór na Sylwestra na imprezę u znajomych?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024