Dziewczyny pomóżcie w wyborze - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczyny pomóżcie w wyborze

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

1

Temat: Dziewczyny pomóżcie w wyborze

Witajcie.

Chciałbym się świadczyń mojej wybrance życia i mam parę pomysłów ale nie wiem który mam wybrać tu zwracam się do was.

Oto pierwszy:

w naszej okolicy jest bardzo fajne miejsce na skraju lasu z skałkami i chciałbym zabrać ją tam wieczorem, drogę na szczyt ułożyć z świeczek lub lampek a na szczycie poprosić ją o to by spojrzała w dół na polane gdzie ułożony by był napis wyjdziesz za mnie lub marry me oczywiście tak samo z lampek czy świeczek, gdy odpowie mi to znajomy na dale odpalił by fajerwerki.

Drugi:

Planujemy wyjazd na wakacje do Egiptu, wiecie piękne zachody słońca ładne plaże i tylko mu we dwoje.

Trzeci:

W mojej okolicy jest mały klub z awionetkami, dogadać się z nimi by wzięli nas na lot po okolicy, dogadać się z znajomymi by na polanie tak jak w pierwszym pomyśle ułożyć taki napis tylko w dzień (tylko do dogrania z jakiego materiału.)

lub jeśli byście mieli jakieś pomysł złączony z tych trzech to czekam na wasze opinie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziewczyny pomóżcie w wyborze

z wymienionych przez Ciebie przykłądów  tylko  pierwszy  jest  dobry (oczywiście  w moich oczach)
drugi - jeżli  odpowie  nie lub  za bardzo ją zaskoczysz to możecie  zepsuć sobie  wyjazd  chyb a ze powiesz jej o tym na koniec
trzeci- zbyt wiele problemów technicznych do zrealizowania  może  wyjśc  totalna klapa

3

To zależy od dziewczyny - rozumiem, że lubi zaskakujące i spektakularne atrakcje? Jeśli tak to wybrałabym tą 3 opcję.

4

mi osobiście sie podoba 1 pomysł najbardziej

5

Pierwszy pomysł jest bardzo romantyczny i mi osobiście najbardziej się spodobał smile Dziewczyna na pewno będzie wniebowzięta wink Powodzenia smile

6

Pierwszy pomysł najlepszy jak dla mnie!
powodzenia : )

7

Wiesz, szczerze mówiąc to wg mnie na miejsce zaręczyn najlepiej wybrać to z którym kojarzy mi dana osoba. Warto zastanowić się gdzie/jak się spotkaliście? Jakie macie zainteresowania? Co ona lubi i jaką jest osobą..
Większość osób jakie znam wolała kameralne, ale bliskie ich sercu miejsca..

Wszystko zależy od jej osobowości.

8

Przyznam się, że mi osobiście podoba się pomysł pierwszy, bo jest taki romantyczny. Nieważne jaki wybierzesz za najlepszy, to życzę Ci szczęścia i powodzenia w dalszym życiu. :-)

9

Egipt jest niebezpieczny. Jeśli zamieszkacie razem, możecie trafić do więzienia. I to nie będzie romantyczne. Nie wiadomo co jeszcze się może tam zdarzyć (wspólny spacer, pocałunek w miejscu publicznym tez mogą się skończyć przykro).

Czy chodzicie razem w góry? Bo jeśli ona obetrze nogi albo wymięknie przed szczytem...

10

Pierwszy jest super smile Chociaż mam znajomego, który oświadczył się ciastem i ten pomysł też mi się podoba smile

11

Pierwszy jest super. Zastanowiłbym się tylko nad tą ścieżką na szczyt wyłożoną lampkami. Bo już mogłaby coś zacząć podejrzewać smile A tak wejdziecie sobie na szczyt i tam zobaczy w dole napis.

12

Klarek dobrze pisze:) zrezygnowalabym z tych swieczek:)
i jeszcze proponuje Ci z tydzie wczesniej pojsc do rodzicow Twojej wybranki i poprosic ich o jej reke. to jest naprawde dobry gest i wyrazy szacunku dla rodzicow, a takie to juz rzadkie...

13

mery90 napisał/a:

Klarek dobrze pisze:) zrezygnowalabym z tych swieczek:)
i jeszcze proponuje Ci z tydzie wczesniej pojsc do rodzicow Twojej wybranki i poprosic ich o jej reke. to jest naprawde dobry gest i wyrazy szacunku dla rodzicow, a takie to juz rzadkie...

Zgadzam się z wami. Po przemyśleniach zrezygnuje z drogi oświetlonej na szczyt skałki tak jak radzicie by nie podejrzewała co się będzie szykowało, trzymajcie kciuki a ja zabieram sie za realizowanie planu puki jest przerwa z deszczowymi dniami i nie ma śniegu. Co do rodziców to nie raz mi mówili że chcieli by mieć takiego zięcia a zwłaszcza Teść jest za tym najbardziej.

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczyny pomóżcie w wyborze

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024