Jak zadowolić mężczyznę ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Jak zadowolić mężczyznę ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Jak zadowolić mężczyznę ?

zaczynamy z moim chłopakiem poznawać swoje ciała dodam, że jestem dziewicą a on już bardziej doświadczony wink
ostatnio pierwszy raz dotknelam go tam, pobawilam sie troche, ale mu nie stanal ;pp
co zrobic, zeby go podniecic? Macie jakies sposoby? Dodatkowo on robil mi minetke juz dwa razy, chcialabym sie odwdzieczyc w podobny sposob, ale obawiam sie ze go nie zadowole ;>
Bardzo by mi to pomoglo big_smile
Z gory dzieki wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak zadowolić mężczyznę ?

Skoro Twój chłopak ma już większe doświadczenie, to może warto jego zapytać, co lubi i jak lubi? Nie bój się z nim o tym porozmawiać, powiedz mu o swoich wątpliwościach.

3

Kurcze, ja też uważam, że jest to tak indywidualna i intymna sprawa, że powinnaś o tym rozmawiać przede wszystkim ze swoim facetem i skoro on ma jakiś bagaż doświadczeń już to może spróbować Cię poprowadzić, naprowadzić, a reszty sama się nauczysz. Tylko wczuj się, nie myśl wtedy o niczym innym, skup się na partnerze i pójdzie jak z płatka.

4

Najprościej jak się da - weź w dłoń co ma i zapytaj co masz robić smile Jak on nieśmiały i nie powie - to kontynuuj, pytając czy dobrze robisz. To proste tak samo jak języczek jego na twojej cytrynie.

5

Rozmowa przede wszystkim smile ja się sporo dowiedziałam z smsów wink po prostu pisaliśmy na luzie i wiele spraw wyszło mimochodem big_smile

6

próbowałem  wczuć  się może nie tyle  w treść  co w ton   Twojej wypowiedzi  i odnosze  wrażenie  że napisała to  baaardzo  młoda  osoba  Może napiszesz nam  ile macie lat  jak długo się spotykacie I może na jakiej  podstawie  uważacie że powinniscie  rozpocząć  współżycie seksualne?

7

Tango napisał/a:

próbowałem  wczuć  się może nie tyle  w treść  co w ton   Twojej wypowiedzi  i odnosze  wrażenie  że napisała to  baaardzo  młoda  osoba  Może napiszesz nam  ile macie lat  jak długo się spotykacie I może na jakiej  podstawie  uważacie że powinniscie  rozpocząć  współżycie seksualne?

wiek to tylko liczby więc nie uważam, że to jest potrzebne wink
skoro jesteśmy siebie pewni i zdecydowani, to to jest najważniejsze wink
moge dodać tylko że różnica w wieku między nami to 4 lata, a spotykamy się od roku ^^

8

masz  racje  wiek  to  tylko  liczby  wiec moge  założyć także  że  masz  30 lat  jesteś  dziewica i nie masz zielonego  pojęcia  o sexie
Tak pewność siebie   i zdecydowanie  to  bardzo poważne  argumenty  chociaz mi  osobiscie  do udanego  sexu  przydałoby sie  jeszcze uczucie
Widzisz  brakuje Ci odwagi  aby napisac  ile masz  lat   ale  masz odwage  się spytac jak  zaspokoic meżczyzne

9

Zakładać sobie możesz jak chcesz ile mam lat wink
Twoja odpowiedź nie ma związku z tematem pytania więc jeśli chcesz wypytywać ludzi o ich sprawy prywatne to zapraszam na jakieś inne fora wink)
To że nie podałam wieku nie oznacza że brakuje mi odwagi, po prostu nie przezywam zycia w internecie i nie mam potrzeby wypisywania informacji na swój temat.
Skoro tak twierdzisz to dawaj napisz mi swój zyciorys, też stwierdze że jak tego nie zrobisz to nie masz odwagi, a wypowiadasz się na temat cudzych uczuć na podstawie pytania na portalu KOBIECYM wink

10

Moim zdaniem to już ujawniłaś bardzo intymną stronę swojego życia prywatnego, więc wiek tu już nie ma takiego znaczenia. Ja natomiast założę, że jesteś młodziutka i jeśli jesteście siebie pewni to Wasza decyzja czy zaczynacie współżyć czy nie. Ale mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę jak jest to ważny etap w życiu i jak wiele od niego zależy. Ale nie o tym było pytanie, więc ja podkreślę, że nade wszystko ważne jest by się otworzyć na potrzeby partnera i swoje, rozmawiać, eksperymentować, a za jakiś czas już praktyka Cię nauczy jak i co robić. Tylko wstyd strasznie to hamuje, stąd moje upewnianie się, czy jesteście na to gotowi. Zwyczajnie jest tak, że dla jednych odpowiedni moment przychodzi wcześniej, a dla innych później i ważne jest by wybrać odpowiedni moment.

11

koniara123 -- przecież masz na ten temat całe tony w internecie; na początek pytanie -- czy jak go głaskasz przez majtki, to staje, czy nie? jak staje, to wtedy powolutku możesz robić następne małe kroczki

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Jak zadowolić mężczyznę ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024