Tanie loty na Wyspy Kanaryjskie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Tanie loty na Wyspy Kanaryjskie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Tanie loty na Wyspy Kanaryjskie

Witam
Poszukuję niedrogiego przelotu na Teneryfę.Myślę o terminie od listopada do marca.Kiedy w tym terminie będzie najtaniej i gdzie szukać tanich lotów? Wiem,że są tacy,którzy trafiają loty naprawdę za grosze ale nie wiem jak i gdzie tego szukać no i obawiam się,że jak dojdą opłaty to przelot okaże się jednak drogi.Szukam w internecie i albo nie ma wylotów na Teneryfę w tych terminach albo są ale od ok 2.000 w obie strony.
Jeśli macie jakieś doświadczenia z tanim lataniem dajcie znać.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Tanie loty na Wyspy Kanaryjskie

Z tego co wiem to Ryanair lata.

3

to niestety dużo zależy od terminu i szczęścia. Ja zawsze kupuję z dużym wyprzedzeniem, raz udało mi się trafić promocje na Wizz, ale to czysty przypadek. Obserwuje stronę mlecznepodróże, bo tam jakby jest zbiór aktualnych tanich przelotów.
Jedyne co mogę polecić to być na bieżąco, obserwować co się dzieje, sprawdzać codziennie strony tanich przewoźników, bo takie oferty pojawiają się często na jeden dzień.

4

Tak, Ryanair.
Już dwukrotnie leciałam tymi liniami i udało mi się za każdym razem polecieć w obie strony za mniej, niż 200 zł. Co prawda leciałam do Włoch, ale na Teneryfę też mają promocje.
Jak do tej pory jestem zadowolona z tych linii. Żadnych problemów nie było.
Ryanair to największą linia. I ma najwięcej połączeń.

5

Jaga Baba07 napisał/a:

Jak do tej pory jestem zadowolona z tych linii. Żadnych problemów nie było.

Mi raz ryanair odwołał lot, gdy byłam już po kontroli bezpieczeństwa. Dlatego mam baaaardzo złe wspomnienia z tymi liniami, ale jednak bilety mają najtańsze, więc na śmierć i życie się nie obrażę wink

6

Osiem razy leciałam Ryanairem do Londynu i nigdy nie było problemu, ja jestem zadowolona z tych linii ; )

7

Wizzair tez ma ciekawe promocje.Jak się odpowiednio wcześnie zarezerwuje  to juz całkiem niedrogo wychodzi.W wakacje najtańszy lot mieli do Marsylii o ile dobrze pamiętam.

8

gojka102 napisał/a:

Witam
Poszukuję niedrogiego przelotu na Teneryfę.Myślę o terminie od listopada do marca.Kiedy w tym terminie będzie najtaniej i gdzie szukać tanich lotów? Wiem,że są tacy,którzy trafiają loty naprawdę za grosze ale nie wiem jak i gdzie tego szukać no i obawiam się,że jak dojdą opłaty to przelot okaże się jednak drogi.Szukam w internecie i albo nie ma wylotów na Teneryfę w tych terminach albo są ale od ok 2.000 w obie strony.
Jeśli macie jakieś doświadczenia z tanim lataniem dajcie znać.

z doświadczenia mogę polecić wyszukiwarkę połączeń kayak (to na niej ustrzeliłam m. in. bilety do Tajlandii za 1650zł), niestety nie ma tam połączeń oferowanych przez tanie linie lotnicze, to zwykle trzeba obserwować promocje bezpośrednio na ich stronach. Teneryfa należy do kierunków całorocznych więc znalezienie biletów po dobrej cenie nie jest łatwe. Można jeszcze polować na przeloty czarterowe w biurach podróży, bardzo często zdarza się, że biura mając wolne miejsca w samolocie sprzedają waśnie same przeloty od ok. 700 zł wzwyż. Jeśli masz możliwość wylotu z z Berlina lub Drezna weź pod uwagę Air Berlin.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Tanie loty na Wyspy Kanaryjskie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024