Komornik - Widmo licytacji - kredyty... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » Komornik - Widmo licytacji - kredyty...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Komornik - Widmo licytacji - kredyty...

Witam Serdecznie...
Opiszę dość poważny problem, który mi spędza sen z powiek.. Był taki etap w moim życiu że powodziło Nam się dość dobrze ( mnie i mojemu mężowi) ale czegoś jednak brakowało, a brakowało rzecz jasna gotówki na wyremontowanie domu..
Wiele nie myśląc zaciągnęliśmy kredyt jeden, potem drugi, potem trzeci.....I tak pętla zawinęła się w okół szyi..
Było  dobrze dopóki kredyty były spłacane, potem pojawiły się schody i przeszkody nie do pokonania w spłacie Naszych zadłużeń..
Przyszedł dzień kiedy odwiedził Nas komornik i tak jest do dnia dzisiejszego... Nie znaleźliśmy rozwiązania z zaistniałej sytuacji .. Szukałam wszelakich rozwiązań i firm pomagającym takim dłużnikom jak My, wszystko kończyło się na obietnicach bez pokrycia..
Ktoś kto już ma egzekucję komorniczą jest już nikim dla wielu instytucji, skazanym na licytację i na pozbawienie Cię ze wszystkiego czego to tej pory osiągnąłeś w swym życiu.. Może miał ktoś podobne bagno w swoim życiu, i może ktoś w jakiś sposób wybrnął z opisanego problemu...
Wiem Wiem ze sami jesteśmy sobie winni, ale człowiek uczy się na błędach, które chce naprawić ale nie jest mu to dane...

Pozdrawiam Serdecznie Wszystkich Użytkowników...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Komornik - Widmo licytacji - kredyty...

To wszystko zależy od wielkości zadłużenia.
Czy komornik już coś zajął? Jeśli macie dom i komornik jeszcze nie zajął to go sprzedajcie jak najszybciej i spłaćcie zadłużenia. Może zostanie Wam jeszcze na jakieś małe mieszkanko.

3

Przede wszystkim trzeba sprawdzić co się podpisuję smile

4

Witam...
Niestety już poległam, mam wyznaczony termin licytacji.. Cóż uczymy się na własnych błędach:((

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » Komornik - Widmo licytacji - kredyty...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024