Faceci , co kobieta powinna zrobić żebyście zwrócili na nią uwagę ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Faceci , co kobieta powinna zrobić żebyście zwrócili na nią uwagę ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 22 ]

1 Ostatnio edytowany przez TakaNo (2012-10-27 16:33:07)

Temat: Faceci , co kobieta powinna zrobić żebyście zwrócili na nią uwagę ?

Jw. oczywiście pozytywnie wink
Do kobiet : macie jakieś sprawdzone sposoby ,że zrobicie coś i facet już jest wasz ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Faceci , co kobieta powinna zrobić żebyście zwrócili na nią uwagę ?

Kiedy zwracam  uwagę facetów... Jeżeli  chodzi o pierwsze wrażenie, to oczywiście wygląd. Duze znaczenie ma tu kwestia ubioru. Szpilki, krotka spódnica i od razu da się odczuć spojrzenia  facetów, czasem nawet dość bezczelne wink. Oczywiście "liczy się wnętrze"  ale nie oszukujmy się, ze najpierw facet patrzy na wygląd, a dokładnie na dwie konkretne części ciała. Poza tym chyba tylko sposobem bycia, poruszania się, spojrzeniem i oczywiście UŚMIECHEM smile. Jeżeli Kobieta  ma w sobie "to coś", promienieje, kusi spojrzeniem i przyciąga uśmiechem to i w dresach zwróci na siebie uwagę smile

Co do charakteru nigdy nie miałam jakiś specjalnych trików... byłam sobą.

3

GUUUUUZIK prawda z tym wyglądem, to mogę sobie na sexi laski popatrzeć wszędzie. Za to jak się już do takiej odezwać to w 99,9% rozmowa z nią będzie na poziomie rozmowy z burakiem ćwikłowym tj.: "a znasz może Jolkę albo Krzysia", "ja to lubię takie, a takie ciuchy..." itd. itd. Mówiłem już gdzieś tutaj chyba, że takie kobiety się posuwa fajne bo nie trzeba gazetą przykrywać. JEDNAK w przypadku "czegoś więcej" wolę te z wyważonym poziomem rozum/wygląd bo jak wiemy to w parze nie idzie.

4 Ostatnio edytowany przez Kobra99 (2012-10-27 18:29:46)

Wiesniaku smile Nie zamierzam Cie nawet przekonywać, ze wygląd może iść w parze z intelektem smile Twoja wypowiedz pokazała, ze nie warto smile

5 Ostatnio edytowany przez Bullitt (2012-10-27 18:33:24)

Faceci , co kobieta powinna zrobić żebyście zwrócili na nią uwagę ? - powinna wiedzieć kiedy się odezwać a kiedy milczeć.

6

Ohhh, Kobra99 mów mi tak dalej bo też chcę w to wierzyć, ale przejechałem się nieraz więc to jakiś ginący gatunek chyba jest te mądre i piękne albo piękne i mądre jak kto woli. No w każdym razie do uwierzenia w to mogę się jeszcze dać namówić ale do uwierzenia, że są jakieś piękne + mądre + dziewice w wieku 18++ to za nic mnie nikt nie przekona (tak przykro mi panowie to mit więc umrzecie bez sexu jak się nie pogodzicie).

7 Ostatnio edytowany przez Kobra99 (2012-10-27 18:41:29)

Wiesniak, co ma do tego dziewictwo? smile
Bullitt i vice versa wink

8

Kobra99 napisał/a:

Bullitt i vice versa wink

To prawda ale jak facet gada bzdury to jakoś ujdzie w tłumie ale jak kobieta to jest kanał wink

9

Korba99 napisał/a:

Co ma do tego dziewictwo?

Nic tylko to takie połączanie niemożliwego w całe czyli: piękna+mądra+dziewica

Jak czytam to forum to widzę, że część Panów co nie próbowała i czeka do ślubu wierzy w takie połączenie, ale mniejsza bo zjeżdżamy w tematu, a ja zdążyłem się tu zarejestrować, a już 2 warny zarobiłem. Takie konserwatywne moderatorki są, że nawet części ciała mi nie wolno po imieniu nazywać no.

10 Ostatnio edytowany przez Kobra99 (2012-10-27 18:48:08)

Oczywiście, ze to możliwe dla pierwszego szczęściarza wink

11

Wieśniak, a gdybyś Ty był taki błyskotliwy, za jakiego się uważasz to chyba umiałbyś te części ciała nazwać bardziej elegancko niż po imieniu, prawda? Żeby się konserwatywne babsztyle nie czepiały...

12

vinnga rówieśniczko moja, ja się nigdy za błyskotliwego nie uważałem, no może za wścibskiego albo upierdliwca ale jeżeli Ty uważasz, że jestem błyskotliwy to po mnie duma rozpiera. Nawiasem czy serio czytasz każdy regulamin? tak samo jak czy ktoś czyta od deski do deski umowy z operatorami sieci komórkowych to by godziny zajęło tylko sens z grubsza się przegląda, a reszta w praniu wyjdzie.

No ale żebym tu takim błyskotliwym offtopem nie leciał to powiem coś na temat. KAŻDY facet (chyba że gej) ma taki sensor, który bez problemu łapie w ciągu 0,001 sekundy ładne kąski. Zasadniczo chyba by się kobieta musiała w habit ubrać albo strój zimowy grube spodnie i gruba kurtka żeby ów sensor nie zadziałał albo został oszukany. Zasadniczo to działa automatycznie u bezwiednie, to czy facet decyduje się wykonać ruch w stronę wykrytego obiektu to inny temat.

13

Jako, że my faceci jesteśmy wrokowcami, bardzo duże znaczenie ma dla nas wygląd - pierwsze wrażenie itp. Zaraz po tym znajduje się charakter - bo przynajmniej większość z nas nie umówiła by się z dziewczyną która na jakichkolwiek spotkaniach przynosiła nam wstyd swoimi słowami, wydaje mi się, że wy też nie chciałybyście mieć ( tu przepraszam za wulgarność) tępych partnerów, ważne jest też aby znaleźć wspólny język.
Pozdrawiam

14

Myślę, że jest to kwestia bardzo indywidualna, ale np. w moim przypadku będzie to:

1. Musi posiadać te same zainteresowania (jestem pasjonatem przez wielkie P, nic nie poradzę),

2. Miło by było, gdyby wykazała jakąś inicjatywę i dała znać, że jest zainteresowana - wiecie, to bardzo facetom pomaga (przynajmniej JA sądzę, że MNIE by pomogło smile), bo uważam za naprawdę demotywujące oczekiwanie, aż dziewczyna łaskawie raczy chociaż uśmiechnąć się, o odezwaniu nie wspominając,

3.

TakaNo napisał/a:

macie jakieś sprawdzone sposoby ,że zrobicie coś i facet już jest wasz

Ponownie mówię tylko za siebie, ale takie rzeczy, to chyba tylko w filmach smile

15

Pamiętać żeby nie być zołzą i że facet to konstrukcja prosta jak cep.

16

Być tylko i wyłącznie sobą. Zadbana , uśmiechnięta , pewna siebie. Uroda dla nas też jest nie bez znaczenia,ale...W ogóle część facetów  uważa że dziewczyna powinna mieć jednak to ''coś''. Co - no właśnie jakiś rodzaj '' iskry '' ( trudno jest to zdefiniować)

17

klarek napisał/a:

Pamiętać żeby nie być zołzą i że facet to konstrukcja prosta jak cep.

Jasne tylko jak pogodzić to, że wolelibyście doświadczoną diablicę i dziewicę w jednym- proste jak cep ale nierealne.

TakaNo - wal w łeb i za włosy do jaskini.. skuteczniejszej metody jak widać nie ma.

18

Realne, realne. Kobieta powinna być kucharką w kuchni, damą w salonie i dziwką w sypialni. I najważniejsze jest, aby nie doszło po drodze do przesunięcia faz.... wink

19

Bullitt napisał/a:

Faceci , co kobieta powinna zrobić żebyście zwrócili na nią uwagę ? - powinna wiedzieć kiedy się odezwać a kiedy milczeć.

Oczywiście, że powinna się odezwać. Kobieta, która nie wie czego chce nie jest ciekawa.
Powinna pokazać, że może być równą partnerką - w sensie o do "tańca i do różańca". Z którą można pożartować, ale i która ma swoje zdanie na dany temat. I nie zmieni go pod wpływem osoby trzeciej.
Powinna pokazać, że jest pewna siebie - wie czego chce, a nie daje, to czego my faceci chcemy.
I nie mówię tu o głupiej gonitwie za króliczkiem, tylko jakiejkolwiek namiastce(sic!) związku, gdy partnerzy się równi sobie ;-)

20

Przede wszystkim powinna być naturalna,zbyt gadatliwe i niespokojne odstraszają facetów,po prostu powinna być miła;)

21 Ostatnio edytowany przez kokoko6 (2012-10-28 11:19:43)

TakaNo napisał/a:

Jw. oczywiście pozytywnie wink
Do kobiet : macie jakieś sprawdzone sposoby ,że zrobicie coś i facet już jest wasz ?

loda big_smile a tak serio to mnie dziewczyna ujęła byciem zabawna gadatliwa i kobiecą długo nie musiała mnie "zdobywać" a to ona właśnie to robiła

Posty [ 22 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Faceci , co kobieta powinna zrobić żebyście zwrócili na nią uwagę ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024