byly chlopak - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: byly chlopak

Witam mam pewien problem i mam nadzieję, że któraś z was mi coś doradzi. Byłam z chłopakiem 1,5 roku rozstaliśmy się bo nie potrafiliśmy dojść do porozumienia, cały czas były tylko kłótnie i to w sumie o nic. Zaraz po rozstaniu on dalej próbował ale ja nie okazywałam zainteresowania bo byłam już tym wszystkim zmęczona. Myślałam czasami o nim chciałam ułożyć sobie z kimś innym, spotkałam się z jednym chłopakiem, ale po pierwszym spotkaniu podziękowałam. Po 3 miesiącach zaczęłam o nim myśleć, ale już nie czasami tylko całe dnie miałam go w głowie. Odważyłam się i zadzwoniłam spotkaliśmy się i pierwszy raz po jakimś tam czasie normalnie zaczęliśmy ze sobą rozmawiać, na następny dzień mnie pocałował byłam zaskoczona ale odwzajemniłam pocałunek. Spędziliśmy ze sobą 4 dni w 'zgodzie', no ale po 4 dniach znowu zaczęły się kłótnie. Przez 2 dni się nie widzieliśmy bo byłam chora. Gdy lepiej się poczułam spotkałam się ze znajomymi, ale powiedziałam mu że spotkamy się na wieczór. Poszłam do niego a on zaczął się na mnie wydzierać, że co ja sobie myślę, że powinnam przyjść od razu do niego a nie spotykać się z kimś innym. Powiedział albo on albo znajomi i mam wybierać, i że tam są drzwi. Powiedziałam mu że on jest ważniejszy, więc on mi powiedział że będzie mnie teraz kontrolował na każdym kroku chociaż nie jesteśmy razem. Ale myślę że jednak powinnam urwać z nim kontakt bo znów zaczyna być tak jak wcześniej. Tylko nie wiem co mam mu powiedzieć ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: byly chlopak

Ja z własnego doświadczenia radze ci najpierw zastanowić się nad tym czy kochasz tego faceta. Jeżeli tak to walcz, rozmawiaj z nim jeżeli zacznie krzyczeć nie rób tego samego tylko najspokojniej jak potrafisz powiedz mu, że jego zachowanie cie rani i poproś by nie krzyczał tylko wysłuchał cię do końca. Moim zdaniem nie powinien stawiać cię pod ścianą albo ty albo znajomi...Zastanawiam się jak on by się czuł gdybyś to ty jemu dała takie ultimatum.
Jeżeli jednak po zastanowieniu się dojdziesz do wniosku, że nie kochasz go odejdź i przestań marnować swój czas.

3

Odp: byly chlopak

Powroty rzadko komu wychodzą na dobre.
Co mu powiedzieć ? "Słuchaj zadziałałam pochopnie, chcę być sama, niezależna, bez Twojej kontroli."
Co za koleś ... oficjalnie nie wróciliście do siebie,a ten już zamierza Cię ograniczać ! Bez przesady !

Aha, po 3mieś samotności to każda z nas myśli o ex, ale trzeba iśc dalej, nie dawać się pokusie łatwej zdobyczy i rozgoneinia samotności przez powrót do tego  z czego się zrezygnowało.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024