Pamiątki z dzieciństwa - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » Pamiątki z dzieciństwa

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Pamiątki z dzieciństwa

Mój maluch ma już 4 miesiące. Chcę pozbierać jego zdjęcia i zrobić z nich fotoksiążkę. Znacie jakieś sprawdzone firmy?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Olinka (2012-10-30 18:18:20)

Odp: Pamiątki z dzieciństwa

Polecam firmę spam. Sama zamawiałam kilka takich książek dla siebie i  dziadków mojego synka. Albumy wyszły przepięknie smile 

Post został edytowany z powodu naruszenia Regulaminu Forum.Mod. Olinka

3

No właśnie! Wiele z nas jest w posiadaniu pozostawionych i skrzętnie przechowanych przez własne mamy pamiątek ze swojego dzieciństwa - czasem są to albumy pełne zdjęć, z których można zrobić całą kronikę naszego dorastania, czasem pierwsze buciki, pierwszy mleczny ząbek, który wypadł, pierwsze rysunki, laurki na Dzień Matki. Czy Wasze mamy przechowały dla Was takie pamiątki? Czy z kolei Wy kolekcjonujecie spuściznę po Waszych pociechach? Co jest dla Was z tych zbiorów najcenniejsze?

4

Ja mam zdjęcia moich malców i ciągle ich przybywa big_smile
Robię filmiki i chowam tak na pamiątkę.
A co do mojej mamy no cóż... Ona może miała parę zdjęć tak z 2 - 3 schowane głęboko w szafie w jakiejś starej torbie i piękny album do którego wkleja sie zdjęcia. Chciałam pamiętam jak byłam młodsza i na garnuszku rodziców powklejać tam zdjęcia to spotkałam się ze sprzeciwem. Wtedy tego nie rozumiałam ale życie pokazało i wiem już co mam sądzić. Ale moja mama to odrębny całkiem temat.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » Pamiątki z dzieciństwa

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024