Witam wszystkich juz nie raz czytajac tu wypowiedzo osob na rozne tematy to forum mi pomagalo, fakt czasami mne i dolowalo ale zle nie bylo
. Ale przejdzmy do konkretnego problemu ktory mi sie teraz przytrafil a nie znalazlem jakos podobnego watku, postaram sie w skrocie jak by byly pytania odpowiem. Jestem z dziewczyna ktora bedac ze mna w zwiazku rozmawia juz jakis czas jak sie okazalo z facetami na portalach randkowych i do tego sie jescze chce spotkac. I teraz sam juz nie wiem co o tym myslec dla mnie troche to jest nienormalne (niewiedzialem jakiego innego slowa uzyc) zachowanie zeby sie spotykac na randki z innymi bedac ze mna. Rozmawialismy o tym ona mowi ze to nic tylko zwykle spotkanie i takie tam ze co nie moze sie spotykac z przyjaciolmi czy jak, to ja jej tlumacze ze co innego jak sie spotka z osoba ktora sie zna a nie z obcym facetem ktory chce sie z nia umowic czy to w realu czy to przec neta. Nawet mowila ze jak by ktos w realu chcial to tez pewnie by sie spotkala, chcialbym poznac opinie innych osob tutaj co o tym sadza o tej sytuacji i co by zrobili wiem ze i tak niektorzy powiedza ze decyzja nalezy do mnie ale chcailbym poznac zdanie innych forumowiczow. Jezeli wypowiedz jest troche zle napisana to przepraszam ale pisalem pod wplywem emocji.
1 2012-10-23 23:38:54 Ostatnio edytowany przez mar3 (2012-10-23 23:40:04)
Dla mnie to jest chore ![]()
Dla mnie tez nie jest to normalne.
mar3, takie zachowanie Twojej partnerki jest conajmniej dziwne i dwuznaczne... Jasne, takie "pogaduchy", takie spotkania z przygodnie poznanymi facetami, takie poznawanie nowych - to dla niej "nic takiego, one się nie liczą...". Jasne... ![]()
Nie daj wciskać sobie kitu. Co jak co, ale to nie jest do zaakceptowania, jeśli taka dziewczyna jest w związku z kimś. Są pewne zasady, niepisane - ale wiadome, jakich wypada przestrzegać, jeśli chce się być z kimś. Twoja dziewczyna najwyraźniej nie ma o tym pojęcia, albo ...na związku z Tobą jej nie zależy. Tak czy tak - wychodzi na jedno: tracisz na nią czas...
Zapewne wielokrotnie z nią rozmawiałeś o tym, co Ci przeszkadza w jej postępowaniu, co rani. Jeśli wyraźnie jej to sygnalizowałeś, dałeś dosłownie do zrozumienia - a ona nic nie zmieniła - wycofaj się z tego.
Chyba, że za jakiś czas chcesz się od kogoś dowiedzieć, że nosisz duże poroże...
Witaj mar Dziewczyna jest z toba tak "z braku laku" i szuka, wciąz szuka kogoś na Twoje miejsce...tak to wg mnie wyglada. Oszukuje siebie i ciebie.
Dzieki za odpowiedzi bo juz myslalem ze moze ja cos nie rozumiem i dziwny jestem, bo ja tak bym nie potrafil dopuki jest zwiazek jest sie razem i na podrywy sie powinno przynajmniej w ten sposob zareagowac powiedzeniem ze jestem zajeta a nie spotkam sie pogadam. I co wtedy jak sie spodoba nowy to stary w odstawke ciekawe ale dla mnie tez to jest nienormalne, nie bede tu moze uzywal slowa zdrada bo jedni powiedza ze to juz tak inni ze jeszcze nie. Ale zaufanie sie traci wtakich sytuacjach, i do tego mnie oszukuje klamie
szkoda troche bo myslalem ze jest inna tak sie zdawalo. Znowu bedzie ciezko bo trzeba sie bedzie rozstac i czlowiek dalej sam, os nie mam szczescia do dziewczyn
Ponownie zmarnowany czas chodz nie pod wzgldem wspolnie spedzonycxh chwil bo byly fajne i podroze i ogolonie ale pod tym wzgledem ze moglem w tym czasie poznac kogos innego.
Tak kosmiczny nicku tlumaczylem rozmawiale dawalem przyklad o co mi chodzi i nic ona ma chyba swoja definicjje na to wszystko.
7 2012-10-25 10:28:01 Ostatnio edytowany przez nadia03 (2012-10-25 10:28:23)
Dla mnie to chore i jasne że dziewczynie na to Tobie nie zależy, zakończ ten związek bo tylko będziesz cierpieć
ja bym nie była w stanie zaakceptować takiego zachowania.
miałam podobną sytuacje, byłam ze swoim narzeczonym wtedy 6 miesiecy przez przypadek w histori jego komputera znalazłam że wchodził na portal randkowy. Wpadłam w histerie zaczełam ryczeć opieprzać go itp prawie go zostawiłam wtedy w tym szale. On wytłumaczył że miał to konto zanim mnie poznał i wsumie po to żeby sobie popisać(woli rozmowy z kobietami ja w sumie mam podobnie z facetami) nigdy sie z nikim niespotkał pousuwał wszystko przy mnie tego samego dnia.
Jesli ona spotyka sie z innymi niezależy jej na tobie, dziwie sie że to akceptowałeś.
Kiedys bedac w zwiazku utrzymywalam kontakt ze swoimi dwoma przyjaciolmi i to sie niczym dobrym nie skonczylo.. uwazam ze bedac w zwiazku trzeba zerwac tego typu kontakty.. mialam czasem mysli ze jeden z moich przyjaciol jest lepszy od mojego obecnego partnera.. i byloby mi z nim lepiej.. porownywalam ich z soba.. jak sei zachowuja jak sie do mnie odnosza.. i zwiazek stracil sens wyidealizowalam sobie przyjaciela...
Jesteś poczekalnią. Planem B. Jak się trafi ktoś "lepszy", ona odejdzie od Ciebie. Jak się nie trafi, będzie z Tobą.
Witam , smbdy przeszkadza mi takie cos to oczywiste , chhce zaznaczyc ze to jest wszystko swierze dopiero raz rozmawialismy w 4 oczy ostatni tylko przez neta troche ale chce w 4 oczy bo wogole nowe informacje wyszly i po tym wogole sie zrobilem podejzliwy i inne sprawy i nasteone klamstwa , bedzie w kincu okazja to sobie porozmawiamy co ona oczekuje chce jak nas widzi poprostu jestem ciekaw co powie. prosiaczek 86 co z tego ze usunal jak mogl dalej to robic i nawwet sie spotkac a ty nie musialas nawet o tym wiedziec, moja tez usunela jak wtedy 1 raz rozmawialismy i co z tego na zywo jej nie przlapalem to fakt ale zaufania teraz nie mmam czy sie z innymi nie bedzie spotykala.
jak dla mnie to dziwne.