Dziwny stosunek chłopaka do innych... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziwny stosunek chłopaka do innych...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Dziwny stosunek chłopaka do innych...

Cześć dziewczyny:)

Jestem z moim chłopakiem od ponad 2 lat. Na początku był to burzliwy związek, teraz się ustabilizował i bardzo się kochamy. Jednak martwi mnie w moim ukochanym jedna, "mała" rzecz... A mianowicie: na początku związku miałam z nim problemy w kwestii innych kobiet, konkretnie perfidnie odwracał się za każdą ładną kobietą. Jednak zmieniło się to i przestał tak robić. Następnie, kilka razy złapałam go na głupich rozmówkach z koleżankami, gadka szmatka jednak dotknęło mnie to bo gadali tam o sprawach sprzed lat, jak kiedyś np. się całowali i takie tam niewinne rzeczy, ale też to zmienił i pod tym względem jest ok. Nie mieszkamy razem, ale kiedy tylko jestem u niego korzystam z jego laptopa. Chciałam ostatnio znaleźć stronę w historii na którą wchodziłam będąc ostatni raz u niego i przez przypadek! zobaczyłam, że mój chłopak w wyszkiwarce ma pełno tego typu haseł: "big ass", "jakaś aktorka i dopisek ASS lub tyłek"! zauważyłam u niego tego mase! przez kilka dni (bo tylko na tyle zerknęłam) albo na fb ogląda dużo kobiet czy fikcyjnych kąt typu: "women ass" itp. Czy powinnam się o to martwić czy to może naturalne u 22 letniego mężczyzny? naprawdę martwi mnie to bardzo hmm

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziwny stosunek chłopaka do innych...

Post poniżej poziomu forum.

Moderatorka Wielokropek

3

Klaudia24y, prawdopodobnie Twój chłopak ma duże "ciągoty" do tych tematów, co dodatkowo potęgowane jest tym, że razem nie mieszkacie. Owszem, takie "szukanie" wrażeń w necie jest często (bardzo) cechą mężczyzn i nie tylko smile. Jednak ta sytuacja w połączeniu z dość specyficznym podejściem Twojego chłopaka do kontaktów z innymi dziewczynami (szczególnie formy tych kontaktów) rodzi podejrzenia, że nie będzie Ci łatwo... Chyba, że chłopak dorośnie trochę i stanie się szanującym Cię partnerem.

4

Właśnie wydaje mi się, że on po prostu dostatecznie nie dorósł do pewnych spraw i wierzę, że to się zmieni (bo już sporo dla związku zmienił). Czas pokaże, dziękuję za odpowiedź smile

5

Jak dla mnie z tego opisu to niewyżyty małolat i burak przy okazji. I z tego raczej się nie wyrasta - można przez  pewnien czas udawać.

6

Może to go strasznie kręci po prostu i nic na to nie poradzi tongue

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziwny stosunek chłopaka do innych...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024