Cześć dziewczyny:)
Jestem z moim chłopakiem od ponad 2 lat. Na początku był to burzliwy związek, teraz się ustabilizował i bardzo się kochamy. Jednak martwi mnie w moim ukochanym jedna, "mała" rzecz... A mianowicie: na początku związku miałam z nim problemy w kwestii innych kobiet, konkretnie perfidnie odwracał się za każdą ładną kobietą. Jednak zmieniło się to i przestał tak robić. Następnie, kilka razy złapałam go na głupich rozmówkach z koleżankami, gadka szmatka jednak dotknęło mnie to bo gadali tam o sprawach sprzed lat, jak kiedyś np. się całowali i takie tam niewinne rzeczy, ale też to zmienił i pod tym względem jest ok. Nie mieszkamy razem, ale kiedy tylko jestem u niego korzystam z jego laptopa. Chciałam ostatnio znaleźć stronę w historii na którą wchodziłam będąc ostatni raz u niego i przez przypadek! zobaczyłam, że mój chłopak w wyszkiwarce ma pełno tego typu haseł: "big ass", "jakaś aktorka i dopisek ASS lub tyłek"! zauważyłam u niego tego mase! przez kilka dni (bo tylko na tyle zerknęłam) albo na fb ogląda dużo kobiet czy fikcyjnych kąt typu: "women ass" itp. Czy powinnam się o to martwić czy to może naturalne u 22 letniego mężczyzny? naprawdę martwi mnie to bardzo ![]()