Przeniesiony post Nathy
każda z nas je ma.
troszkę większe, troszkę mniejsze...
boczki- powód do dumy czy wstydu?
boczki- dodają uroku czy go odbierają?
boczki- pozbyć się ich czy nie? jesli pozbyć, to jak?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Boczki - pozbywać się ich czy nie?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Przeniesiony post Nathy
każda z nas je ma.
troszkę większe, troszkę mniejsze...
boczki- powód do dumy czy wstydu?
boczki- dodają uroku czy go odbierają?
boczki- pozbyć się ich czy nie? jesli pozbyć, to jak?
Masz na myśli to "coś" co odkłada się na udach? Jaki to może być powód do dumy? W jaki sposób ma dodawać uroku?
Raczej chodzi o to co mamy na biodrach, na brzuchu ![]()
ja wlasnie jestem na etapie grubniecia i wreszcie ja mam:) i powiem Wam ze sie ciesze, bo to jest kobiece ![]()
Raczej chodzi o to co mamy na biodrach, na brzuchu
ja wlasnie jestem na etapie grubniecia i wreszcie ja mam:) i powiem Wam ze sie ciesze, bo to jest kobiece
A płaski brzuszek nie jest kobiecy? To chyba zależy od poczucia estetyki?
Ale ja mowie o biodrach- zeby nei wystawaly kosci tylko bylo jakies zaokraglenie
brzuch tez mam kapke wiekszy, ale i tak jest w maire płąski. faceci lubia te zaokraglenia zeby mieli za co zlapac. lepsze to niz byc chudym!
ja przez cale zycie bylam szczupla,mozna pow ze chuda, i juz mialam dosc tego, ze ludzie mi mowia - ale TY jestes chuda!ale Ci kosci wystaja na biodrach itd. A teraz, dalej jestem szczupla, ale nei chuda, bioda mi sie zaokraglily, mam boczki i wreszcie wyglada to ZDROWO
A ja wole ładnie wyrzeźbioną figurę i mam zamiar nad tym popracować ![]()
A ja wlasnei pracuej nad tym, zeby zdobyc troche ciala, bo mialam niedowage caly czas, a teraz wreszcie wygladam tak jak kazda kobieta chcialaby wygladac - szczuplo (53kg na 167), ale nie chudo jak anorektyczki
ale wiecie jak to jets, jak ktos nie jest szczuply to taki chce byc, jak ktos jest szczuply to chce zgrubnac ![]()
W moim pojęciu poczki to odkładanie się tłuszczu nad linią bioder. Efekt eksponowany jest przez noszenie spodni biodrówek. Wtedy nad linią spodni, z tyłu i boku powstają właśnie bliźniacze, wystające połacie tłuszczu zwane boczkami.
Przykład:
Moim zdaniem: ćwiczyć, ale nade wszystko nie kupować ubrań, jeśli nie obejrzymy się w nich z każdej strony. Także z tyłu.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Boczki - pozbywać się ich czy nie?
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024