Boczki - pozbywać się ich czy nie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Boczki - pozbywać się ich czy nie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1

Temat: Boczki - pozbywać się ich czy nie?

Przeniesiony post Nathy

nathy napisał/a:

każda z nas je ma.
troszkę większe, troszkę mniejsze...
boczki- powód do dumy czy wstydu?
boczki- dodają uroku czy go odbierają?
boczki- pozbyć się ich czy nie? jesli pozbyć, to jak?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Boczki - pozbywać się ich czy nie?

Masz na myśli to "coś" co odkłada się na udach? Jaki to może być powód do dumy? W jaki sposób ma dodawać uroku?

3

Raczej chodzi o to co mamy na biodrach, na brzuchu smile
ja wlasnie jestem na etapie grubniecia i wreszcie ja mam:) i powiem Wam ze sie ciesze, bo to jest kobiece smile

4

ikaa napisał/a:

Raczej chodzi o to co mamy na biodrach, na brzuchu smile
ja wlasnie jestem na etapie grubniecia i wreszcie ja mam:) i powiem Wam ze sie ciesze, bo to jest kobiece smile

A płaski brzuszek nie jest kobiecy? To chyba zależy od poczucia estetyki?

5

Ale ja mowie o biodrach- zeby nei wystawaly kosci tylko bylo jakies zaokraglenie smile brzuch tez mam kapke wiekszy, ale i tak jest w maire płąski. faceci lubia te zaokraglenia zeby mieli za co zlapac. lepsze to niz byc chudym!
ja przez cale zycie bylam szczupla,mozna pow ze chuda, i juz mialam dosc tego, ze ludzie mi mowia - ale TY jestes chuda!ale Ci kosci wystaja na biodrach itd. A teraz, dalej jestem szczupla, ale nei chuda, bioda mi sie zaokraglily, mam boczki i wreszcie wyglada to ZDROWO

6

A ja wole ładnie wyrzeźbioną figurę i mam zamiar nad tym popracować smile

7 Ostatnio edytowany przez ikaa (2009-04-13 20:24:08)

A ja wlasnei pracuej nad tym, zeby zdobyc troche ciala, bo mialam niedowage caly czas, a teraz wreszcie wygladam tak jak kazda kobieta chcialaby wygladac - szczuplo (53kg na 167), ale nie chudo jak anorektyczki

ale wiecie jak to jets, jak ktos nie jest szczuply to taki chce byc, jak ktos jest szczuply to chce zgrubnac smile

8 Ostatnio edytowany przez WildOrchid (2009-04-15 17:38:39)

W moim pojęciu poczki to odkładanie się tłuszczu nad linią bioder. Efekt eksponowany jest przez noszenie spodni biodrówek. Wtedy nad linią spodni, z tyłu i boku powstają właśnie bliźniacze, wystające połacie tłuszczu zwane boczkami.
Przykład:
http://losefatfrom.com/img/backfat.jpg
Moim zdaniem: ćwiczyć, ale nade wszystko nie kupować ubrań, jeśli nie obejrzymy się w nich z każdej strony. Także z tyłu.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Boczki - pozbywać się ich czy nie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024