Motywacja - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Motywacja

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Motywacja

Kiedy rano trzeba rozpocząć nowy dzień.. co Wam daje energetycznego kopa, motywację, żeby wyjść z ciepłego łóżeczka..?
Ja chcę szybko zobaczyć słoneczko
działa rewelacyjnie    wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Motywacja

Staram się myśleć o tym, co mnie czeka - z którymi dziećmi dziś pracuję, co zaplanowałam, gdzie wyskoczę na obiad, co upichcę jak wrócę do domu, do kogo powinnam przedzwonić wink
Zwykle jest choć jedna pozytywna rzecz, dla której warto wstać z łóżka smile

3

Czasem nic nie daje mi kopa... Ale zazwyczaj staram się znaleźć jakiś pozytyw w nadchodzącym dniu i wtedy wychodzę z wyrka, żeby przybliżyć moment tego zdarzenia wink Zazwyczaj myśl o prysznicu i ubraniu się jak człowiek działa przyjemnie, bo osobiście nie cierpię przesiadywania w piżamie rano wink

4

Mi kopa daje moja praca , choć męcząca to bardzo ją lubię  oraz kubek świeżo parzonej kawy .

5

Ja mam zazwyczaj tak, ze jak sie obudze, to wstaje, bo jak za długo leze, to sie rozleniwiam, i pozniej jak wreszcie wstane to jestem zwalona, i boli mnie głowa. wiec z łozka zrywa mnie mysl, ze jak teraz wstane, to bede sie lepiej czula niz jak sie bede wylegiwac smile

6

A mnie wyciaga z lozeczka mruczenie mojego malenstwa kochaniutkiego. Nie ma nic piekniejszego jak ten jego slodki usmiech na dzien dobry smile

7

mysle sobie,ze wstaje dla NIEGO.To przeciez dla Niego
zyje,On jest dla mnie motywacja....taki zakochaniec ze mnie;))

8

Kawa, kawa to jest to. A potem godzinka pedałowania na rowerku i już jest ok.

9

Rano-myślę,że Bóg znów dał mi wiarę i siłę,aby żyć...cieszy mnie ptak za oknem i promień słońca.Często uśmiecham się do przechodzących ludzi.To pomaga.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Motywacja

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024