Podejerzewam faceta o bycie gejem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Podejerzewam faceta o bycie gejem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Podejerzewam faceta o bycie gejem

Jest mi trudno o tym pisac bo juz kilka lat temu przez to przechodzilam i dlatego wlasnie ucieklam do Uk i szybko znow sie zwiazalam( jestem osoba ktora chyba musi byc w zwiazku) przenioslam sie do jego miasta i tak juz prawie 3 lata ogolnie ok ale sex jest ale bez rewelacji, malo mnie tam nizej rozpieszcza twierdzac ze nigdy tego nie lubil, ja chyba uzaleznilam sie od niego emocjonlanie nie mam wielu znajomych, prawie wogole, rzadko wychodze jak cos to tylko z nim ale do sedna podejrzewa go o bycie gejem nie bede sie narazie rozpisywac o szczegolach bo problem jest w tym ze nie potrafie nawet odejsc od niego nie mam gdzie pojsc, dom dopiero co wynajety, piekny ja bez znajomych gdzie pojde? sama na pokój ? nie potrafie juz sama zyc nie wiem co robic juz pare miesiecy temu chcialam sie zabic a i to nie wychodzi przechodze przez pieklo

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Bardolka (2012-10-16 18:56:24)

Odp: Podejerzewam faceta o bycie gejem

Co mamy ci doradzić skoro tak de facto nie napisałaś nic?

Dlaczego go podejrzewasz, o co konkretnie?

W zupełnie innym wątku na forum piszesz, że podejrzewasz go o zdradę z dziewczyną jakiegoś znajomego, to jest przejaw bycia kryptogejem?

I taka prosba na marginesie, staraj się pisać bardziej po polsku, mam na mysli konkretnie kropki i przecinki, bo bardzo trudno zrozumiec to, co napisałaś.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Podejerzewam faceta o bycie gejem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024