Nie wiem co myśleć.... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Nie wiem co myśleć....

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: Nie wiem co myśleć....

Ok. 4 lata temu byłam w związku z facetem który zdradzał mnie , okradał , kłamał , bił często chodziłam z limo pod okiem, siniakami na ciele. Na szczęście udało mi się zakończyć ten związek chociaż nie bez problemów. Od 3 lat jestem w związku z moim tż. Na początku było wszystko dobrze jak to w każdym związku. Ufałam mu choć nie do końca boję się zaufać facetowi. Ale ostatnimi czasy zaczęło się psuć... Przypomniał sobie o dawnych przyjaciołach, pojechał tam do nich... Byłam zła bo wiedziałam, że jest tam dziewczyna która wysyłała mu serduszka , jakies wiadomości. Miał zapisane w telefonie ją jako męskie i powiedział mi,że to kolega z pracy. Widziałam, że dzwonił i pisał do niej wiadomości, które usuwał , ale nie wiedział o pewnej opcji w której można było zobaczyć niektóre z tych smsów. Kilka dni temu pokłócił się ze swoim kolegą i wyszło na jaw , że mnie okłamywał. Kiedy ja siedziałam w domu on pojechał sobie na dyskotekę chociaż ja o niczym nie wiedziałam , że gdziekolwiek jedzie ( mówił , że tylko pojechał po znajomych)  na drugi dzień do innego miasta pojechał i tam tez chodził po dyskotekach z kolegami, że pisze sobie z innymi dziewczynami jak nie ma mnie u niego . Wiem , że ulega wpływom innych ludzi. Jego kolega (który lubi sobie wkręcać) pisze mi , że wie dużo dużo więcej co robił ale nie chce mi powiedzieć.. Mój Tż zapewnia mnie, że mnie kocha i nigdy nie zdradził i nie zdradza, ale po tych kłamstwach co ja ma myśleć ? Jeszcze za nim to wyszło na jaw pytał się kiedy mu zaufam , ale po takich wpadkach to jak ja mam facetowi zaufac ? Wiem , głupie , że żale się Wam tu w internecie , ale moja przyjaciółka nigdy nie miała faceta i nie potrafi mi pomóc. Jestem w wielkiej rozsypce.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie wiem co myśleć....

Metoda 180 stopni, mark21.

Nie za bardzo jesteście ze sobą, skoro on nocami na dyskoteki chodzi. U mnie nie do pomyślenia jest, abym na piwo z kolegami poszedł.

3 Ostatnio edytowany przez Laikah (2012-10-16 13:48:51)

Niby zdażyło się to tylko 2 razy. Nie moge mu zabronić wszystkiego przecież.Z kolegami może wychodzić , ale tymi których ja znam i wiem, że są w porządku w przeciwieństwie do tego jednego , z którym się pokłócił. Ja też mam ochote czasemw wyjść z koleżankami. Ale wtedy mu mówię gdzie będe , o której wracam.  Zapomniłam też dopisac , że miał na opisach na komunikatorze jej literke imienia z całuskami.

4

Wiesz mój kolega okłamywał swoją dziewczynę aż do końca, był z nią na urlopie,planowali narty w zimie, etc., a za 2tyg. ją zostawił - na oku miał inną znajomość (związek 5letni).

Twój związek ma 3lata, powinnaś móc ufać swojemu facetowi, a on szuka wrażeń na dyskotece i Cię okłamuje - daj mu jakieś ultimatum, jeszcze jedno krętactwo i koniec.
Sory ,ale gdyby Ci chociaz powiedział,że chce iśc z kolegami to inaczej by wyglądało, a on specjalnie Ci wkręca, że kogoś tam odbiera,a tak naprawdę sam się bawi i zapoznaje jakieś panny.

5 Ostatnio edytowany przez Laikah (2012-10-16 19:11:13)

Tylko , że on nie powiedział mi , że jedzie kogoś odebrać nie powiedział NIC. O tym , że on był "odebrać" znajomych dowiedziałam sie dopiero niedawno a to zdarzenie miało miejsce jakieś pół roku temu. Wiem, że powinnam mu ufać, ale po tych kłamstwach ? Hmmm... kłamstwa ? Po prostu mnie oszukał. Mówił , że jest w domu  albo z kolegami piją, ale nie mówił , że jadą do innego miasta na imprezy. Oczywiście, że gdyby powiedział, że chce iść to by było inaczej. Mogłabym nawet ja pójść. Ufam mu , no ale nie do końca, nie w 100%.

6

Laikah napisał/a:

Tylko , że on nie powiedział mi , że jedzie kogoś odebrać nie powiedział NIC. O tym , że on był "odebrać" znajomych dowiedziałam sie dopiero niedawno a to zdarzenie miało miejsce jakieś pół roku temu. Wiem, że powinnam mu ufać, ale po tych kłamstwach ? Hmmm... kłamstwa ? Po prostu mnie oszukał. Mówił , że jest w domu  albo z kolegami piją, ale nie mówił , że jadą do innego miasta na imprezy. Oczywiście, że gdyby powiedział, że chce iść to by było inaczej. Mogłabym nawet ja pójść. Ufam mu , no ale nie do końca, nie w 100%.

Serio? Wow!
Przeczytaj co napisałaś i postaraj się spojrzeć na to z naszej perspektywy, osób które nie znają was osobiście i obiektywnie patrzą na sytuacje.

Wiesz, mój mąż też się spotyka z kolegami a ja koleżankami, bo każdy czasem musi się spotkać ze znajomymi, tylko że Twój facet na ostro Cię oszukuje i imprezuje bez Ciebie, równie dobrze może chodzić na prostytutki i inne zapiekanki, podczas kiedy Ty myślisz że właśnie śpi.
Związek to zaufanie, partnerstwo i miłość (ciepłe uczucia), skoro Ty nie masz zaufania i podstaw do tego, czmu jesteś w tym związku?

7

Bo go kocham i jestem przywiązana do niego. Nie wyobrażam sobie życia bez niego.To nie jest tak , że ja mu wcale nie ufam... Ufam ale nie na tyle , żeby go gdzieś puścić sam na sam z jakąś kobietą czy coś. Ja wiem na czym powinna polegać miłość. No niby to było jakieś pół roku temu te imprezy. Teraz już się nie spotyka z tym kolegą , stracił kontakt. Skreślił go całkiem z listy , z resztą powiedziałam mu , że jak chce być ze mną ma przestać się z nim kumplować. I zgodził się , bo mówi, że juz jest u niego skreślony. Mi od początku się ten chłopak nie podobał , ale mój tż. uważał go za brata, chociaż obydwoje sobie d*pe obrabiali. Jeden gadał na drugiego. Daję mu ostatnią szanse i zobaczymy czy coś się zmieni.... sad

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Nie wiem co myśleć....

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024