Witam. Czy jest na tym dziwnym świecie jakiś normalny, porządny, zabawny facet, który nie myśli tylko o zaliczeniu kolejnej panny?
Wszyscy wyginęli, bo jak tu się rozmnażać nie zaliczając? ![]()
jeśli są to chyba jakieś pojedyncze przypadki
Do NBM: chyba nie zrozumiałeś pytania
Tak, mój ![]()
6 2012-10-15 21:13:29 Ostatnio edytowany przez nbm (2012-10-15 21:13:49)
Do NBM: chyba nie zrozumiałeś pytania
Zrozumiałem
Jak chcesz napisz maila do Mef91 i się przekonaj.
Pojedyncze ale są
Mówisz o sobie? ![]()
Tak, mój
no to pozazdrościć tylko ![]()
Ja jestem
.Ale jesteś dla mnie zamłoda .
10 2012-10-20 19:05:51 Ostatnio edytowany przez chandler (2012-10-20 19:13:42)
Na pewno jest tych chłopaków wielu.Na pewno spotkasz właśnie jego..Z drugiej strony patrząc to również wielu facetów myśli teraz tak samo jak Ty..( czy jest jakaś fajna dziewczyna!?) .
Przez kilka lat często sam sobie zadawałem to pytanie.Wreszcie spotkałem moją ukochaną i to właśnie ona zgodziła się zostać moją żonką.
No to ja się przyłączę do pytania
Czy juz wygineli fajni faceci ?? jak mamuty
Też jakoś trafić nie mogę
Ale najważniejsze nie poddaje sie ![]()
Skoro są jak mamuty, to polecam poszukiwania zacząć od Syberii ![]()
Ale mamuty wigineły......
"Żyją" pod wieczną zmarzliną... ![]()
Jest wielu. Ale dlaczego mieliby siedzieć tutaj? To miejsce raczej dla kobiet.
Tak całkiem poważnie to ci prawdziwi schowali się po różnych mrocznych instytucjach, a potem dopadła ich
galopująca prostytucja...
![]()
Podobne pytanie może zadać większość facetów Czy są na tym świecie jeszcze miłe, inteligentne kobiety z którymi można normalnie porozmawiać?
Są tylko bardzo ciężko znaleźć takie osoby w dzisiejszym świecie. Nie wiem jak wy ale ja uważam, że najczęściej takie osoby są bardzo ciche i nieśmiałe i unikają kontaktu z innymi albo mają problemy z poczuciem własnej wartości i gdy ktoś próbuje normalnie porozmawiać uciekają przestraszone.
Ale wracając do pytania tak istnieją jeszcze normalni faceci, którym nie zależy wyłącznie na zaliczeniu kolejnej kobiety.
19 2012-10-21 14:33:44 Ostatnio edytowany przez chandler (2012-10-21 15:35:33)
Racja..Polacy oddalają się od siebie,albo uciekają w samotność , albo w coś nienormalnego. Maaartunia2 , chciałbym ci doradzić jak facet. My też często jesteśmy nieśmiali.Czasami potrzebujemy od dziewczyn jakiejś zachęty..np.gdy któryś wpadł ci w oko to poślij mu jakiś uśmiech,albo perskie oczko.Może będzie bystry i załapie , a później pójdzie jak z płatka.. Powodzenia.
Niestety takich jest mało. Bardzo mało i w większości zajęci, ale nawet ci zajęci zwykle mają jakieś wady...
Np. mój nie lubi, nie nawidzi sprzątać, ani jak ja sprzątam - porażka.
Jest ich sporo,tylko najczęściej są nieśmiali lub porzucili już nadzieję na szczęście
Ja już nie wierzę że są dinozaury:P